کتاب آیندهی ذهن: کندو کاوی علمی برای فهمیدن، بهسازی و توانمندسازی ذهن
معرفی کتاب آیندهی ذهن: کندو کاوی علمی برای فهمیدن، بهسازی و توانمندسازی ذهن
میچیو کاکو، فیزیکدان و نویسنده نامآشنا ما را به گشت و گذار در سرزمینی به نسبت ناشناخته میبرد. خواننده در این کتاب در کنار آشنایی با ساختار و سازوکار مغز، با تکنولوژیهای مربوط به آن هم روبهرو میشود و میفهمد که دانشمندان در این وادی چگونه پیش میروند و آخرین دستاوردها درباره ذهن چیست و چگونه میتوان به مدد آنها بر ناتوانیهای جسمی-ذهنی غلبه کرد و آیا تلهپاتی و روانجنبانی شدنی است؟
کاکو در این کتاب ما را به گوشههای پنهان و وهمناک مغز میبرد و مغاک بیماریهای روانی را نشانمان میدهد. آگاهی و خویشتن که همیشه مورد توجه بشر بوده، در این کتاب تعریفی نو از دید یک فیزیکدان مییابند. نظریه «فضا، زمان آگاهی» و نیز ارتباط نظریه کوآنتوم و اگاهی به بحث کشیده میشود.
آینده ذهن کتابی خواندنی برای کسانی است که مشتاق دانستن رمزو رازهای مغز اند.
از مترجمین عزیز تقاضا میکنم به جای برگردان ثقیل و اشتباه ترکیب کلمات و نشان دادن سواد ، با فهم اون ترکیب در جمله کمک به انتقال هر چه بهتر مفهوم بکنند . مچکرم
چرا بقیه کتابای میچیو کاکو رو نمیذارید؟ از همین انتشارات مازیار کتابای خیلی خوبی ازشون چاپ شده که اگه صد بارم بخونیمشون باز جذابن
در کل کتاب خوبیه ولی اگه کتابای علمی رو افرادی ترجمه کنن که در اون ضمینه تخصص دارن بهتره. ترجمه بعضی از کلمات در مورد دستگاه ام آر ای یا در مورد بخش های مختلف مغز لغات مصطلحی نیستن و
کتاب عالی اما ترجمه و ویراستاری داغون😤😤😤 سازگان؟!؟ جای سیستم؟ لَپ گیجگاهی نیس نابغه!! لوب.lobe رَت ها؟! بابا موش منظورش بوده بیسواده.. ؛ آخه نوپوسته چیه؟!؛ نئوکورتکس بگو. شرم بهرچی تب پاسداشت زبان پارسی. شورش رو در آورید بابا جمع کنید این بازی
بینظیره. مطالب علمی بسیار جذاب و خواندنی درباره مغز.
کتاب آموزنده و جالبی بود ولی از ترجمه زیاد خوشم نیومد
بی نظیر