کتاب قرار ملاقات با زندگی
خواندن نظراتمعرفی کتاب قرار ملاقات با زندگی
زالیا کاواهاته در کتاب «قرار ملاقات با زندگی» داستان زندگی خودش را تعریف کرده است. کاواهاته که به خاطر شیمیدرمانی وضعیت جسمی رنجآوری داشته و ۹۵ درصد بیناییاش را از دست داده است؛ در این کتاب از تجربیات سودمندش در مبارزه با طبیعت برای زندگی کردن میگوید، از امیدی که در او جریان دارد و نمیگذارد تسلیم شود، از فعالیت خیریهاش، از ترک اعتیادش، کارآفرینیهایش و بهبودیای که پس از این تلاش ها نصیبش شد:
«به پاس تجربیات تلخی که از سر گذراندهام، موانع بیشمار و ناملایماتی که در زندگی گریبانگیرشان بودهام و همچنین چالشها و اشتباهاتی که خطای شخصی خود من بودند، آمادگی نسبتاً خوبی برای رودررویی وگذران سالهای سختی که دیر یا زود خواهند آمد دارم. البته که در مواردی ترجیح میدادم سرنوشت کمی با من مهربانتر میبود اما فراموش نکنیم که امروز حاصل گذشته است و از هیچ، هیچ درو میکنیم.
مهمترین درسها را در سختترین دورانهای زندگیام گرفتم. برای مثال در "ایستگاه آخر" توانایی یافتن دشمنان درونی، شناخت درست و غلبه بر آنها را در جریان مبارزهام با سرطان آموختم. بعد از بهبودی خوشبختتر و پرانرژیتر از پیش بودم. بعدها در طی گذراندن دورههای رواندرمانی و ترک اعتیاد صاحب دستاوردهای تازهای در زندگی شدم. بار دیگر صحنهٔ نبردی را که قدم در آن گذاشته بودم قدرتمندتر از پیش ترک کردم.»
خواندن سرگذشت زالیا کاواهاته برای همه ما درس زندگی است. چه آنها که با چنین سختیهایی در زندگی دست به گریبانند، چه کسانی که زندگی راحتی دارند و یک درصد هم احتمال نمیدهند دچار موقعیت های سخت شوند و البته خواندن این اثر بیشتر برای آنها سودمند خواهد بود که از تواناییهای خود غافلاند و با وجود تن و روحی سالم از ناتوانی دم میزنند.
عاشق انسان ها باش
بیشعورانمحمود فرجامی
نظریه و واقعیتآرش حیدری
سیاه، سفید، و خاکستریمحمدرضا تاجیک
تائوی پوبنجامین هاف
خودنوشت جالبی بود، ترجمه روانی داشت. نویسنده تقریبا آخرای کتاب میگه "کسی که میخواهد سریع قدم بردارد بهتر است تنها برود، اما کسی که میخواهد راهی طولانی را طی کند ترجیحا باید گروهی سفر کند" اتفاق مثبتی که در تمام
هنوز تا آخر نخوندم ولی کتاب عالی هست و ترجمه بسیار خوبی داره . بخصوص که با اجازه نویسنده اصلی ترجمه شده .
کتاب خوبی بود و ارزش یکبارخوندن رو داره. داستان کشمکش نویسنده با بیماریهای مختلف و نهایتا پیروزی اون هست و در کنارش کارآفرینی که انجام میده.
بسیار جالب و جذاب بود
کتاب انگیزشی ،با ترجمه خوب .توصیه به خواندن .
خوب بود 9/11/98