دانلود و خرید کتاب راهبردهای رشد و توسعه‌ فردی اکبر فرجی ارمکی
تصویر جلد کتاب راهبردهای رشد و توسعه‌ فردی

کتاب راهبردهای رشد و توسعه‌ فردی

معرفی کتاب راهبردهای رشد و توسعه‌ فردی

«راهبردهای رشد و توسعه فردی» کتابی در زمینه موفقیت و اثری مشترک از حمیدرضا خانپور هرسمی، دکتر اکبر فرجی ارمکی و دکتر محمدرضا عطوفی سلمانی است. موضوعاتی همچون اجتماعی شدن و طرح جهان، مراقب سخن گفتن خود بودن، حساس نبودن به گفته‌های دیگران، دور کردن تصورات باطل و بیهوده از ذهن، تلاش کردن، پایبندی به پیمان، هنر دگرگونی و انضباط شخصی و تسلط بر خویشتن، مرگ‌آگاهی و.. موضوعاتی هستند که در این کتاب خواهید خواند.
Mina.jahangirian
۱۳۹۹/۰۹/۲۳

من برای کار روی یه مقاله شروع کردم به خوندنش اما رفته رفته جذبش شدم ....نمیدونم شاید چون انتظار همچین چیزی رو نداشتم و یا شایدم اینکه یه حس خوبی به آدم میده خوندنش ‌....بر خلاف کتابهای قانون جذب و

- بیشتر
حسین محمدی
۱۴۰۱/۰۷/۲۸

فوق العاده وبینظیر

۱۴۰۲/۰۶/۲۱

برای رهایی از اسارت در دنیای مدرن و رسیدن به خود متعالی مطالعه این کتاب رو توصیه میکنم متن روان و ساده و تکنیک های بسیار کاربردی میتونه شما رو شگفت زده کنه

مذاهب درباره گناه و گناهکار سخن می‌گویند، اما بگذارید معنای حقیقی گناه را درک کنیم. گناه کاری است که شما به زیان خویشتن خویش انجام می‌دهید
سید مهدی موسوی
در طول زندگی هیچ‌کس به اندازه خودتان با شما بدرفتاری نکرده و از شما سوء استفاده نکرده است. وحد این سوء رفتار با خود دقیقا همان حد و مرزی است که شما از جانب شخصی دیگر تحمل می‌کنید. اگر کسی کمی بیش از حدی که شما خود را می‌آزارید، شما را بیازارد، به احتمال قوی به او اعتراض می‌کنید یا از او فاصله می‌گیرید. اما اگر کسی فقط کمی کمتر از خودتان شما را بیازارد، احتمالا رابطه‌تان را با او حفظ می‌کنید و شکیبایی زیادی نسبت به وی نشان می‌دهید.
eli
سه نوع مهارت و توانمندی هست که به انسان‌ها کمک می‌کند. اولین آنها «مهارت در آگاهی» است؛ یعنی شما آگاه شوید که واقعا چه کسی هستید و چه امکاناتی دارید. دومین آنها «استادی در دگرگونی» است: چگونه تغییر کنید، چگونه از جامعه‌پذیری گذشته رها شوید. سومین آنها «استادی در نیت» است. نیت آن بخشی از زندگی است که دگرگونی انرژی را ممکن می‌سازد؛
Far.Yad
همان‌طور که حکومت‌ها کتاب قانونی دارند که بر رویای جامعه حکومت می‌کند، نظام باورهای ما نیز کتاب قانونی است که بر رویاهای ما حکم می‌راند
محمد مهدی رهبری
هیچ چیز را به خود نگیرید و آنرا شخصی نکنید. هر اتفاقی که در اطراف شما افتاد، آن را به خود نگیرید. مثالی می‌زنم: اگر من شما را در خیابان ببینم و بی آن‌که شما را بشناسم بگویم: «هی، تو چقدر احمق هستی»، مسلما این جمله به شما برنمی‌گردد، بلکه به خودم برمی‌گردد. شما اگر آن را به خود بگیرید، شاید باور کنید که احمق هستید. شاید فکر کنید: «از کجا می‌داند؟ او روشن‌بین است یا هرکسی می‌تواند حماقت مرا ببیند»؟ شما آن را به خود می‌گیرید
Hessam Shahbazi
حتی زمانی که موقعیتی «بسیار شخصی» به نظر می‌رسد. حتی زمانی که دیگران مستقیما به شما توهین می‌کنند، این مطلب ربطی به شما ندارد. آنچه آنها می‌گویند یا انجام می‌دهند و یا عقایدی که ابراز می‌کنند، همه طبق پیمان‌هایی است که در ذهن خویش دارند. نظرات ایشان حاصل آن برنامه‌ریزی است که در مدت جامعه‌پذیری خود دریافت کرده‌اند.
eli
ما این حق انتخاب را داریم که صداهایی را که درون ذهن می‌شنویم باور بکنیم یا نکنیم، همان‌طور که حق انتخاب داریم که در رویای سیاره خودمان چه را بپذیریم و چه را نپذیریم.
eli
انسان‌ها به رنج کشیدن در سطوح مختلف و به درجات متفاوت اعتیاد پیدا کرده‌اند، و به یکدیگر در تداوم این اعتیاد کمک می‌کنند. «انسان‌ها با هم پیمان بسته‌اند که در رنج کشیدن به یکدیگر کمک کنند»
eli
اگر نیاز داشته باشید که کسی با شما بدرفتاری کند، به آسانی کسی را می‌یابید که آزارتان دهد. همین‌طور اگر با کسانی باشید که نیاز به رنج کشیدن دارند. چیزی درشما وادارتان می‌کند که با آنها رفتار آزاردهنده‌ای داشته باشید. گویی آنها یادداشتی روی پشت خود نصب کرده‌اند که روی آن نوشته شده: "به من لگد بزن".
eli
راه دادن تصورات در روابط اجتماعی انسانها یعنی دنبال مشکل گشتن. ما اغلب گمان می‌کنیم که شریک زندگی ما می‌داند ما چگونه می‌اندیشیم و نیازی نیست که به او بگوییم چه می‌خواهیم. گمان می‌کنیم که او کاری را که ما می‌خواهیم انجام می‌دهد، چون ما را خیلی خوب می‌شناسد.