دانلود و خرید کتاب چگونه از طریق دردهای‌تان رشد کنید؟ (خلاصه کتاب) مارک منسون ترجمه گروه مترجمان سلپین
تصویر جلد کتاب چگونه از طریق دردهای‌تان رشد کنید؟ (خلاصه کتاب)

کتاب چگونه از طریق دردهای‌تان رشد کنید؟ (خلاصه کتاب)

معرفی کتاب چگونه از طریق دردهای‌تان رشد کنید؟ (خلاصه کتاب)

در خلاصه‌ی کتاب «چگونه ازطریق دردهای‌تان رشد کنید؟» نوشته مارک منسن، مطالب شگفت‌انگیزی درباره تاثیر دردها در رشد انسان می‌خوانید. ضربه‌های روحی و شکست‌های زندگی همیشه ما را از پا درنمی‌آورد بلکه قوی‌ترمان می‌کند، البته اگر خودمان بخواهیم. مارک منسن در این اثر ارزشمند با ما در مورد این دردها صحبت می‌کند. دردهایی که ما را رشد می‌دهند. با خواندن این اثر و توصیه‌های کارآمد مارک منسن می‌آموزید که چگونه از شرایط دشوار و ضربه‌های روحی زندگی، بستری برای رشد و تعالی خود بسازید و بعد از از سرگذراندن بحران چگونه زندگی کنید. مارک منسن، نویسنده، وبلاگ‌نویس و کارآفرین آمریکایی است. او دانش‌آموخته رشته مدیریت مالی است، اما علاقه زیادی به روان‌شناسی دارد و در این زمینه مطالعات زیادی داشته است. او زمانی که کاملا ناشناس بود، اولین کتابش را منتشر کرد و با این که کسی او را نمی‌شناخت، در کمتر از یکسال توانست ۱۵هزار نسخه از آن را بفروشد. او همچنان وبلاگش را به روز نگه می‌دارد و یکی از پرمخاطب‌ترین وبلاگ‌های آمریکا را دارد.
معرفی نویسنده
عکس مارک منسون
مارک منسون
آمریکایی | تولد ۱۹۸۴

مارک منسون (مارک منسن) وبلاگ‌نویس آمریکایی است که کتاب‌های خودیاری او در سراسر دنیا پرفروش و محبوب هستند. در ایران هم از هر کتاب او چندین ترجمه وارد بازار شده و به خاطر صمیمت و خودمانی بودن آثارش، کتاب‌هایش خیلی زود مخاطب‌های زیادی پیدا کرده‌اند. او پیش از اینکه تبدیل به نویسنده‌ی کتاب‌های خودیاری شود، یک بلاگر شناخته‌شده و تاثیرگذار بود که محتواهایی درمورد فرهنگ، پیدا کردن شریک عاطفی دلخواه، روابط انسانی، بهبود مهارت‌های ارتباطی، تصمیم‌گیری و... تولید و منتشر می‌کرد.

Havisht
۱۳۹۸/۰۳/۲۳

نمیدونم این فرهنگ خلاصه کتاب از کجا اومده که قشنگ کتاب به باد میدهد؟؟ نکنید آقا و خانوم نکنید.

Payam Azadi
۱۳۹۸/۰۷/۲۲

نمیدونم خلاصه اینقدر بی محتوا بود یا خود کتاب ! واقعا هیچی نداشت بدترین خلاصه ای بود که تاکنون خواندم

mahbob
۱۳۹۷/۱۲/۰۲

موضوع خوبی داره

maryam
۱۳۹۸/۱۲/۰۳

الان این چی بود واقعن؟ اینکه هیچی نداشت واقعن . موضوع خوبیه بعد از ضربه روحی زندگی مون رو بسازیم. این جمله خلاصه این 20 صفحه ست. ولی وقتی هیچ توضیحی نداره خوب دقیقن باید چی کار کنیم‌؟

