دانلود و خرید کتاب فلسفه‌ای برای زندگی ویلیام اروین ترجمه محمود مقدسی

معرفی کتاب فلسفه‌ای برای زندگی

ویلیام بی. اروین در کتاب صوتی فلسفه‌ای برای زندگی، شما را با مکتب فلسفی رواقی آشنا می‌کند و با بررسی آموزه‌ها و حکمت‌های آن، راهکارهایی برای انسان مدرن امروزی ارائه می‌دهد تا بتواند زندگی شاد، پر آرامش و معنادارتری داشته باشد.

درباره کتاب فلسفه‌ای برای زندگی

کتاب فلسفه‌ای برای زندگی برای اولین بار در سال 2008 منتشر شد. این کتاب با نام فرعی روش‌های کهن رواقی برای زندگی امروز نیز شناخته می‌شود. شاید عنوان این کتاب خوانندگان را به اشتباه بیاندازد و گمان کند با یک کتاب فلسفی با مفاهیم پیچیده روبه‌رو شده است. لازم به ذکر است که کتاب فلسفه‌ای برای زندگی زبانی ساده و صمیمی دارد و ترجمه‌ی آن بسیار روان است. علاوه برآن مطالب آن برای مخاطب کاملا قابل فهم و به‌دور از اصطلاحات تخصصی است. ویلیام اروین این اثر را با پژوهش‌های زیادی نوشته است و خودش نیز یکی از پیروان این فلسفه است. کتاب فلسفه‌ای برای زندگی از 4 بخش اصلی تشکیل شده است. به عقیده نویسنده، انسان‌ها برای اینکه در زندگی احساس خوشبختی و شادی بکنند باید فلسفه‌ای برای زندگی خود داشته باشند و از آن پیروی کنند.

بخش اول کتاب بر علم فلسفه و تاثیرش بر زندگی انسان‌ها پرداخته است و از پیدایش مکتب رواقی می‌گوید. بخش دوم کتاب عقاید و باورهای این مکتب را در بستر روان‌شناختی مورد بررسی قرار می‌دهد و خود شامل 5 قسمت است. بخش سوم کتاب به راهکارهای این مکتب برای پایان دادن به سختی‌های انسان اختصاص دارد. به اعتقاد بسیاری از آن‌ها، تعداد زیادی از مشکلات انسان به‌خاطر هوای نفسانی و زیاده‌خواهی است که با کنترل این احساسات می‌توان به بسیاری از این رنج‌ها پایان داد. نویسنده در بخش آخر، زندگی مدرن را با مکتب رواقی ترکیب می‌کند و راه‌هایی برای پیدا کردن آرامش در دنیای امروزی ارائه می‌دهد.

عنوان اصلی و عنوان فرعی مشخص است، که این کتاب تلاش می‌کند یک فلسفه برای زندگی براساس فلسفه رواقی را تقدیم ما کند. این فلسفه، فلسفه‌ای است که بنیانگذار آن زنون کیتیومی بود و نویسنده اعتقاد دارد در دنیای امروزی هم این فلسفه بسیار است.

اما نکته‌ای باید مورد توجه قرار داد این است که در اوایل کتاب نویسنده به این اشاره می‌کند که بهتر است در زندگی از یک فلسفه خاص پیروی کنیم. خیلی اهمیت ندارد که فلسفه زندگی ما حتما فلسفه رواقی باشد، چیزی که مهم است، این است که ما یک فلسفه داشته باشیم. چون بدون داشتن یک فلسفه خاص امکان دارد بد زندگی کنیم.

امکان دارد این کتاب زندگی هر خواننده‌ای را به شکل جدی تغییر دهد و یک انسجام فکری خاص به‌همراه داشته باشد. تقریبا ذهن همه ما از کودکی با چیزهایی که در زندگی می‌خواهیم پر شده است. کمتر کسی پیدا می‌شود که با توجه به آموزه‌های قبلی بداند از زندگی دقیقا چه می‌خواهد، این کتاب می‌تواند به هر کسی کمک کند تا بفهمند از زندگی چه می‌خواهد.

