٪۷۰
معرفی کتاب معجزه نصیب بهترینها میشود
«معجزه نصیب بهترینها میشود» نوشته گابریل برنستین، اثری جذاب و شگفتانگیز برای دگرگونی خویشتن و خلق یک زندگی شاد، موفق و عاشقانه است.
معجزه نصیب بهترینها میشود، راهنمایی است برای سفری ۴۲ روزه بهسوی دگرگونی کامل.
اگر بخواهیم در یک جمله معنای نهفته و پیام کلیدی این کتاب را بگوییم، شاید بهترین تعبیر این باشد: «راهنمای کاربردی و اعجازگونه برای زندگی، ثبت و گسترده ساختن نور و روشنی».
این کتاب همان قاب فشرده و کوچکی است که حجم زندگی و زیباییهایش در آن ثبت و ذخیره شده است و عکسی است که عکاس ِ آن میخواهد زیباترین و نورانیترین لحظهی ممکن را با شما بهاشتراک بگذارد. به جزئیات این عکس خوب دقت کنید و باور داشته باشید که زیبایی هر یک از تصاویر این زندگی، توانی چشمگیر و عمیق برای دگرگونی سراسر زندگی شما دارد.
هریک از ما در زندگی، حق گزینش داریم و میتوانیم اندیشهها و احساسات خود را برگزینیم. پس بهتر است بدانیم چنانچه آگاهانه به گزینش نپردازیم، بهای آن را خواهیم پرداخت.
اندیشهی اساسی این کتاب باور به «معجزهی زندگی» است و برنامهای که در این کتاب از آن سخن رفته، تمامی لحظههای شما را غرق در شگفتی و اعجاز خواهد کرد. باوری که میخواهیم به آن دست یابید، این است: «انسان؛ معجزهی زندگی خویش است.» تمام تصورات و برداشتهای نادرست ما نسبت به رویدادهای ناخوشایند و موقعیتهای نامناسبی که در آنها قرار میگیریم، منشائی درونی دارد و آنچه در بیرون از خود و در جهان اطرافمان میجوییم، ریشه در درونمان دارد.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب معجزه نصیب بهترینها میشود و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | معجزه نصیب بهترینها میشود |
| عنوان انگلیسی: | May cause miracles : a ۴۰-day guidebook of subtle shifts for radical change and unlimited happiness, ۲۰۱۳. |
| موضوع: | موفقیت و خودیاری |
برنامه پروازبرایان تریسی
نامه به لوئیزلوئیز ال. هی
قدر خودت را بدانکاترین کاردینال
تک نسخه کامیابیاندرو متیوس
جهان هستی هوایت را دارد![]()
گابریل برنستین
شجاعت عدم محبوبیتایچیرو کیشیمی
منفی اندیشی را حذف کنیددریک هاول
با اعتماد به نفس صحبت کنیدمایک اکر
جامعه شناسی نظم و تغییر اجتماعیفرشاد نجفی پور

کتابو نخریدم، نویسنده عالیه، ولی کتابایی رو که مترجم دستکاری میکنه تا به اصطلاح با فرهنگ ما بخونه نمیپسندم.
این کتاب معجزه است زندگی من رو زیر و رو کرد الحمدلله فقط به شرط اینکه به همه دستورهایش عمل کنید من مطمئنم که پیدا کردن این کتاب بین این همممه کتاب های جور واجور اتفاقی نبوده پس اگر به...بیشتر