کتاب معجزه نصیب بهترینها میشود
دستهبندی:
امتیاز:
از ۵ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب معجزه نصیب بهترینها میشود
«معجزه نصیب بهترینها میشود» نوشته گابریل برنستین، اثری جذاب و شگفتانگیز برای دگرگونی خویشتن و خلق یک زندگی شاد، موفق و عاشقانه است.
معجزه نصیب بهترینها میشود، راهنمایی است برای سفری ۴۲ روزه بهسوی دگرگونی کامل.
اگر بخواهیم در یک جمله معنای نهفته و پیام کلیدی این کتاب را بگوییم، شاید بهترین تعبیر این باشد: «راهنمای کاربردی و اعجازگونه برای زندگی، ثبت و گسترده ساختن نور و روشنی».
این کتاب همان قاب فشرده و کوچکی است که حجم زندگی و زیباییهایش در آن ثبت و ذخیره شده است و عکسی است که عکاس ِ آن میخواهد زیباترین و نورانیترین لحظهی ممکن را با شما بهاشتراک بگذارد. به جزئیات این عکس خوب دقت کنید و باور داشته باشید که زیبایی هر یک از تصاویر این زندگی، توانی چشمگیر و عمیق برای دگرگونی سراسر زندگی شما دارد.
هریک از ما در زندگی، حق گزینش داریم و میتوانیم اندیشهها و احساسات خود را برگزینیم. پس بهتر است بدانیم چنانچه آگاهانه به گزینش نپردازیم، بهای آن را خواهیم پرداخت.
اندیشهی اساسی این کتاب باور به «معجزهی زندگی» است و برنامهای که در این کتاب از آن سخن رفته، تمامی لحظههای شما را غرق در شگفتی و اعجاز خواهد کرد. باوری که میخواهیم به آن دست یابید، این است: «انسان؛ معجزهی زندگی خویش است.» تمام تصورات و برداشتهای نادرست ما نسبت به رویدادهای ناخوشایند و موقعیتهای نامناسبی که در آنها قرار میگیریم، منشائی درونی دارد و آنچه در بیرون از خود و در جهان اطرافمان میجوییم، ریشه در درونمان دارد.
کتاب معجزات تغییرات مثبت
قهرمانمسیحا برزگر
وقتی همه چیز تغییر می کند، همه چیز را تغییر دهیدنیل دونالد والش
تک نسخه کامیابیاندرو متیوس
سی نگرش برای تحول زندگیتان؛ بگویید، باور کنید، دریافت کنیدکیت دی هرل
خودتان را دوست بدارید؛ یک راهنمای تاکید مثبت برای دوست داشتن و قدردانی از بدنتانلوئیز ال. هی
شاهکلید برای زندگی بهتر «لطفا به زندگی لبخند بزنید!»دیپاک چاپرا
مسیر جادویی شهودفلورانس اسکاول شین
خالق زندگی بینظیری برای خود باشیدلوئیز ال. هی
انرژی مثبت: ۹ رهنمود برای تبدیل خستگی، تنش و ترس به نشاط، سرزندگی، قدرت و عشقجودیت اورلف
جاده موفقیتناپلئون هیل
مدیریت خشم به زبان سادهگیل بلاکسهام
ثروتی که با پول نمی شود خریدرابین شارما
همان همیشگیمورگان هاوزل
۲۵,۷۷۰۷۰%
کتابو نخریدم، نویسنده عالیه، ولی کتابایی رو که مترجم دستکاری میکنه تا به اصطلاح با فرهنگ ما بخونه نمیپسندم.