محمد یوسفی کتاب فلسفه‌ای برای زندگی را ترجمه کرده است. محمد یوسفی آثار گوناگونی را در حوزه فلسفه و روانشناسی کاربردی ترجمه کرده است. انتشارات ققنوس کتاب فلسفه‌ای برای زندگی را با ترجمه‌ی محمد یوسفی عرضه کرده و در اختیار علاقه‌مندان قرارداده است.

چرا باید کتاب فلسفه‌ای برای زندگی را مطالعه کنیم؟

کتاب فلسفه‌ای برای زندگی جزو کتاب‌های حجیم و بلند با موضوع در دسته‌ی کتاب‌های فلسفه‌ی رواقیان و خودیاری قرار دارد. تعداد صفحات نسخه‌ی چاپی کتاب 336 صفحه است که با مطالعه‌ی روزانه 20 دقیقه می‌توانید این کتاب را در 16 روز بخوانید.

خواندن این کتاب را به چه کسی پیشنهاد می کنیم؟

این کتاب برای افرادی که وقت بیشتری برای مطالعه دارند و می‌خواهند در زمینه‌ی فلسفه‌ی رواقیان و خودیاری زمان بیشتری را به مطالعه اختصاص دهند انتخاب مناسبی است.

اگر به مسائل فلسفی علاقه‌مند هستید و می‌خواهید زندگی را از دریچه‌ای جدید ببینید، این کتاب به شما پیشنهاد می‌شود. کتاب فلسفه‌ای برای زندگی مناسب برای گروه سنی بزرگ‌سال است.

درباره ویلیام اروین

ویلیام اروین از نویسندگان مطرح و استاد دانشگاه فلسفه در دانشگاه رایت استیت واقع در اوهایو است. او بر روی آثار فیلسوفان بسیار مشهور و نامی و همچنین موضوع فلسفه خالص، تمرکز کرده است. اروین، برخلاف بقیه‌ی فیلسوفان، مخاطبان کتاب‌ها و مقالات خود را تنها بر روی فلاسفه قرار نداده است. او عقیده دارد که کاربرد فلسفه باید برای افرادی باشد که آگاهی کمی از اصل آن دارند و با استفاده از این دانش بتوانند در زندگی خود تغییرات بنیادینی ایجاد کنند.

او در دانشگاه ایالتی رایت رشته فلسفه را تدریس می‌کند و تاکنون هفت کتاب در زمینه تخصصی خود نگاشته است. ویلیام بی. ایروین برای مجلات و رسانه‌های معتبری همچون وال استریت ژورنال، هافینگتون پست، تایم، بی‌بی‌سی و... می‌نویسد.

فهرست کتاب فلسفه‌ای برای زندگی

سخن سرپرست مجموعه تجربه و هنر زندگی

مقدمه

بخش اول: ظهور رواقی‌گری

بخش دوم: راهکارهای روانشناختی رواقی - فصل چهارم: فکر کردن به اتفاقات ناگوار

بخش سوم: توصیه‌های رواقی - فصل نهم: وظیفه، در باب عشق ورزی به نوع انسان

بخش چهارم: رواقی زیستن در زندگی مدرن - فصل بیستم: افول مکتب رواقی

بخش‌هایی از کتاب فلسفه‌ای برای زندگی

· ما معمولا کسی را خوشبین می‌دانیم که نیمه پر لیوان را می‌بیند. این میزان از خوشبینی، تازه اول کار فرد رواقی است. او بعد از نشان دادن خوشحالی‌اش از اینکه به جای یک لیوان نیمه‌خالی لیوانی نیمه‌پر دارد، از این هم که اصلا لیوانی دارد ابراز خرسندی می‌کند: ممکن بود لیوانش شکسته یا حتی دزدیده شده باشد. اگر آن فرد رواقی دوآتشه‌ای باشد یک گام از این هم پیش‌تر می‌رود از اعجاب ظروف شیشه‌ای حرف می‌زند: ظروفی که ارزان و نسبتا مقاومند، طعم و بویی به محتوایشان نمی‌دهند و عجب معجزه‌ای! حتی می‌توانی تویشان را ببینی. شاید اینها کمی مسخره به نظر بیاید اما برای کسانی که توانایی لذت بردن را از دست نداده‌اند، جهان جای شگفت‌انگیزی است.

