کتاب راهنمای سرافرازی (گزیده)
معرفی کتاب راهنمای سرافرازی (گزیده)
راهنمای سرافرازی (گزیده) نوشته رابین شارما، روشهایی مؤثر و کاربردی برای یک زندگی موفق به ما میآموزد.
همه ما رویاهایی داریم که وقتی چشمانمان را میبندیم و میبینیم که به خواستهمان رسیدیم لبخندی بر لبانمان مینشیند. مهم نیست چقدر سرتان شلوغ باشد شما میتوانید رویاهایتان را به دست آورید. کتاب گزیده راهنمای سرافرازی بر آن است تا آرام آرام شما را با آثار، ایدهها و تفکر خاص شارما درباره زندگی سرافرازانه و راههای رسیدن به آن آشنا نماید.
خواندن کتاب راهنمای سرافرازی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
همه دوستداران کتابهای انگیزشی و موفقیت.
درباره رابین شارما
رابین شارما مردی پرانرژی و دوست داشتنی است متفکری اصیل با ایدههایی ناب ... او به ما کمک میکند که زندگی مان را تغییر دهیم تغییری در جهت کاملاً مثبت... شارما یکی از مشهورترین سخنرانان در زمینه مدیریت و رهبری در زندگی شخصی و کاری است که تا کنون یازده کتاب از او به چاپ رسیده است. کتاب گزیده راهنمای سرافرازی بر آن است تا آرام آرام شما را با آثار، ایدهها و تفکر خاص شارما آشنا نماید.
بخشی از کتاب راهنمای سرافرازی (گزیده)
نظر بزرگی است روزهای شما قطعههای کوچک زندگی شما هستند همانطور که شما ساعتها را میگذرانید، سالهای زندگیتان را بهوجود میآورید. آنچه را که امروز انجام میدهید آیندۀتان را بهوجود میآورد. کلماتی را که به زبان میآورید، اندیشههایی که در سر دارید، غذایی که میخورید و عملی را که انجام میدهید همگی سرنوشت شما را تعریف میکنند و آیندهٔ شما را شکل میدهند و مشخص میکنند که زندگیتان برای چه هدفی شکل گرفته است.
«انتخابهای کوچک، مقدمهٔ وقایع بزرگ هستند.» و روز غیر مهم معنا ندارد.
تکتک ما به بزرگ زندگی کردن دعوت شدهایم قدرتی در وجودمان داریم که میتوانیم روی دنیای اطرافمان اثر بگذاریم؛ اما باید از این قدرت درونی استفاده کنیم، هرچه بیشتر از آن استفاده کنیم قویتر میشود و اعتماد به نفس بیشتری پیدا خواهیم کرد.
بهترینها آنهایی نیستند که روزگار چیزی به آنها داده است. انسانها باید هر روز قدمی کوچک بهسوی زندگی بزرگ بردارند. روزها به هفتهها و هفتهها به ماهها تبدیل میشوند و قبل از آن که خودشان بدانند و متوجه شوند به جایی رسیدهاند که «نابغه» نامیده میشوند.