دانلود و خرید کتاب اصول پنج‌گانه‌ی برای گرفتن تصمیمات بهتر در زندگی مارک منسن (خلاصه کتاب) مارک منسون ترجمه گروه مترجمان سلپین
تصویر جلد کتاب اصول پنج‌گانه‌ی برای گرفتن تصمیمات بهتر در زندگی مارک منسن (خلاصه کتاب)

کتاب اصول پنج‌گانه‌ی برای گرفتن تصمیمات بهتر در زندگی مارک منسن (خلاصه کتاب)

معرفی کتاب اصول پنج‌گانه‌ی برای گرفتن تصمیمات بهتر در زندگی مارک منسن (خلاصه کتاب)

مارک منسن در کتاب «اصول پنج‌گانه برای گرفتن تصمیمات بهتر در زندگی» به شما می‌آموزد که چگونه با پذیرش شکست‌های کوچک، تصمیمات بزرگ بگیرید. او در این کتاب ۵ اصل مهم تصمیم‌گیری در موقعیت‌های دشوار زندگی را با شما درمیان می‌گذارد. با او در این خلاصه کتاب همراه شوید تا با کمک این ۵ اصل که همیشه و در هر شرایطی ثابت است بتوانید در زندگی درست‌ترین تصمیم را برای موقعیت‌های سرنوشت‌ساز زندگی خود بگیرید: اساساً همهٔ تصمیمات سخت مربوط به سنجش ارزش‌ها هستند. ارزش مالی، ارزش احساسی، ارزش اجتماعی، ارزش عقلانی و... . باید همهٔ آن‌ها را در نظر بگیرید و به‌طور مناسب بسنجید؛ آن‌هم نه فقط برای کوتاه‌مدت، بلکه همچنین برای درازمدت. این سنجش ارزش‌ها فوق‌العاده دشوار است؛ عمدتاً به این دلیل که تقلا می‌کنیم همه‌چیز را واضح ببینیم. به‌عنوان قاعده‌ای کلی، همهٔ ما شدیداً به‌سمت پاداش‌های کوتاه‌مدت و ارزش عاطفی گرایش داریم. نسبت‌به باورهای قبلی و حفظ اعتبارمان هم تعصب داریم. نمی‌توانیم پاداش‌های بلندمدت را ببینیم؛ چراکه نادیده‌انگاشتن ترس‌ها و نگرانی‌های آنی‌مان دشوار است. احساساتْ ما را از دیدن حقایق محروم می‌کنند. تصمیم‌گیری «پیش فرض» مان نیز باعث می‌شود ازنظر احساسی، برای‌مان بسیار سخت باشد که چیزی را که مدتی طولانی رویش کار کرده ایم، رها کنیم، یا فکر کنیم ممکن است این‌همه سال در اشتباه بوده باشیم. حقیقت این است که همهٔ ما سال‌ها در اشتباه بوده‌ایم. همهٔ ما برآوردی غلط از ارزش‌های‌مان داشته‌ایم و تا زمانی که نپذیریم چقدر در گذشته اشتباه می‌کرده‌ایم، یاد نمی‌گیریم برای حرکت به‌سمت آینده، دربارهٔ ارزش‌های‌مان بهتر قضاوت کنیم. تصمیم‌گیری‌های «پیش فرض» مان نیز ما را تشویق می‌کند که از شکست‌های کوتاه‌مدت اجتناب کنیم؛ حتی اگر به‌قیمت ازدست‌دادن موفقیت‌های بلندمدت تمام شود. خیر، بهترین نقطه در تصمیم‌گیری آن‌جاست که شکست‌های کوتاه‌مدتی را انتخاب کنید که رسیدن شما به موفقیت‌های بزرگ بلندمدت مدنظرتان را امکان‌پذیر سازد؛ چون اکثر افراد، در این مرحله ضعیف عمل می‌کنند. به‌دلیل همین عملکرد ضعیف مردم نیز این‌جا همان جایی است که بیش‌ترِ فرصت‌ها در آن نهفته است...
معرفی نویسنده
عکس مارک منسون
مارک منسون
آمریکایی | تولد ۱۹۸۴

مارک منسون (مارک منسن) وبلاگ‌نویس آمریکایی است که کتاب‌های خودیاری او در سراسر دنیا پرفروش و محبوب هستند. در ایران هم از هر کتاب او چندین ترجمه وارد بازار شده و به خاطر صمیمت و خودمانی بودن آثارش، کتاب‌هایش خیلی زود مخاطب‌های زیادی پیدا کرده‌اند. او پیش از اینکه تبدیل به نویسنده‌ی کتاب‌های خودیاری شود، یک بلاگر شناخته‌شده و تاثیرگذار بود که محتواهایی درمورد فرهنگ، پیدا کردن شریک عاطفی دلخواه، روابط انسانی، بهبود مهارت‌های ارتباطی، تصمیم‌گیری و... تولید و منتشر می‌کرد.

