کتاب مدیریت استفان پی رابینز + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب مدیریت

کتاب مدیریت

معرفی کتاب مدیریت

کتاب مدیریت اثر استفان. پی. کالینز و ماری کالتر است. این اثر نگاهی جامع و کامل به مقوله مدیریت دارد و ابعاد گوناگون و جنبه‌های مختلف آن را بررسی می‌کند. این کتاب را با ترجمه حسین محبی در دست دارید.

درباره کتاب مدیریت

این کتاب یک راهنمای جامع در خصوص مدیریت است. با مطالعه این کتاب هم با مفاهیم پایه‌ای و اصلی آشنا می‌شوید و هم مطالب جدیدی را می‌خوانید که در کتاب‌های دیگر نمی‌یابید. از آنجایی که دنیا با سرعت در حال تغییر است، مدیران تیم‌ها و کسب و کارها نیز باید خود را با این سرعت تغییرات هماهنگ کنند. این کار ممکن است توانایی‌های آن‌ها را به چالش بکشد و در عین حال یادگیری‌های جدیدی هم برایشان به همراه داشته باشد.

کتاب مدیریت به جنبه‌های گوناگون کار مدیریت از جمله کنترل، رهبری، سازمان‌دهی و برنامه‌ریزی می‌پردازد و در تلاش است به مدیران کمک کند تا از چالش‌های جدید در امان بمانند.

کتاب مدیریت را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به تمام دانشجویان رشته مدیریت و تمام مدیران کسب و کارها پیشنهاد می‌کنیم.

مهدی
۱۴۰۴/۰۵/۱۴

این ترجمه خیلی بدیه من دارم نسخه انگلیسیش رو می خونم چون از همکارانم خواستم دو فصل اول رو بخونند دنبال ترجمه فارسیش بودم مثلا در صفحه 23 به جای بر اساس آمار آمده شماره ها کاملا بی معنیه تصور

- بیشتر
امنیت اجتماعی‌شده نظریه‌ها، رویکردها و الگوی راهبردی
حسن صائبی
اخلاق کسب و کار
حسین بوداقی خواجه نوبر
اصول و فنون مذاکرات تجاری و قراردادهای بین المللی
رسول ثانوی فرد
اصول و فرآیند تحقیقات بازاریابی (خلاصه و کاربردی)
حسن سلطانی صفت
دیدن آنچه دیگران نمی‌بینند
گری کلین
واکاوی مفاهیم، الگو، نظریه، اندیشه، منظومه، مکتب و ارتباط آن ها با یکدیگر
عباسعلی فرزندی
دوره جامع آموزش کاربردی مالیات (کتاب دوم)
میثم بهلول بندی
دکترین آماد و پشتیبانی عملیات مشترک
گروه مترجمین دانشگاه
بازاریابی بین المللی و مدیریت صادرات (جلد اول)
جرالد آلبوم
قانون کار، قانون بیمه بیکاری (1404)
جهانگیر منصور
فنون مذاکره در قراردادهای تجاری بین المللی