معرفی و دانلود کتاب روش‌های جذب و متقاعدکردن دیگران + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب روش‌های جذب و متقاعدکردن دیگران

کتاب روش‌های جذب و متقاعدکردن دیگران

۳.۹ امتیاز(از ۱۴ رأی)

معرفی کتاب روش‌های جذب و متقاعدکردن دیگران

آیا از این که دیگراناز شما سوءاستفاده کنند یا فریب دهند ناراحتید؟ آیا احساس می‌کنید آنگونه که باید مورد توجه نیستید و توانایی‌هایتان دیده نمی‌شود؟ ایا حس می‌کنید احترامی که شایسته شما است را دریافت نمی‌کنید؟ ایا آرزو دارید که بتوانید از عهده مشکلات خود به خوبی برآیید؟ دکتر لیبرمن با توصیه‌هایش در کتاب «روش‌های جذب و متقاعد کردن دیگران»، شما را به این آرزوهایتان می‌رساند. این کتاب شما را به دنیایی وارد می‌کند که در آن اصول روان‌شناسی تبدیل به یک فرمول ساده شده‌‌اند و به راحتی می‌توان آن را دنبال کرد و به واسطه آن هر موقعیتی را تحت کنترل درآورد. این کتاب مجموعه‌‌ای از شیوه‌های ساده روان‌شناختی برای متقاعد کردن دیگران را به شما آموزش می‌دهد. تا با کمک آنها بتوانید از حقوق خود دفاع کنید و از افراد تاثیرگذار جامعه باشید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب روش‌های جذب و متقاعدکردن دیگران و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابروش‌های جذب و متقاعدکردن دیگران
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۸۴/۱۱/۱۶
فرمت کتابEPUB

Amin
۱۳۹۹/۰۲/۱۱

واقعا چیزای خیلی خوبی برای انتقال داره ولی متن زیاد روون نیس!یکی از اشکالات کتاب اینه که خیلی روی nice guyبودن تاکید میکنه کتاب بدی نیس توصیه میکنم

abolfazl4001
۱۴۰۱/۰۱/۱۲

کتاب فوق العاده ای و به شما کمک می کنه کسانی که از روی تجربه این مهارت ها رو به دست آوردن، یاد بگیرید و تو زندگی اجتماعی دست بسته نباشین و آماده پاسخ مناسب به معضل های اجتماعی باشید

Elham
۱۴۰۲/۰۶/۲۱

دکتر لیبرمن یکی از بهترین روانشناس ها هست. پنج ستاره هم برای این کتاب کمه

محمدجواد مقدم
۱۴۰۰/۱۲/۰۶

من که لذت بردم عالی بود

بریده‌هایی از کتاب

masoud54
مطالعات بی‌شماری بیانگر آن است که هر چه بیشتر با فردی در ارتباط باشید، وی بیشتر به شما علاقه می‌یابد.
با پیروی از استرتژی‌های ساده‌ای که بر پایه طبیعت بشر استوار می‌باشد به راحتی می‌توانید اعتماد، دوستی‌های پایدار و روابط موفقی را ایجاد نمایید. باید صراحتا اذعان داریم که در این استراتژی‌ها برای این که فردی را به خود علاقمند سازید هیچ گونه فریبی وجود ندارد بلکه تنها با سازمان دهی اصول روانشناسی می‌توانید یک واکنش طبیعی (علاقمندی) را در وی ایجاد نمایید.
خاطره
تحقیقات متعدد ثابت کرده است که اگر یک تهدید یا خطر خارجی وجود داشته باشد، مردم اختلافات میان خود را کنار می‌گذارند.
اشیاء متحرک تمایل دارند که به حرکت خود ادامه دهند و اشیا ساکن تمایل دارند که ساکن باقی بمانند. شاید این قانون را بتوان چنین نیز استنباط کرد که: افراد پرتحرک وفعال تمایل دارند به فعالیت خود ادامه دهند و برعکس افراد ساکن و تنبل تمایل دارند که در جای خود باقی بمانند! اگر بتوانید فردی را در مسیر صحیح، چه از نظر فیزیکی و چه از نظر فکری به فعالیت وادارید ـ می‌توانید با کاری ساده و مفرح شروع کنید ـ او احتمالاً به فعالیت خود در این مسیر ادامه خواهد داد. به چه دلیل؟ به این دلیل که انسان‌ها نیاز شدیدی دارند که اعمال خود را پی‌گیری و دنبال نمایند.
وقتی که ما قدم کوچکی در یک جهت بر می‌داریم تمایل می‌یابیم که به پیشروی خود ادامه دهیم و در این راه به خواسته‌های بزرگتر تن درمی دهیم.
Elham
وقتی درخواست کسی را رد کردید، بلافاصله از همان شخص چیزی درخواست نمایید. در این حالت او به احتمال زیاد به درخواست شما پاسخ منفی داده و بنابراین با یکدیگر بی‌حساب خواهید شد.
این کتاب تنها شامل تدابیر مخصوص روانشناسی در زمینه کنترل رفتار بشر می‌باشد که به شما کمک می‌کند تا از هر فرد در هر کجا و در هر زمانی هوشمندانه‌تر و عاقلانه‌تر عمل کنید.
از آنجا که روش‌های موجود در این کتاب بر اساس طبیعت و ماهیت نوع بشر تعیین شده، همه مردم می‌توانند از آنها استفاده کنند و عواملی از قبیل اختلاف فرهنگی، اختلاف نژادی و اختلاف جنسیت در آن دخیل نمی‌باشد.
از او بخواهید که لطف کوچکی در حقتان انجام دهد، اما مطمئن باشید که اجباری در کار نباشد. این موضوع سبب می‌شود که به طور ناخودآگاه بیشتر به شما علاقمند گردد.
تا جایی که می‌توانید در کنار فرد موردنظر خود به سر برید زیرا نزدیکی سبب ازدیاد علاقه می‌گردد نه تنفر. سعی کنید هنگامی با وی صحبت کنید که از وضعیت و روحیه‌ای مناسب برخوردار باشد تا قانون پیوند تحقق یابد. درباره علایق یا تجارب مشترک صحبت نمایید و سعی کنید بیشتر گوش فرا دهید و کمتر صحبت کنید.
چگونه نفوذ کنیم؛ چگونه در زندگی دیگران تأثیر مثبت بگذاریم
معادله خوشبختی: چیزی نخواهید، هرکاری انجام دهید، همه چیز داشته باشید
نیل پاسریچا
چگونه انسانی دوست داشتنی باشیم
برایان تریسی
قدرت جذابیت (چگونه در هر موقعیتی بر دیگران مسلط شویم؟)
هنر متقاعدسازی به ظرافت جراحی مغز
از نه به بله
شراره زارعان
زبان بدن دروغ‌گوها؛ چگونه دروغ‌گوها را از حرکات بدنشان تشخیص بدهیم؟
لیلیان گلاس
لطفاً تنظیمات پیش فرض ذهن خود را تغییر دهید!
تی. دی جیکس
مذاکره درباره‌ی مسائل غیر قابل مذاکره
علی بهرام‌پور
بهشت فروش کجاست؟ (راهنمای کاربردی و بومی برای رسیدن به بزرگترین اهدافی که یک فروشنده می‌تواند داشته باشد)
حسین رمضانی
کتاب جامع اسرار زبان بدن
آلن پیز
مذاکره تنها راه موفقیت در تجارت و زندگی (تجارت جهانی ۱۲)
چستر‌. ال کاراس