کتاب زنان توانمند؛ راهنمای همهی زنان به سوی زندگی موفق
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۲ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب زنان توانمند؛ راهنمای همهی زنان به سوی زندگی موفق
«زنان توانمند» کتابی نوشته لوئیز هی، نویسنده معروف حوزه موفقیت و خودیاری، با موضوع توانمندسازی زنان به سوی زندگی موفق است. این کتاب برای توانمندسای زنان، هم از ایدههای گذشتگان و هم ایدههای جدید سود برده است. لوئیز هی معتقد است: «توانمند کردن زنان بهترین کاری است که در این کره خاکی میتوانیم انجام دهیم. وقتی زنان سرکوبشده و کسل باشند، همه متضرر میشویم. وقتی زنان برنده باشند، همه برنده میشویم.»
زنان در مدت مدیدی بهگونهای گسترده دستخوش نظام و باورهای مردان بودهاند. با آنها گفته شده چه کارهایی میتوانند بکنند و چه موقع و چگونه میتوانند آن کارها را انجام دهند. چگونه عقبتر از مردان راه بروند، از آنها اطاعت کنند و زورگویی آنها را تحمل کنند و خیلی چیزهای دیگر.
عزتنفس مهمترین کیفیتی است که هر زنی میتواند داشته باشد. اگر این کیفیت را نداریم، لازم است که آن را در خود ایجاد کنیم. وقتی احساس لیاقت و شایستگی در ما قوی باشد، دیگر احساس حقارت نمیکنیم. احساس نمیکنیم از ما سوءاستفاده شده است. ما تنها از اینرو تسلیم سلطهجویی دیگران میشویم که میپذیریم و باور میکنیم «خوب نیستیم» یا نالایق هستیم.
لوئیزهی در این کتاب قصد ندارد زنان را علیه مردان بشوراند. بلکه او زنهای را علیه باورهای غلط نهادینه شدهشان میشوراند و از آنها میخواهد تا این باورهای غلط را در خود از بین ببرند و شروع به توانمندسازی خود کنند.
لوئیز هی با راهکارهایش در این کتاب به زنان کمک کرده است تا احساس ارزشمند بودن و عزتنفس را در خود تقویت کنند. او در این کتاب سعی کرده است درباره همه ابعاد زندگی یک زن مانند اندیشهها و باورها، رابطه با خود و دیگران، فرزندپروری و مادر شدن، سلامتی جسمانی، آزارهای جنسی، پانهادن به میانسالی و کهن سالی و مسایل مالی سخن گفته است و در تمامی آنها راهکارهایی برای بهبود بخشی ارائه کرده است.
همچنانکه به خواندن کتاب ادامه میدهید، به خاطر داشته باشید که تغییر دادن باورهای خود به زمان احتیاج دارد. چه مدتی طول میکشد؟ به چه سرعتی میتوانیم عقاید و باورهای جدید را بیاموزیم؟ باید گفت این مطلبی است که درباره هر کسی تفاوت دارد. قدمبهقدم، لحظهبهلحظه، روزبهروز، تمرین و ممارست ما را به جایی که میخواهیم میرساند.
قدر خودت را بدان
کاترین کاردینال
شفای دللوئیز ال. هی
آسمان پرستارهی وجوددبی فورد
خودتان را دوست بدارید؛ یک راهنمای تاکید مثبت برای دوست داشتن و قدردانی از بدنتانلوئیز ال. هی
کتاب معجزات تغییرات مثبتمهدی قراچهداغی
حال خوب : همین امروز شادمانی خود را بیشتر کنیدمهدی قراچهداغی
آرامش خود را دریابید (راههای معنوی برای رسیدن به زندگی بدون استرس)آمیت سود
مرواریدهای درایتمهدی قراچهداغی
می توان شاد بود حتی در سختی هاریچارد کارلسون
خالق زندگی بینظیری برای خود باشیدلوئیز ال. هی
آفرینش سلامتی (به خود عشق بورزید و سلامت باقی بمانید)لوئیز ال. هی
پذیرش واقعیت (درسهایی برای زندگی، ازدواج و خانواده)فیلیپ مکگراو (دکتر فیل)
دختران نوجوانتوراندخت تمدن
ثروتی که با پول نمی شود خریدرابین شارما
همان همیشگیمورگان هاوزل
چرای خود را بیابیدسایمون سینک
۲۰,۹۷۰۷۰%
کتاب متوسطیه ، حرفای تکراری زیاد زده ، مخصوصا اول و آخر کتاب 😕 ولی در فصل های میانی مطالب جالب توجهی هم گفته شده
خیلی خیلی کلیشه ای بود😕 جذبم نکرد