کتاب چگونه افراد موفق رشد می کنند؟
معرفی کتاب چگونه افراد موفق رشد می کنند؟
کتاب چگونه افراد موفق رشد میکنند؟ نوشته جان سی. ماکسول، ۱۵ راه برای پیشرفت در زندگی پیشروی ما قرار میدهد. راههایی که به ما کمک میکنند تا زندگیمان را از این رو به آن رو کنیم. چگونه افراد موفق رشد میکنند؟ را با ترجمهی روان مریم تقدیسی منتشر شده است.
دربارهی کتاب چگونه افراد موفق رشد میکنند؟
جان سی مکسول در کتاب چگونه افراد موفق رشد میکنند؟ به شما کمک میکند تا حداکثر پتانسیلتان را تحقق بخشید. پتانسیل کلمهای دوستداشتنی و البته پرکاربرد در تمام کتابهای زمینهی موفقیت و خودیاری به شمار میرود. از این جهت که با شناخت علاقه و استعدادهایتان، با پرورش مهارتهای مختلفتان میتوانید پتانسیل خودتان را بالا ببرید و به موفق شدن، نزدیک و نزدیکتر شوید. جان سی مکسول در کتاب چگونه افراد موفق رشد میکنند؟ درسهای مختلفی به شما میدهد. درسهایی که کمکتان میکند تا در عوض ایجاد یک تغییر بزرگ، با تحولات کوچک، زندگیتان را به کلی عوض کنید. ۱۵ راه برای پیشرفت در زندگی که در کتاب چگونه افراد موفق رشد میکنند؟ آمده است به عنوان موثرترین کاتالیزورهای رشد شناخته میشوند. در این کتاب خواهید آموخت چطور خود را تقویت کنید، چشماندازتان را وسعت بخشید و با تاثیر مثبتتان انگیزهبخش دیگران باشید. با استفاده از توصیه های این کتاب، و اراده و نظمی که به زندگیتان میبخشید، میتوانید پتانسیلتان را تحقق بخشید، در تمام طول عمر یاد بگیرید و هرگز کهنه شدن را احساس نکنید.
خواندن کتاب چگونه افراد موفق رشد میکنند؟ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر به دنبال روشهای کارآمد برای تغییر مسیر زندگی و قرار دادن آن در مسیر پیشرفت میگردید، کتاب چگونه افراد موفق رشد میکنند؟ را با دقت گوش کنید و درسها و فعالیتهایش را حتما انجام دهید.
فهرست
- چطور بر گسترش پتانسیلمان تمرکز کنیم
- دیگران را در تحقق پتانسیلشان یاری کنید
- انتخاب صحیح در زمینهی کمک به دیگران
- چطور میتوانیم دیگران را در تحقق پتانسیلشان یاری کنیم
برخی از مردم گِل متولد میشوند و گل هم میمیرند ، برخی مرمر متولد میشوند و گِل میمیرند ، برخی گِل متولد میشوند و در رویای مرمر شدن میمیرند ، اما شخصیت های والا گِل متولد میشوند و مرمر میمیرند.