· دلیل اصلی جستجوی ثروت، میل ما به شهرت است. به تعبیر دقیق‌تر، ما به دنبال ثروت می‌رویم چون فکر می‌کنیم چیزهایی که می‌توانیم با ثروتمان بخریم، تحسین دیگران و به تبع آن میزان قابل‌توجهی از شهرت را برای ما به ارمغان می‌آورد.

Amin D
۱۳۹۶/۰۱/۰۳

به قول معروف هر چیزی باید ساده باشد، اما نه خیلی ساده! مخصوصا وقتی از فلسفه حرف می زنیم، خطر تبدیل کردن مفاهیم فلسفی به حرفهای روزمره وجود دارد و این اتفاقی است که تا حدی در این کتاب هم

- بیشتر
mahdieh.yazdanpanah
۱۳۹۹/۰۵/۲۷

سلام. خودم به شخصه توی دوران میانسالی بسرمیبرم. واکثر تجربیاتی که توزندگی کسب کردم واینکه دیدگاهم نسبت به خیلی ازمسائل زندگی دستخوش تغییرشد روبوضوح درک میکردم. فقط یخورده تردید داشتم توی نگاهم به زندگی وباورهام که چرااینقدر عوض شدند. ولی

- بیشتر
Desiree
۱۳۹۹/۰۳/۱۸

می‌توانیم تمام عمر آرزو کنیم که ای کاش شرایطمان جور دیگری می‌بود، اما اگر اجازه چنین کاری را به خودمان بدهیم، همه عمرمان به نارضایتی خواهد گذشت! 📕 #فلسفه_ای_برای_زندگی ✍ #ویلیام‌‌‌_آروین

mehdi_G
۱۳۹۸/۰۵/۲۳

من نسخه چاپی این کتاب رو خریدم و خوندم . قسمت های اولش که به صورت خلاصه وار یک پیشینه ی تاریخی از رواقیون و دیگر مکاتب رو معرفی میکنه یک مقداری حوصله سر بر هست اما .... وقتی به

- بیشتر
میثم
۱۳۹۹/۰۶/۲۴

کتاب فلسفه ای برای زندگی واقعا کتاب فوق العاده بعد خوندنش سخت ترین روزها و شدیدترین بلاها و بدترین آدم ها نمی توانند آزارتون بدهند . توصیه میکنم اگه دنبال کتابی شبیه همین کتاب ولی موجزتر و کاربردی تر هستین به

- بیشتر
fateme
۱۳۹۹/۰۴/۳۰

لطفا داخل طاقچه بی نهایت قرارش بدین

mohammadganji
۱۳۹۹/۰۲/۰۱

لطفا در قسمت بی نهایت قرار دهید

dani228
۱۳۹۶/۰۱/۲۵

یکی از مهم ترین ویژگی های مثبت این کتاب، نگارش ساده و روان آن است و اینکه به راحتی می توان با آن ارتباط برقرار کرد. همانطور که نویسنده هم در کتاب اشاره کرده است، پذیرفتن یک فلسفه برای زندگی مسئله

- بیشتر
Hemmat
۱۳۹۴/۰۹/۱۲

بطورکلی فلسفه یونان به چند دوره ی مهم تقسیم می شود : الف) عصر طلایی فلسفه ب) دوره ی یونانی مآبی ج) دوره ی معاصر در دوره ی

- بیشتر
پایدار
۱۳۹۹/۰۱/۲۶

کتاب بسیار خوب برای این روزها من نسخه چاپی آن را خوانده ام .دید خوبی به زندگی می دهد .

