با کد تخفیف Salam اولین کتابتان را با ۵۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کنید.

دانلود و خرید کتاب یادداشتهای امیراسدالله علم؛ دفتر اول
نویسنده: اسدالله علم
ویراستار: علینقی عالیخانی
۴٫۹ از ۳۴ نظر
۴٫۹ از ۳۴ نظر
برای خرید و دانلود کتاب یادداشتهای امیراسدالله علم؛ دفتر اول نوشته اسدالله علم و خواندن و شنیدن هزاران کتاب الکترونیکی و صوتی دیگر، اپلیکیشن طاقچه را رایگان نصب کنید.
دیگران دریافت کردهاند
معرفی کتاب یادداشتهای امیراسدالله علم؛ دفتر اول
کتاب هفت جلدی «یادداشتهای امیر اسدالله علم» در دو دفتر و به همت علینقی علیخانی و همکاری انتشارات مازیار منتشر شده است. این یادداشتها یکی از مهمترین آثار تاریخ معاصر ایران به شمار میروند و قبلا بارها تجدید چاپ شدهاند. مجموعهای که پیش روی شما است، کاملترین نسخه یادداشتهای علم است.
اسدالله خان عَلَم امیر قاینات متولد مردادماه سال ۱۲۹۸ در بیرجند و متوفی در ۲۵ فروردین ۱۳۵۷ در آمریکا، مشهور به اسدالله علم، یکی از مهمترین چهرههای سیاسی دوران محمدرضاشاه پهلوی و وزیر دربار و نخستوزیر ایران از سال ۱۳۴۱ تا ۱۳۴۲ بود.
سایر کتابهای اسدالله علم
تعداد صفحات | ۱۰۲۷ صفحه |
نوع فایل | EPUB |
تاریخ انتشار | ۱۳۹۴/۱۰/۱۶ |
شابک | undefined |
مشاهده همه نظرات (۱۴)**مطالعه نسخه چاپی** در مورد ارزش تاریخی کتاب به اندازه کافی گفته شده و من به دو نکته دیگه اشاره می کنم. اول طنز خفیفی که در کلام علم هست و خوندن متن رو جذاب می کنه و دوم شاعر مسلکی علم
به نظرم هر ایرانی باید یکبار هم شده این کتاب را بخواند تا گوشه هایی از واقعیت های تاریخ معاصر ایران متوجه شود با این توضیح که کتاب خاطرات یک دلسپرده به محمد رضا و رضا شاه بوده و به
من این کتاب را قبلا خریداری کردم خیلی نگارش روانی داره، و چون نوشته نزدیکترین شخص به شاهه میشه گفت مستند هم هست،
کتاب خوبیست ولی چرا اینقدر گرون؟!
ممنون که تو طاقچه بینهایت گذاشتینش😍😍😍😍😍😍 هنوز کتابو نخوندم بعد از خوندنش نظرم رو تکمیل میکنم😊😊
ای خدا... چقدر این دو جلد کتاب گرونه... کاش تخفیف بخوره
تو مصاحبه ای که آقای دکتر عالیخانی با صدای آمریکا داشته گفته بود علم خاطراتش رو در بانک سوییس نگهداری میکرده
سلام وقت بخیر اندکی در ارتباط با یادداشت های علم؛ در ابتدا باید بگویم این کتاب گزارشات خود اسدالله علم(جزئی از نزدیک ترین افراد به شاه) است که بر طبق وصیتی که به دختر خود کرد بعد از مرگ خود
واااااااا🤩🤩🤩🤩🤩🤩، چند وقت بود دنبال این کتاب می گشتم سپاس طاقچه جانم ❤❤❤❤❤❤❤❤، ارزش تاریخی بالایی دارد
سلام.عالیه!!!