Samane Ashrafi
۱۴۰۰/۰۶/۱۹

من کلا مارک منسن را دوست دارم اما این کتاب نبود. بیشتر شبیه پست وبلاگ بود. کلا ۱۸ صفحه بود. یک سری ایده جدید داشت که جالب بود اما فقط جالب بود. فقط اگر دنبال خوندن یک چیز کوتاه و یا

- بیشتر
کاربر ۳۸۲۲۷۰۹
۱۴۰۲/۰۱/۱۴

خیلی خوب بود پیشنهاد میکنم حتما مطالعه کنید ارزششو داشت

پویا حسینی
۱۴۰۰/۰۶/۱۲

۵ دقیقه خوندمش

بهترین نقطه در تصمیم‌گیری آن‌جاست که شکست‌های کوتاه‌مدتی را انتخاب کنید که رسیدن شما به موفقیت‌های بزرگ بلندمدت مدنظرتان را امکان‌پذیر سازد؛ چون اکثر افراد، در این مرحله ضعیف عمل می‌کنند. به‌دلیل همین عملکرد ضعیف مردم نیز این‌جا همان جایی است که بیش‌ترِ فرصت‌ها در آن نهفته است...
msadeq
حقیقت این است که همهٔ ما سال‌ها در اشتباه بوده‌ایم. همهٔ ما برآوردی غلط از ارزش‌های‌مان داشته‌ایم و تا زمانی که نپذیریم چقدر در گذشته اشتباه می‌کرده‌ایم، یاد نمی‌گیریم برای حرکت به‌سمت آینده، دربارهٔ ارزش‌های‌مان بهتر قضاوت کنیم.
zahra Dehghan
مکث کنید و از خودتان بپرسید آیا مقاصد درونی‌تان با «کسی که می‌خواهید بشوید»، در یک راستا قرار دارد یا خیر.
XSINA
«آیا از این شکست احساس پشیمانی خواهم کرد؟» اگر جواب «منفی» باشد، پس قطعاً مخاطره‌ای است که باید به آن تن داد.
Bahar Abdalvand
به‌عنوان قاعده‌ای کلی، همهٔ ما شدیداً به‌سمت پاداش‌های کوتاه‌مدت و ارزش عاطفی گرایش داریم. نسبت‌به باورهای قبلی و حفظ اعتبارمان هم تعصب داریم. نمی‌توانیم پاداش‌های بلندمدت را ببینیم؛ چراکه نادیده‌انگاشتن ترس‌ها و نگرانی‌های آنی‌مان دشوار است. احساساتْ ما را از دیدن حقایق محروم می‌کنند.
احسان رضاپور
احساسات ما همچون سگی است که در سرمان زندگی می‌کند. این بخش از وجودمان فقط تمایل به خوردن، خوابیدن، رابطه و بازی دارد، و هیچ تصوری از عواقب یا ریسک‌های آینده ندارد. این بخشی از وجود ماست که به تعلیم نیاز دارد. احساسات ما مهم‌اند؛ اما به‌نوعی خنگ‌اند. نمی‌توانند به عواقب کار فکر کنند یا چندین عامل مختلف را در حین عمل در نظر بگیرند. احساسات ما عمداً زیادی واکنش نشان می‌دهند. آن‌ها برای زنده نگه‌داشتن ما تکامل یافته‌اند؛ همان وقتی که بوفالوهای آب بندر ساوانا را شکار می‌کردیم یا خلاصه کارهای دیگری مثل این می‌کردیم. وقتی می‌ترسیم، دوست داریم فرار کنیم یا پنهان شویم. وقتی عصبانی هستیم، می‌خواهیم همه‌چیز را بشکنیم. خوشبختانه مغز ما تکامل یافته تا منطق و تواناییِ درنظرگرفتن گذشته و آینده و همهٔ آن چیزهای عالی را داشته باشد. این چیزی است که از ما یک انسان می‌سازد، و نه سگ.
احسان رضاپور
مشکل این است که «مغز سگی» ما در واقع همان چیزی است که رفتارمان را کنترل می‌کند. مثلاً ممکن است ازلحاظ منطقی بدانید که خوردن بستنی به‌عنوان وعدهٔ صبحانه بنا به منطق‌تان، فکر خوبی نیست؛ اما اگر مغز سگی‌تان بخواهد صبحانه بستنی کوفت کند، نهایتاً تسلیم خواستهٔ او می‌شوید. تنها روش تربیت مغز سگی‌تان این است که ازطریق مغز انسانی‌تان به آن بگویید: «نه مارک، درست نیست. بستنی برای صبحانه بده. به‌جاش چیزی بخور که برای سلامتی‌ت خوب و مفید باشه.» به این توصیه عمل کنید تا مغز سگی‌تان را مطیع خود کنید.
احسان رضاپور
به‌جای این‌که حول موفقیت و شکست، یا شادی و درد تصمیم‌گیری کنید، براساس اجتناب از پشیمانی تصمیم بگیرید. پشیمانی‌های‌مان معمولاً بهترین ابزار سنجش چیزهایی است که در درازمدت برای‌مان واقعاً ارزش دارند.
احسان رضاپور

حجم

۵۳٫۰ کیلوبایت

تعداد صفحه‌ها

۲۲ صفحه

حجم

۵۳٫۰ کیلوبایت

تعداد صفحه‌ها

۲۲ صفحه

قیمت:
۱,۵۰۰
تومان