تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب شرح فقراتی از دعای ابوحمزه ثمالی؛ جلد اول
معرفی کتاب شرح فقراتی از دعای ابوحمزه ثمالی؛ جلد اول
کتاب شرح فقراتی از دعای ابوحمزه ثمالی؛ جلد اول بیانات سید محمد محسن حسینی طهرانی است. ابوحمزهٔ ثمالی از اصحاب حضرت سجّاد علیه السّلام و از اصحاب حضرت امام محمّد باقر علیه السّلام است؛ و علّت اینکه این دعا به نام ابوحمزهٔ ثمالی معروف شده، این است که طبق روایتی که مرحوم شیخ طوسی در کتاب مصباح المتهجّد دارد، این دعا را ابوحمزهٔ ثمالی از حضرت سجّاد روایت کرده است. او روایت کرده است که حضرت سجّاد علیه السّلام در شبهای ماه مبارک رمضان بیشترِ از شب را نماز میخواندند، و وقتی که از نمازها فارغ میشدند آنوقت این دعا را میخواندند.
خواندن کتاب شرح فقراتی از دعای ابوحمزه ثمالی؛ جلد اول را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کسانی که میخواهند این دعا را تحلیل معنی بخوانند پیشنهاد میکنیم
فوق العاده کتاب جالبی هست خود خود خدا رو بهت میشناسونن من تا الان ۳ بار خوندم هربار چیز جدید متوجه میشم به همه کسانی که به دنبال شناخت خدا هستن پیشنهاد میکنم
اگریه تراپی واقعی می خوای 2 جلد این کتاب رو بخون فقط تویی وخدا
اونقدر این کتاب جذاب و روان توصیح داده شده که عقل آدم از مناجات امام سجاد سوت می کشد و چقدر بیان علامه فوق العاده هست و چقدر انسان با این بیانات به مهر محبت خداوند پی می برد حتما بخونید نه یکباره