کتاب قلبمان را به روی مردان بگشاییم
دستهبندی:
امتیاز:
از ۴ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب قلبمان را به روی مردان بگشاییم
سوزان جفرز، رواندرمانگر و نویسنده کتاب «قلبمان را به روی مردان بگشاییم» تجربیات خود را درباره عشق و رابطه با جنس مخالف با شما درمیان میگذارد و خرد، بینش و توصیههایی عملی در این زمینه به شما هدیه میکند. جفرز تاکنون سمینارها و سخنرانیهای زیادی برگزار کرده و کتابهای معروف زیادی نوشته است. «ترس را تجربه کنیم و به هر تقدیر دست به اقدام بزنیم»، «ماورای ترس»، «عشق ماندگار» و «بهراستی زندگی باشکوه است» از دیگر کتابهای این متخصص رواندرمانی است.
جفرز در مقدمه کتابش درباره نام کتاب میگوید: «هدف من از انتخاب این عنوان بههیچوجه این نبوده است که بگویم مردان کامل هستند اما زنها باید خود را تغییر دهند. حقیقت این است که همه ما باید برای تبدیل شدن به انسانهایی دوستداشتنیتر هم برای خودمان، هم برای دیگران تلاش کنیم. این کتاب را از بعد زنانه وجودم نوشتم زیرا به عنوان یک زن، بهتر میفهمم زنان چه برداشتی از خود و از مردها دارند.»
دکتر سوزان جفرز در این اثر از تجربیات چندین سالهاش از رابطه با مردان مینویسد. تجربیانتی برخاسته از از رنج سرطان سینهاش، طلاقش و نداشتن اعتماد به مردان تا دستیابیاش به گنج خودشناسی که در نهایت فرصت یک رابطه غنی و خوشایند را برای او فراهم کرد.
او در کتابش تمرینهایی را معرفی کرده است که اگر آنها را پیوسته انجام دهید، از تاثیر آنها شگفتزده خواهید شد.
جفرز هدف از نگارش این کتاب را تقویت قدرت درونی و درک بهتر زیباییهای خویش و جهان اطرافمان دانسته و تاکید کرده است «قطعاً مردان نیز از مفاهیم و تمرینهای این کتاب بهره خواهند برد و چیزهای زیادی در مورد کارکرد ذهن زنانه خواهند آموخت.»
دکتر باربارا دیآنجلیس درباره این اثر گفته است: « سرانجام کتابی دیدم که مردان را دشمن زنان فرض نکرده است و به زنان راهکارهایی عملی برای خلق یک رابطه شایسته داده است»
قوانین روابط موفق
باربارا دیآنجلیس
انتخاب عشق؛ ورود به رابطهای جدید و آگاهانهباربارا دیآنجلیس
اشتباهات یک زن؛ جلد دومام. سوسا
رازهای عشق پردوام؛ چه کنیم که روابطمان دوام بیاورندمگ جان بارکر
شفای قلبهای شکستهلوئیز ال. هی
مشاوره خصوصی با باربارا دیآنجلیس: عشقی پایدار، قبل، حین، و بعد از ازدواج، مشاوره ازدواج، مشاوره خانوادهباربارا دیآنجلیس
زنها، مردها را از دست میدهند، چرا؟ جلد دومفرناز مرکباتی
خیلی عذر می خوام اما... دروغ می گه، دوست نداره!گرگ برندت