کتاب رومیان باستان به زبان آدمیزاد
خواندن نظراتمعرفی کتاب رومیان باستان به زبان آدمیزاد
گوی دلا بدویره، گوینده و نویسندهای آزاد و مستقل است که مدرک تاریخ و باستانشناسی خود را در دانشگاه دورهام و بعد از آن مدرک تاریخ در دانشگاه لندن و با تخصص در تاریخ روم همراه با مقالاتی در تاریخ ایالات متحده اخذ کرد. بعد از آن مدرک کارشناسی ارشد خود را در باستانشناسی امپراطوری روم در کالج دانشگاه لندن گرفت. او کتابهای بسیاری در زمینهی تخصصی خود در مورد روم نوشته است و برای حضور متعددش در تلویزیون، بهویژه در برنامه Time Team کانال چهار بریتانیا شناخته شده است.
تاریخ روم ملغمهای ساخته شده از هر منبعی است که مورخان و باستانشناسان به دست آوردهاند. هیچ منبع کهنی در مورد آغاز تاریخ روم وجود ندارد. هیچ متن مکتوب رومی که ما بتوانیم آن را انتخاب کرده و با آن شروع کنیم در دست نیست. حتی رومیان نیز چیز زیادی درباره چگونگی تشکیل جهان خود نمیدانستند. آنها مورخانی داشتند اما بیشتر آنچه که نوشتهاند باقی نمانده است. حتی مطالعات ما نیز معمولاً ناقص هستند. آنچه که ما میدانیم این است که رومیان به گذشته خود توجه داشتند و بیش اوقات مجبور بودند جاهای خالی را با افسانهها و شایعات پر کنند.
اما حقیقت این است که امپراتوری روم یکی از هیجانانگیزترین دورههای کل تاریخ است. نه تنها با مردمی که زندگی واقعی داشتند، بلکه به این دلیل که رشتهای بیپایان از حوادث چشمگیر دارد که خیزش روستاهای کوچک در ایتالیا را از دوران تاریک پیش از تاریخ به سوی بزرگترین تمدن کهن نشان میدهد.
گوی دلا بدویره، در این کتاب سعی کرده است اطلاعات خود را درباره رومیان باستان تا جایی که میتواند با شما شریک شود. وضعیت اجتماعی روم باستان، زندگی مردمان روم باستان، خیزشها و جنگها، دوران حکمرانی و شکوفایی رومیان، سرنگونی امپراطوری روم و ده نقطه عطف تاریخ روم در این کتاب جذاب و ارزشمند آمدهاند.
اگر شما هم درباره رومیان باستان کنجکاویهایی دارید که حتما دارید؛ چون بارها فیلمهای جذاب و هیجان انگیزی از این دوره دیدهاید و یا در کتابهای تاریخ خود درباره عظمت امپراطوری روم چیزهایی خواندهاید که شما را به دانستن بیشتر درباره این قوم و تمدن مشتاقتر کرده است؛ این کتاب را از دست ندهید زیرا هم منابع موثق و هم نویسنده خوبی دارد.
اردشیر پاپکان
خضر (ع)محمدرضا بایرامی
برای خود مادری کنیمایولین بساف
ایران بزرگ در دوره هخامنشیانفرشاد فرشباف ابریشمی
رویا و رویااصغر الهی
دموکراتها! سخنگوی جمهوریخواهان نباشید (زبان، گفتمان و رفتارشناسی آرای عمومی)جرج لاکوف
ادبیات نمایشی و ناشنوایانحمید قاسم زادگان جهرمی
کتابشناسی گزیده برای کودکان و نوجوانان و کتابخانه های آموزشگاهی (مقطع راهنمایی)نسرین دخت عماد خراسانی
عمر طولانی به زبان آدمیزاد
روابط عمومی به زبان آدمیزاداریک یاوربوم
پوکی استخوان به زبان آدمیزادکارولین اکانر
آیورودا به زبان آدمیزادآنجلا هوپ ماری
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
اگر علاقه به تاریخ دارید بخصوص تاریخ کشورهائی مثل ایران ، یونان و روم حتمآ این کتاب را بخوانید.
یونان باستان رو هم بزارید