کتاب داستانهای کوتاه، پیامهای بلند
خواندن نظراتمعرفی کتاب داستانهای کوتاه، پیامهای بلند
«داستانهای کوتاه، پیامهای بلند» مجموعهای از داستانهای کوتاه آموزنده با رویکرد اخلاقی اجتماعی به گردآوری زهرا نیکویی(-۱۳۶۲) است.
در یکی از داستانهای این کتاب به نام «مشقت» میخوانیم:
«روزی مردی در جاده مشغول تعمیر اتومبیل خود بود که ناگهان ماهیگیری که پشت سر هم ماهی میگرفت توجه او را به خود جلب کرد. مرد متوجه شد که ماهیگیر ماهیهای کوچک را نگه میدارد و ماهیهای بزرگ را در آب میاندازد. بالاخره کنجکاوی بر او غالب شد، از ماهیگیر پرسید که چرا ماهیهای کوچک را نگه میدارد و ماهیهای بزرگ را در آب میاندازد.
مرد ماهیگیر پاسخ داد: «واقعاً دلم نمیخواهد چنین کاری بکنم ولی چارهای ندارم، زیرا ماهیتابه من کوچک است.»
نکته: قبل از اینکه بخندید باید بگوییم این همان کاری است که ما اغلب انجام میدهیم. اغلب موارد عکسالعمل ما در برابر فکرهای بزرگ این است که «وای! نه، کار خیلی بزرگ است من نمیتوانم» .
پیام این است وقتی اندیشههای بزرگ دارید کار را شروع کنید. خدایی که این اندیشه را در ذهن شما جای داد، تکهها و اجزای کوچک آن را به شما میدهد تا از کنار هم قرار دادن آنها رؤیاهای بزرگ را به واقعیت تبدیل کنید.»
۱۲ گام تا مثبت اندیشی
جعبه سیاه اینستاگرامحسین نصیری
رهبران تحول گرا و کارآفرین چگونه رهبری می کنند؟دیوید رابنستین
چه اتفاقی برایت افتاده؟اپرا وینفری
مدیریت و تجارت به سبک شیائومیلی وانکیانگ
کتابش واقعاً زیبا بود و بهترین اسم براش انتخاب شده طبق اسم کتاب بعضی از داستان ها واقعا جای تفکر داره و بسیار لذت بخش اوغات فراغت رو پر میکنه ولی متاسفانه کم بهش توجه شده
خیلی کیف کردم
توصیه میکنم حتما بهونید واقعا ارزشمند و مفید بود.