کتاب اینقدر عصبانی نباش!
روشهای موثر برای مهار خشم
معرفی کتاب اینقدر عصبانی نباش!
کتاب اینقدر عصبانی نباش! (Angry All the Time) نوشته رونالد پاتر افرون، مجموعهای از توضیحها، مثالها و تمرینها دربارهی خشم شدید و مزمن است که بر پایهی تجربهی بالینی طولانی نویسنده شکل گرفته است. افرون در این راهنما، در نقش درمانگری صریح، مخاطب را قدمبهقدم با الگوهای مخرب عصبانیت، ریشههای خانوادگی و شخصی آن و پیامدهایش در سلامت، خانواده، کار، پول و قانون روبهرو میکند و راه کنترل آن را میآموزد. انتشارات لیوسا این کتاب را با ترجمه نفیسه معتکف منتشر کرده است. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب اینقدر عصبانی نباش!
کتاب اینقدر عصبانی نباش! با لحنی مستقیم و گاهی تند، از همان مقدمه مخاطب را وادار میکند به این واقعیت فکر کند که خشم شدید چگونه میتواند به تنها احساس در دسترس تبدیل شود و شادی، لذت و صمیمیت را کنار بزند. رونالد پاتر افرون در این کتاب از تجربهی کار با مراجعان خشمگین استفاده کرده تا نشان دهد عصبانیت مزمن فقط یک احساس گذرا نیست، بلکه سبکی از زندگی است که همهچیز را آلوده میکند.
کتاب اینقدر عصبانی نباش! نشان میدهد خشم طولانیمدت چگونه سلامت جسمی و چیزهای دیگر را تحتتأثیر قرار میدهد. رونالد پاتر افرون شش عامل تداوم خشم را بررسی میکند و با مثالهای متعدد از زندگی روزمره، گفتوگوهای خانوادگی، محیط کار و روابط عاطفی، نشان میدهد که چگونه این عوامل در کنار هم، فرد را در چرخهای بسته نگه میدهند و چرا بدون پذیرش مسئولیت شخصی، تغییری رخ نمیدهد.
خلاصه کتاب اینقدر عصبانی نباش!
کتاب اینقدر عصبانی نباش! خشم را از یک انفجار لحظهای فراتر میبرد و آن را بهعنوان الگویی پایدار در زندگی بررسی میکند. نویسنده ابتدا تفاوت میان خشم عادی و مفید و خشم مشکلساز را توضیح داده است؛ خشمی که به جای حل مسئله، مدام تکرار میشود، روابط را تخریب میکند و به سلامت جسمی و روانی لطمه میزند.
در این کتاب، خواننده با مفاهیمی مانند کیک عصبانیت برای دیدن حوزههای آسیبدیدهی زندگی، نردبان خشم برای شناخت مراحل بالا رفتن از خشم پنهان تا خشونت آشکار و یورش خشم به عنوان تجربهای اعتیادآور آشنا میشود.
پیام اصلی این است که خشم شدید نتیجهی ترکیب ریشههای گذشته، عادتهای ریشهدار و سودهای پنهانی است که فرد از عصبانی ماندن میبرد و تنها با پذیرش مسئولیت، شناخت این الگوها و تمرین آگاهانه میتوان از این چرخه بیرون آمد.
چرا باید کتاب اینقدر عصبانی نباش! را بخوانیم؟
اینقدر عصبانی نباش! تصویری جزئی و بیپرده از زندگی فرد همیشه عصبانی ارائه میدهد و نشان میدهد خشم مزمن چطور در همهی لایههای زندگی رسوخ میکند. کتاب کمک میکند ریشههای شخصی و خانوادگی عصبانیت، سودهای پنهان آن و نقش عادت و اعتیاد عاطفی شناسایی شود و مخاطب بفهمد چرا کمتر عصبانی شدن فقط با نصیحت و ارادهی لحظهای ممکن نیست.
خواندن کتاب اینقدر عصبانی نباش! را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب به کسانی پیشنهاد میشود که از تکرار انفجارهای خشم، خرابشدن رابطهها و مشکلات ناشی از عصبانیت خسته شدهاند یا در کنار فردی عصبانی زندگی میکنند و میخواهند الگوهای خشم را بهتر بفهمند.
بخشی از کتاب اینقدر عصبانی نباش!
«عصبانیت احساسی است قوی که میتواند حسابی آدم را به دردسر بیندازد. میخواهی بدانی در صورت عصبانیت چقدر به دردسر میافتی؟ البته که نمیخواهی! انگار دردسر راحتتر است. "کی؟ من و عصبانیت؟ ای بابا! شاید منظورت کسی دیگر است. من که هیچوقت عصبانی نمیشوم." یا شاید آن را کوچک کنی: "شاید من کمی مشکل خشم داشته باشم، اما آنقدرها حاد نیست." یا آن را توجیه کنی: "خودت هم اگر جای من بودی، عصبانی میشدی." یا دیگران را سرزنش میکنی: "درست است که گهگاه جوش میآورم، اما همهش تقصیر اوست."
بهتر است همین حالا از مرخرفگویی دست برداریم. تو قربانی بیگناه نیستی. بهترین آدم روی کرهٔ زمین هم نیستی. با خودت روراست باش. بیشتر از این چرند نگو. از دروغ گفتن به خودت دست بردار. تو آدمی عصبانی هستی، خیلی عصبانی، بیش از حد عصبانی. دلیل و مدرک میخواهی؟ به خواندن ادامه بده. اگر صادق باشی، به آن میرسی.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب اینقدر عصبانی نباش! و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | اینقدر عصبانی نباش! |
| عنوان دیگر | روشهای موثر برای مهار خشم |