معرفی و دانلود کتاب در طریق معرفت؛ مروری بر زندگی و خاطرات آیت‌الله سید رضی شیرازی + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب در طریق معرفت؛ مروری بر زندگی و خاطرات آیت‌الله سید رضی شیرازیsubscriptionAvailable

کتاب در طریق معرفت؛ مروری بر زندگی و خاطرات آیت‌الله سید رضی شیرازی

۳.۳ امتیاز(از ۳ رأی)
محمد رحیمی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب در طریق معرفت؛ مروری بر زندگی و خاطرات آیت‌الله سید رضی شیرازی

«در طریق معرفت» به کوشش محمد رحیمی مروری بر زندگی و خاطرات آیت الله سید رضی شیرازی از علمای شیعه دارد که به صورت مصاحبه چاپ شده است: رابطهٔ مرحوم آقا شیخ‌کاظم شیرازی با مراجع وقتِ ایران چگونه بود؟ آیا به ایران سفر می‌کردند؟ اتفاقاً شیخ کاظم اواخر عمر، پریشان و نگران بود. وقتی دلیل پریشانی را از او پرسیدند، فرمود: عمرم به پایان می‌رسد و هنوز مرقد امام رضا (ع) را زیارت نکرده‌ام، استطاعت رفتن هم ندارم! برخی از مریدان گفتند: شما اراده کنید، همه چیز به یاری خدا فراهم است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب در طریق معرفت؛ مروری بر زندگی و خاطرات آیت‌الله سید رضی شیرازی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابدر طریق معرفت؛ مروری بر زندگی و خاطرات آیت‌الله سید رضی شیرازی

۱۴۰۰/۰۴/۱۰

چند سال پیش نسخه چاپی اش رو خوندم

بریده‌هایی از کتاب

حسام‌الدین ناشناس
عبادت بر دو نوع است: عملی و نظری. عبادت عملی، خدمت به مردم، صدقه دادن، نماز، روزه و مانند اینهاست و عبادت نظری، درس خواندن و تدریس است. وقت انسان در غیر از این دو حالت به بطالت خواهد گذشت. البته کسب معیشت، تفریح، معاشرت با مردم و فامیل به حد ضرورت لازم است. من هم اگر مطالعه و تدریس یا صحبتهای مسجد را در کلاسهای تفسیر و اخلاق نداشته باشم، نگران و ناراحت می‌شوم و احساس غبن و خسارت از گذشت عمرم به من دست می‌دهد. همیشه به فرزندانم هم گفته‌ام که گذران وقت در کنار تلویزیون و امثالهم و برخی جلسات و حرفهای طولانی و غیرعلمی، بطالت است.
خاطرات آیت الله العظمی سید عبدالکریم موسوی اردبیلی (۱۳۰۴-۱۳۹۵)
علی درازی
گلشن قدس
واحد پژوهش نشر نور معارف
عبور از مسکو و پکن
مجتبی رحماندوست
سازوکار بانکداری اسلامی (بررسی سازوکارها تجهیز و تخصیص منابع در بانک‌های اسلامی)
محمد جواد توکلی
کتاب مفتقر: روایت زندگی آیت‌الله شیخ محمدحسین غروی اصفهانی