کتاب رازهای زنان متأهل خوشبخت
خواندن نظراتمعرفی کتاب رازهای زنان متأهل خوشبخت
«رازهای زنان متأهل خوشبخت» کتابی است به قلم نویسندگان، اسکات هالتزمن و ترزا فوی دی گرونیمو.
زنان متأهل خوشبخت کسانی هستند که میدانند چگونه روابط عاشقانه را آن طور که دلخواهشان است، بدون ایجاد دردسر ظاهری خاصی، شکل دهند.
این کتاب در ۷ فصل، شیوههایی را به شما نشان خواهد داد که سایر زنان با استفاده ازآنها، همسرانشان را ترغیب کردهاند تا در پیوند زناشویی، شاد و شریکشان باشند و ارتباطی قویتر، عاشقانهتر و متداومتر با شوهرشان برقرارکردهاند.
در بخشی از کتاب میخوانید:
اگر بیشتر زوجها، دعوا و اختلاف در زندگی را به عنوان بخشی از موهبت زناشویی قبول داشتند، لذت بسیار بیشتری از این دنیا میبردند و حالا هم زوجهای بسیار کمتری در اتاق انتظار مطب من بودند.
یک صحنهی عادی که روزانه در مطبم با آن مواجه میشوم، این است: زوجی در اینجا قدم میزنند، مینشینند و به هم نگاه میکنند، بدون هیچ احساس گناه و شرمندگی. میپرسم: خوب چه چیزی شما را به اینجا کشانده است؟
یکی از آنها، شجاعانه سکوت را میشکند و میگوید: خوب، ما همدیگر را دوست داریم، اما خیلی با هم دعوا میکنیم. ما دربارهی بسیاری از چیزها با هم اختلاف عقیده داریم.
پاسخ معمولی و غیرموشکافانهی من به آنها این است: با هم به سینما یا پارک یا باشگاه بروید! باور کنید با صداقت باید بگویم که نمیدانم این زوجها از شکایتی که نزد من میآورند و میگویند: ما دعوا میکنیم، انتظار دارند از من چه چیزی بشنوند. از اینکه انتظار داشته باشید دو نفر، سالیان سال با هم زندگی کنند و هیچ مشاجره و دعوایی با هم نداشته باشند، بسیار نامعقول و غیرمنطقی است. با توجه به این امر مسلم و ساده که زن، زن است و مرد هم مرد، دلیل کافی برای ایجاد سوءتفاهمها و به هم ریختن احساسات وجود دارد – و حتی در بهترین و موفقترین زندگیها هم این دعواها اتفاق میافتد.
چگونه به همسر خود عشق بورزیم
جان گری
الفبای مادر شدنمحدثه قبادی
تریلوژی عشق؛ عشق درون را آزاد سازیدباربارا دیآنجلیس
رازهایی درباره عشقباربارا دیآنجلیس
انتخاب عشق؛ ورود به رابطهای جدید و آگاهانهباربارا دیآنجلیس
آیا میتوانم رابطهام را نجات دهم؟ (چگونه تشخیص دهم که باید در رابطهام بمانم یا بروم؟)مایکل. اس. برودر
قوانین روابط موفقباربارا دیآنجلیس
پنج صبحعلی صمدی
چگونه به زبان همسرتان صحبت کنیدمژگان انصاریراد
والدین قطعاً تأثیرگذارندستاره بابایی
زندگی مشترک بدون فریاد: حفظ آرامش، رشد کردن و صمیمیتر شدنهال ادوارد رانکل
سلام کتاب خوب و کاربردیه. روان همراه باتجربه های خانوم ها. به شناخت بیشترشخصیت مردها کمک میکنه درنتیجه اختلافات کمتر میشه. پیشنهاد میکنم بخونیدش.
بهترین کتاب برای شناخت و درک متقابل در زندگی و روابط زناشویی، در تعریف از هنر و علم وفهم وبیان عالی نویسنده نمیدونم چی بگم، واقعا بهترینه...این کتاب مثل معجزه میمونه بااین کتاب در زندگی زناشوییتون به آرامش و احساس خوشبختی
کتاب خیلی خوب و کاربردی، با ترجمه ای بسیار شیوا و روان
من که اصلا خوشم نیومد چیز جدیدی نداره جذب کنه مگر اینکه اولین زناشویی باشه که میخونید