اگر هدفمان این باشد که حتما مسابقه تنیس را ببریم، با این کار بخت برنده‌شدنمان را بیشتر نمی‌کنیم. در واقع، ممکن است بالعکس بختمان کمتر هم شود: اگر در همان آغاز مسابقه حس کنیم داریم بازی را می‌بازیم، ممکن است مضطرب و عصبی شویم و این اضطراب بر ادامه بازیمان تأثیر منفی بگذارد و احتمال برنده‌شدنمان را کمتر کند. به‌علاوه، اگر هدفمان صرفا برنده‌شدن در مسابقه باشد، احتمال اینکه نتیجه بازی ناراحتمان کند بیشتر می‌شود. اما اگر هدفمان این باشد که بهترین بازی ممکنمان را انجام دهیم، شانس برنده‌شدنمان را کمتر نمی‌کنیم، بلکه با این کار احتمال ناراحت شدن از نتیجه مسابقه را کم کرده‌ایم.
ابوذر
در حقیقت، وقتی صبح‌ها از خواب بیدار می‌شویم، به جای تنبلانه غلت‌زدن در رختخواب، باید به خودمان بگوییم: بلند شو و به وظیفه‌ات در مقام یک انسان عمل کن؛ به دنبال انجام کاری برو که برایش خلق شده‌ای.
مهدی
«در آغاز هر روز با خودت بگو: امروز با مزاحمت، بی‌احترامی، قدرنشناسی، خیانت، کینه‌توزی و خودخواهی دیگران روبرو می‌شوم و همه اینها ریشه در جهل آدم‌ها نسبت به خوب و بد دارد.»
صدرا
این گفته اپیکتتوس که: «بعضی چیزها در حوزه اختیار ما هستند و برخی چیزها از این قلمرو خارجند. و اگر اندکی ذکاوت داشته باشیم انرژی‌مان را صرف اموری می‌کنیم که در اختیار ما هستند.»
mandana sadeghi
دیگران حتی وقتی که کاری به کارمان ندارند هم می‌توانند آرامشمان را به هم بزنند.
مهدی
«هیچ‌کس نمی‌تواند به تو آسیبی برساند مگر اینکه خودت بخواهی؛ فقط زمانی آزرده می‌شوی که به خودت اجازه آزرده شدن بدهی.»
Sepideh
اگر زمانی در دلت نسبت به کسی احساس عصبانیت و نفرت کردی و خواستی تلافی کنی، یکی از بهترین راه‌های تلافی‌کردن این است که سعی کنی مثل او نباشی.
Mr.Cat
به گفته سنکا «آب، خورش و تکه‌نانی از جو»، برنامه غذایی چندان دلپذیری نیست، اما بالاترین لذّت این است که کسی بتواند از یک چنین غذایی لذّت ببرد.
Elahe
دو پدر را در نظر بگیرید. یکی توصیه اپیکتتوس را جدی می‌گیرد و مرتبا به میرا بودن فرزندش فکر می‌کند و دیگری از فکر کردن به چنین تصورات غم‌انگیزی پرهیز می‌کند. در عوض خیال می‌کند که فرزندش بیش از خود او عمر خواهد کرد و همیشه برای لذت بردن از حضورش فرصت باقی‌ست. پدر اولی یقینا از پدر دومی مهربان‌تر و دلسوزتر خواهد بود. وقتی سر صبح دخترش را می‌بیند خوشحال می‌شود که او هنوز هم در زندگی‌اش هست. در طول روز هم از هر فرصتی استفاده می‌کند تا با دخترش ارتباط برقرار کند. بالعکس، بعید است پدر دومی وقتی سر صبح فرزندش را می‌بیند چندان به وجد بیاید.
ابوذر
