معرفی و دانلود کتاب معجزه شکست pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
سنجاق

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب معجزه شکست

وقتی ما در دام شکست‌ها و ناکامی ها گرفتار می‌شویم و احساس عجز و ناتوانی به سراغمان می‌آید ممکن است حتی به ذهنمان خطور هم نکند که شکست‌ها، ناکامی‌ها و از دست دادن‌ها می‌توانند معجزه آفرین باشند و مارا برای ساختن آینده‌ درخشان آماده کنند.

شما با مطالعه این کتاب از روش‌های عبور از احساس شکست آگاه می‌شوید و می‌آموزید که با چه راهکارهایی می‌توانید زودتر از بحران‌ها رد شوید، آرامشتان را به دست بیاورید و به موفقیت و رشد دلخواهتان برسید. این کتاب ذهنیت و باور شما را نسبت به مشکلاتتان تغییر می‌دهد‌. اگر بخواهید می‌توانید در اوج ناامیدی معجزه بیافرینید.باور داشته باشید که می‌توانید...

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب معجزه شکست و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمعجزه شکست
موضوعموفقیت و خودیاری، روان‌شناسی عمومی
نویسندهمریم سادات اطیابی
انتشاراتسنجاق
فرمت کتابPDF
برچسبرشته روان‌ شناسی و مشاوره

۱۴۰۲/۰۷/۱۷

واقعا کاربردی بود و کلا دید انسان نسبت به سختی ها و رنج هاش عوض میشه. راهکارهاشم مفید بود برام

۱۴۰۲/۰۷/۱۶

عالی بود