کتاب افکار قلبی (گنجینهای از خرد درونی که شما را در مسیر رشد و تحول یاری میدهد)
خواندن نظراتمعرفی کتاب افکار قلبی (گنجینهای از خرد درونی که شما را در مسیر رشد و تحول یاری میدهد)
«افکار قلبی (گنجینهای از خرد درونی که شما را در مسیر رشد و تحول یاری میدهد)» اثری است از لوئیز ال. هی (-۱۹۲۶) که مجموعهای از مراقبهها، رفتارهای معنوی و اقتباسهایی از سخنرانی های او را دربردارد. این کتاب بر جنبههایی از تجارب روزمره تمرکز میکند و در نظر دارد، ما را در حیطههای خاصی که ممکن است برایمان مشکلساز باشد، هدایت و کمک کند؛ وقتی احساس قربانی بودن میکنیم و خودمان را به انزوا میکشانیم، احساس درد و ترس میکنیم و همیشه به دنبال یافتن کسی هستیم که ما را نجات دهد و برایمان کاری کند.
با مطالعه این اثر، فرصتی مییابیم تا تواناییهایمان را کشف کنیم و به زندگی پاسخ دهیم، نه بهعنوان قربانی، بلکه با روشهایی که به ما قدرت میدهد.
بخشی از کتاب:
ما با خرد الهی در مشارکت هستیم. ما به جنبههای منفی دنیای بیرون علاقهای نداریم و تنها در انتظار دریافت نتایج مثبت هستیم. در نتیجه تنها نتایج مثبت دریافت میکنیم. ما تنها افرادی را در دنیای کسب و کار جذب میکنیم که ما را به بالاترین سطح پیشرفت میرسانند. هرآنچه انجام میدهیم، به مثبتترین نحو انجام میپذیرد و پیوسته در هر برنامهای که پیاده میکنیم، موفق هستیم. تمام کسانی هم که به هر طریقی با ما همکاری میکنند، به ترقی و رشد میرسند و مشتاقند با ما در ارتباط باشند.
ما پیوسته برای فرصتهایی که در این سیاره در اختیارمان قرار میگیرد، سپاسگزاریم. ما به درونمان توجه میکنیم، با خرد برترمان پیوند مییابیم و همواره به روشهایی هدایت میشویم که بالاترین سودمندی را برایمان دارد. همه چیز به خوبی پیش میرود و ما از همهی تواناییهایمان استفاده میکنیم. ما همه سالم و خوشحالیم. همه چیز در زندگیمان در هماهنگی با نظم الهی است. همه چیز در زندگیمان خوب است و حقیقت نیز بر همین مبنا استوار است.
اندیشههای دل
لوئیز ال. هی
پیامهایی از ملکوت؛ گزینگویههای نیل دونالد والش به همراه ۳۱ داستان کوتاهمسعود لعلی
پیامهای فرشتگانیوآن ناکاموری
معجزه کار با آینهلوئیز ال. هی
شفای بدنلوئیز ال. هی
قدرت در درون شماستالهام آرامنیا
زندگیتو خوب کن (خلاصه کتاب)لوئیز ال. هی
درصفحه نمایش کتاب نوشتید۱۴/۹۰۰تومن وقتی برای پرداخت اقدام میکنیم قیمت۲۹/۰۰خورده ای میاد با۵۰درصد تخفیف بابا حداقل درمحیط مقدس کتاب این کارها رانکنید.