توصیه به اینکه برای همدردی با دوستی که غصه‌دار است خودمان هم واقعا غصه بخوریم، همانقدر احمقانه است که برای کمک‌کردن به کسی که مسموم شده، خودمان هم سم بخوریم یا برای کمک به کسی که سرما خورده، عمدا کاری کنیم که از او سرماخوردگی بگیریم. اندوه یک حس منفی است که باید تا جایی که می‌توانیم از آن بپرهیزیم.
Elahe
جالب است که پرهیز از واکنش نشان دادن به توهین و تحقیر یکی از مؤثرترین واکنش‌های ممکن است. یکی به این دلیل که توهین‌کننده را گیج می‌کند که آیا ما اصلاً متوجه توهینش شده‌ایم یا نه، و دیگر آنکه با این کار حسرت ناراحت‌کردنمان را به دلش می‌گذاریم و به احتمال زیاد نهایتا خود اوست که ناراحت می‌شود.
Anahid
«در آغاز هر روز با خودت بگو: امروز با مزاحمت، بی‌احترامی، قدرنشناسی، خیانت، کینه‌توزی و خودخواهی دیگران روبرو می‌شوم و همه اینها ریشه در جهل آدم‌ها نسبت به خوب و بد دارد.»
sobhanesi
چیزی که رواقیون متوجهش شده‌اند این است که قدرت اراده هم مثل قدرت ماهیچه‌های انسان است: هرچه بیشتر از عضلاتتان استفاده کنید، قوی‌تر می‌شوند، و به همین ترتیب هرچه بیشتر اراده‌تان را به کار ببندید، اراده‌تان نیرومندتر می‌شود.
Elahe
به عقیده رواقیون، انسان باید از هر چیز خوبی که زندگی پیش پایش می‌گذارد مانند دوستی و ثروت بهره ببرد ولی به این شرط که دلبسته آنها نشود. در واقع، رواقیون معتقد بودند ما انسان‌ها باید هر چند وقت یک‌بار از لذت‌های زندگی دست بکشیم، لختی درنگ کنیم و زمانی را صرف تأمل درباره فقدان همه این چیزهای لذت‌بخش کنیم.
Elahe
زمانی که از او پرسیدند از فلسفه چه آموختی؟ پاسخ داد: یاد گرفتم برای هر سرنوشتی آماده باشم.
صبا بانو:)
اپیکور عقیده داشت «فیلسوفی که رنجی از انسانی نمی‌زداید، هرچه می‌گوید مهمل است. دارویی که درمان نکند به هیچ دردی نمی‌خورد، به همین قیاس فلسفه‌ای هم که رنجی از روان آدمی نکاهد به هیچ کاری نمی‌آید.»
مهدی
«رستگار کسی است که خوب می‌میرد نه آنکه زیاد عمر می‌کند
Ahmad
آدم‌های امروزی باور دارند که زندگی معنادار و رضایت‌بخش تنها در صورتی به دست می‌آید که به قدر کافی خرید کرده باشند. برای همین به جای داشتن فلسفه‌ای برای زندگی، تمام اوقاتشان را صرف کار می‌کنند تا بتوانند آخرین کالاهای مد روز را بخرند.
مهدی
ما آدمیان اسیر خاکیم و در طول عمر میزانی از اندوه و ترس، اضطراب، خشم، کینه و احساسات حقارت و حسد را ناگزیر تجربه می‌کنیم. در نتیجه رواقیون به دنبال حذف کامل اندوه از زندگی نبودند، بلکه تلاش می‌کردند تا آن را به کمترین مقدار ممکن برسانند.
serenay3-3
«مطابق طبیعت رفتار کن.»
serenay3-3

حجم

۳۳۰٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۳۸۷ صفحه

حجم

۳۳۰٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۳

تعداد صفحه‌ها

۳۸۷ صفحه

قیمت:
۱۳۰,۰۰۰
تومان