دانلود و خرید کتاب درمان خشم در سی دقیقه رونالد تی پاتر افرون ترجمه الهام آرام‌نیا

معرفی کتاب درمان خشم در سی دقیقه

هر انسانی در بعضی شرایط عصبانی و خشمگین می‌شود و در برابر این فشار ذهنی نمی‌داند چه واکنشی باید نشان دهد و چگونه خشم خود را مهار کند. کتاب «درمان خشم در سی دقیقه» نوشته دکتر رونالد تی پاتر افرون و دکتر پاتریشیا اس. پاتر افرون به شما کمک می‌کند که بیاموزید چطور از عهده مدیریت چنین موقعیت‌های دشواری برآیید. این کتاب سه بخش اصلی دارد. در بخش اول فصل‌هایی طراحی شده که به شما کمک می‌کنند موقعیت‌هایی را که باعث می‌شوند دچار خشم شوید شناسایی کنید. بخش دوم به شما کمک می‌کند اهدافی واقع‌گرایانه را برای مبارزه با خشمتان تعیین کنید و در بخش سوم به هدف اصلی یعنی یادگیری روش‌های اساسی برای مهار خشم پرداخته شده که شامل روش‌هایی برای شناسایی عواطف و هیجانات خودتان و دیگران، توانایی قراردارن خودتان در موقعیت دیگران و درک شرایط آنان و نیز بخشیدن خودتان در مواقعی که برای خشم به شدت خویشتن را سرزنش می‌کنید.
lale
۱۳۹۸/۰۳/۲۲

با توجه به اسم کتاب مطالب اساسی را خلاصه کرده، خواندنش بهتون یک بینش کلی تر نسبت به خشم میده، ولی برای کسی که اولین کتابش باشه شاید مفید نیست، کتاب کنترل خشم به زبان آدمیزاد و پیشنهاد میکنم در

ali chalabi
۱۳۹۹/۰۵/۱۹

در اسلام گفته شده هنگام خشم وضو بگیرید چون باعث میشه خشمتان کاهش پیدا کند حال در این کتاب هم میگه خشم حالت دماسنجی است و انسان داغ میکند یه چیزی میخواهد که سردش کند

Reza Nemati
۱۳۹۸/۰۶/۰۷

کتاب کاربردی و مفیدیه. بخش‌های خوب کتاب رو که به نظرم می‌تونه واس شما دوستان هم جذاب باشه توو بخش بریده‌ها قرار دادم.

Bijan M
۱۳۹۸/۰۵/۳۰

کتابی ست بسیار کاربردی‌ برای کنترل خشم و دید شفاف و کاملی از وضعیت واقعی ای که یک فرد خشمگین گرفتارش هست ارائه میده که بسیار کمک کننده هست. از همون اول که شروع کردم تمرینها ش واقعا کمک بزرگی

ایمان
۱۴۰۱/۰۱/۱۶

این کتاب اومده در قالب ۲۶ فصل، راه‌های کنترل خشم رو بیان کرده؛ از بین این ۲۶ فصل، شاید نهایتاً چهار یا پنج فصل برای هر فرد مفید باشه و این می‌تونه بین افراد مختلف متفاوت باشه. بنده نه به

روح اسکندری
۱۳۹۸/۰۲/۳۱