کتاب پارادوکس انتخاب؛ آنگاه که آزادی انتخاب اضطراب میآورد
معرفی کتاب پارادوکس انتخاب؛ آنگاه که آزادی انتخاب اضطراب میآورد
کتاب باری شوارتز، «آزادی انتخاب» درباره انتخابهایی سخن میگوید که مردم در بیشتر جنبه های زندگی پیش رو دارند. آموزش، شغل، روابط و دوستیها، روابط جنسی، عشق، خانوادهداری، ملاحظات مذهبی و ...
هیچکس منکر این نیست که انتخاب موجب بهبود کیفیت زندگی میشود. انتخاب ما را بر کنترل مقاصدمان تواناتر میکند و به سمت آنچه دقیقا از یک مقصود انتظار داریم پیش میبرد.
انتخاب برای استقلال ضروری است و استقلال برای رفاه. افراد سالم میخواهند و نیاز دارند که زندگیشان را رهبری کنند. البته این آزادی انتخاب گاهی هزینهها و پیامدهایی ناگوار دارد و حتی شاید موجب تصمیمات نادرست شود.
شوارتز در این کتاب بر انتخابهای ما به ویژه انتخابهای اقتصادی تمرکز کرده است. انتخابهایی که میتوانند، بیشترین نقش را در زندگی انسان داشته باشند.
دوراهی و پاردوکس انتخاب، زمان صحیح انتخاب، کیفیت انتخاب، رابطه انتخاب با فرصتهای زندگی و مشکلاتی که ممکن است بر اثر انتخاب غلط به وجود آیند و راههایی که در دنیای کنونی میتوانند ما را در اتنخاب درست داشتن، یاری کنند در این کتاب بررسی شدهاند.
بری شوارتز، استاد نظریه اجتماعی و کنش اجتماعی دوروین کارت رایت در کالج سوارت مور است. وی بعد از انتشار کتاب پارادوکس انتخاب، مقالات متعددی را در رابطه با انتخاب برای نشریات ساینتیفیک آمریکن، نیویورک تایمز، پرید مگزین، اسلیت، تاریخچه تحصیلات تکمیلی، تایمز (لندن)، هایر اجوکیش ساپلمنت، عصر تبلیغات، یواسای تودی، گاردین و انجمن سلطنتی هنر نوشته است.
شوارتز کتابهای متعددی را به رشته تحریر درآورده که از آن جمله میتوان به: نبرد برای طبیعت بشر: علوم، اخلاقیات و زندگی مدرن و هزینههای زندگی: چگونه آزادی بازار بهترین چیزها را در زندگی از بین میبرد، اشاره کرد.
در دنیای مدرن اطرافمان با هزاران انتخابی که روزانه از زمان بیدار شدن از خواب تا زمان به خواب رفتن در هرسنی جلوی هرکدام ما گذاشته می شود یادمان می رود که ظرفیت تصمیم گیری روزانه ی ما محدود است.
کتاب خیلی خوبی بود.(میتونست حجمش کمتر باشه به نظرم) ارزش خوندن داره واقعا.. یکی از مطالبی که گوش زد میکنه اینه که گزینه های بیشتر برای انتخاب لزوما خیلی کمک کننده نیستند و تا حدودی رضایت از خرید رو هم کم میکنند.
از انتشارات دنیای اقتصاد بسیار متشکرم و همچنین از طاقچه
این کتاب حرف خیلی خوبی میزنه واقعا. و لازم هست که همه ما بخونیمش. اما موردی که وجود داره اینه که میتونست بسیار خلاصهتر باشه. حرف کلی این کتاب را این که حرف فوقالعادهای هست اما واقعا میشه نهایتا در
کتاب عالیه، ولی هم این ترجمه مشکل داره و هم ترجمه آقای شعبانی مقدم. باید هر دو تا ترجمه را باهم خواند تا خوب کتاب را فهمید. ولی نکته جالب اینکه این کتاب را آقای دکتر حسین شاره هم ترجمه
کتاب پارادوکس انتخاب درباره این است که آزادی انتخاب و افزایش گزینه های انتخاب باعث اضطراب و نگرانی میشود عقیده نویسنده این است که انتخاب برای رفاه ضروری است اما بالا رفتن تعداد انتخاب ها باعث افزایش اضطراب میشود و آزمایش
امتیاز کتاب: ۵ از ۵ ارزش دوباره خواندن دارد. دارای نکات ارزشمند که ارزش یادداشت برداری و مرور مجدد را دارد. این کتاب تو گروه کتابهایی قرار میگیره که برای من خیلی مفید بودن: برای مبارزه با کمال گرایی، در تمجید و تایید زندگی مینیمالیسمتی،
جهان امروز، جهان انتخاب است، در سیاست، در اقتصاد و، درفرهنگ. تقدم آزادی بر برابری، عمده فلسفه سیاسی- اقتصادی و زیربنای تحولات و تعاملات جهان جدید را شامل میشود.
کتاب خیلی خوبی بود
نکته های کاربردی و باریک بینانه ای در مورد منشأ تصمیمگیری ها داره و اشاره کرده به این که تنوع گزینه های پیش رو ممکنه باعث کمال طلبیِ ناخودآگاه آدم بشه (اما گاهی زیاده نویسی کرده) آزمایشهایی که مثال زده، جذاب