کتاب گیتی از هیچ
معرفی کتاب گیتی از هیچ
شاید تا بهحال نظیر این سوالهای سردردآور که دنیا از ابتدا چه بود و چطور آغاز شد، اگر در ابتدا هیچ نبود پس چه بود و یا در آینده پس از پایان جهان چه پیش خواهد آمد، را از خودتان یا دیگران پرسیده باشید و در نهایت هم ناراضی از ادامه صحبت در این باره، بحثهایتان را ناتمام رها کرده باشید.
کتاب «گیتی از هیچ» نوشته لارنس. ام. کراوس، از آن دست کتابهایی است که در این فضاها سیر میکند. فضاهایی که قطعا همه دربارهشان کنجکاوند و پر از سوالات بیپاسخ مانده.
دانشمندان از نظر تاریخی همیشه بر مباحث چالشبرنگیز مرتبط با هستی تمرکز داشتهاند و اکنون در داستان کیهانشناختی مستحکم و روشنگرانهای، لارنس کراوس، فیزیکدان نظری پیشتاز و استاد دانشکده اکتشافات زمین و فضا در گروه فیزیک دانشگاه ایالتی آریزونا، دست به تشریح پیشرفتهای علمی انقلابی نوین میزند که این اساسیترین پرسشهای فلسفی بشر را به سوی خود جلب میکنند.
کراس در این کتاب نشان میدهد که علم مدرن دارد به این سوال پاسخ میدهد که چرا به جای «هیچ»، «چیزی» هست، آن هم با نتایجی شگفتانگیز و افسون کننده. مشاهداتی تجربی به گونهای بهتانگیز زیبایند و نظریههای نوین که آدم را به عالم هپروت میبرند، به سادگی در گیتی از «هیچ» بیان شدهاند و به ما نشان میدهند که نه تنها چیزی میتواند از هیچ سر برآورد که همواره همین طور بوده است.
کراوس با شوخطبعی خاص خود، ما را به سرآغاز جهان میبرد و تازهترین مدرک از چگونگی تکامل یافتن گیتی و ملزوماتی برای پایانیافتن آن را نشانمان میدهد.
این اثر با نگریستن به بنیادیترین شالودههای هستی، از منظری کاملا نو، خوانندگان را برمیانگیزد، به چالش میکشد و در نهایت خشنود میسازد. کراوس میگوید این دانش که چهان ما در آینده با آنچه که امروز هست کاملا تفاوت خواهد داشت، از پیامدهایی عمیق برخوردار است و مستقیم بر چگونگی زندگی اکنون ما تاثیر میگذارد.
این اثر میتواند مهمترین کتاب علمی با پیامدهایی برای فرطبیعتگرایی از زمان داروین باشد که در نقش پادزهری علیه اندیشهورزیهای کهنه فلسفی و آیینی عمل میکند.
«گیتی از هیچ» با نظریات بدیع کراوس همچون «ستارگان میمیرند تا شما بتوانید زاده شوید»، گفتاری چالشبرانگیز و دگرگونکننده در مباحث هستیشناختی است.
راستش به لحاظ علمی خیلی حرف جدیدی توش ندیدم. جز اینکه هی اصرار داشت بگه که این کشفیات جدید کلا الهیات رو با خاک یکسان کرده. خب حالا چه اصراریه؟ حرف خودتو بزن بگو چی فهمیدی از دنیا. الهیدانان هم
دوست نداشتم! این کتاب در جایی میان تخصصی بودن و عمومی بودن گیر کرده بود. نباید اینطور باشه. یا باید تماماً برای عموم مینوشت و با حجم بیشتری قضیه رو مفصل باز میکرد، یا کلاً عموم رو نادیده میگرفت و
ای کاش کسی میدونست این کتاب آیا سانسور شده است
کتاب خوبیه ولی متاسفانه بسیار بد ترجمه شده. به نظر میاد مترجم هیچ تخصصی در ترجمه متون علمی نداشته بنابراین سعی کرده جملات رو کلمه به کلمه ترجمه کنه که همین باعث شده ما با یه مشت جمله که بار
وای وای وای نگم از ترجمه وحشتناک این اثر. اصلا نمیشه رو محتوا تمرکز کرد. تمام بهره هوشی و انرژیت رو باید بگذاری که بفهمی اصلا چی میگه. درک محتوا با این ترجمه نزدیک به محاله.
کتاب بسیار علمی و خوبیه
آقا من هنوزم میگم نخونید تحتالفظی ترجمه شده و بسیار سخت و همون ترجمه هم کلمات عام استفاده نشده اگه از گوگل ترنسلیت استفاده کنید و کتاب رو ترجمه کنید احتمالا راحت تر متوجه میشید
کتاب بسیار جذاب و جالب است. اما متاسفانه ترجمه کتاب اصلا روان و خوب نیست. در واقع وحشتناک است نویسنده قلم روان و ساده ای دارد اما ترجمه آن را پیچیده کرده و اکثرا مجبور میشویم چند بار یک جمله
باورم نمیشه چنین ترجمه تحت اللفظی فلجی داره با هرسطح تسلط به زبان انگلیسی اصلش رو خوندن بهتر از این ترجمه اس اصلا چرا باید چنین چیزی به مرحله فروش برسه؟ مهم نیست مطالبش چقدر تازه ان فایده ای نداره اگه قابل فهم ترجمه
به هیچ وجه توصیه نمیکنم ترجمه کتاب افتضاااااااح است به لطف مترجم، بیش از نیمی از توان خواننده صرف درگیری با تار و پود کور گره شده ادبی متن خواهد شد! بماند که نویسنده علم ناب و خالص را به ایدئولوژی جنگ