«آن چیزی که تو را نکشد، قوی‌ترت می‌کند»، به‌نوعی شما را به این تفکر غلط می‌کشاند که تنها با تحمل بعضی سختی‌ها می‌توان خود را در برابر دشواری‌های آینده مقاوم کرد. این آن‌قدرها هم درست نیست. چیزی که اهمیت دارد،‌ نتایجی است که در پی ضربهٔ روحی می‌آید. تحمل ضربهٔ روحی نیست که قوی‌ترتان می‌کند؛ بلکه تلاشی که به‌دنبال ضربهٔ روحی به کار می‌بندید، شما را قوی‌تر می‌کند.
کتاب_باز
ضربهٔ روحی، زندگی‌مان رو به دو بخش تقسیم می‌کند: نقطهٔ قبل و بعد از ماجرا. در واقع لحظاتی خلق می‌کند که هرگز فراموش‌شان نمی‌کنیم. میزان رشد شخصی ما پس از ضربهٔ روحی، تا حد زیادی به حکایتی بستگی دارد که درمورد این نقطهٔ قبل و بعد می‌سازیم.
کتاب_باز
ازآن‌جاکه ضربهٔ روحی یادآور احتمال فناپذیری خود ماست و همچنین احتمال این‌که همهٔ آن حقایقی که درمورد جهان باور داشتیم، واقعیت نداشته باشند،‌ یکی از آثار جانبی جالب آن این است که ما را با مسائلی روبه‌رو می‌کند که در بیش‌تر طول زندگی‌مان قدرشان را نمی‌دانستیم. این درد شدید به‌طرز اسرارآمیزی می‌تواند مسائل مهم زندگی‌مان را مشخص کند. همچنین می‌تواند هرگونه امتناع یا شک در مورد این‌که «می‌توان از آن بهره برد یا نه» را از بین ببرد.
کتاب_باز
مهم‌ترین قدم برای تعبیر معنای دردمان، درک این نکته است که درد ربطی به استحقاق ندارد. این درد برای ماست؛ اما برای بقیه هم پیش می‌آید. ربطی به استحقاق ندارد. دردْ بازی با مجموع صفر نیست. اگر فردی به ما آسیبی برساند،‌ آسیب‌رساندنِ متقابل دردی را دوا نمی‌کند. در حقیقت،‌ درد، عکس این است. درد مسری است. مثل ویروس است. هرچه بیش‌تر آسیب ببینیم، تمایل بیش‌تری برای آسیب بیش‌تر به خودمان و آسیب بیش‌تر به دیگران پیدا می‌کنیم. از کوتاهی‌هایی که خودمان متوجه‌شان می‌شویم، برای توجیه رفتارهای مخربِ بیش‌تری در قبال خود و اطرافیان‌مان استفاده می‌کنیم. بسیار مهم است که این روند مخرب را شناسایی و متوقف کنیم، قبل از این‌که فراتر برود. هیچ کاری نکرده‌ایم که مستحق ضربهٔ روحی باشیم. هیچ‌کس مستحق آن نیست؛ اما مسئله استحقاق نیست، فقط کاری است که شده.
کتاب_باز
او می‌گفت وقتی می‌خواسته بنویسد، از زخم‌هایش می‌نوشته است؛ زخم‌هایی که تنها خودش قادر به لمس و حس آن‌ها بود.
.
در نقطه‌ای از زندگی پذیرفت که «به‌رغم» ضربهٔ روحی اولیه، به این مقام نرسیده،‌ بلکه «به‌خاطر» آن به این مقام رسیده است.
.
«آن چیزی که تو را نکشد، قوی‌ترت می‌کند»
nim
چیزی که اهمیت دارد،‌ نتایجی است که در پی ضربهٔ روحی می‌آید. تحمل ضربهٔ روحی نیست که قوی‌ترتان می‌کند؛ بلکه تلاشی که به‌دنبال ضربهٔ روحی به کار می‌بندید، شما را قوی‌تر می‌کند.
Amir hosin Abolfathi
ضربهٔ روحی، زندگی‌مان رو به دو بخش تقسیم می‌کند: نقطهٔ قبل و بعد از ماجرا. در واقع لحظاتی خلق می‌کند که هرگز فراموش‌شان نمی‌کنیم. میزان رشد شخصی ما پس از ضربهٔ روحی، تا حد زیادی به حکایتی بستگی دارد که درمورد این نقطهٔ قبل و بعد می‌سازیم.
احسان رضاپور
عمیق‌ترین حکمت‌های زندگی از ضربه‌های روحی حاصل می‌شود؛ اما اگر آن را به هر نحوی با دیگران در میان نگذارید، آن حکمت را هیچ‌وقت درک نخواهید کرد. در فرهنگ ما، درمیان‌گذاشتن درد، خود نوعی ننگ به حساب می‌آید. متأسفانه،‌ افشای این حقیقت که داریم آسیب می‌بینیم، با بسیاری از آموزه‌های پیشین ما منافات دارد: این‌که باید مثبت و خوش‌مشرب باشیم، که مشکلات ما فقط به خودمان مربوط‌اند و این‌که اعتمادبه‌نفس افراد یعنی این‌که چیزی را که مستحقش هستیم، به دست می‌آوریم. اما سرکوب ضربهٔ روحی فقط آن را بدتر می‌کند. درون‌مان می‌گندد و مسموم‌مان می‌کند. این شاید بزرگ‌ترین درسی است که می‌توان از مایا آنجلو گرفت. توانایی او در خاموش‌کردن درد خود و تبدیل آن به پیام امید و توانمندسازی همان چیزی است که به او شفا بخشید، نه برعکس.
کتاب_باز
حکایت‌ها در خلأ شکل نمی‌گیرند؛ تنها در صورتی به وجود می‌آیند که آن‌ها را با دیگران در میان بگذاریم. محققان بارهاوبارها دریافته‌اند که تحقق «رشد شخصی در پی ضربه‌ای روحی» وابسته به یک چیز است:‌ تمایل به افشای ضربهٔ روحی در بطن یک شبکهٔ اجتماعی حمایتگر. یکی از دوستان یا  اعضای خانواده، روان‌پزشک یا حتی ایگوانای خانگی‌تان را گیر بیاورید و تجربه، احساسات، تردیدها و ترس‌های ناشی از ضربهٔ روحی‌تان را با آن‌ها در میان بگذارید. از پیلهٔ ذهن‌تان بیرون بیایید و شرم‌تان را با دیگران درمیان بگذارید.
کتاب_باز

حجم

۱۲٫۳ کیلوبایت

تعداد صفحه‌ها

۱۶ صفحه

حجم

۱۲٫۳ کیلوبایت

تعداد صفحه‌ها

۱۶ صفحه

قیمت:
۱,۵۰۰
تومان