کتاب سیره صالحان در حّجیت افعال و گفتار اولیاء الهی
معرفی کتاب سیره صالحان در حّجیت افعال و گفتار اولیاء الهی
کتاب سیره صالحان در حّجیت افعال و گفتار اولیاء الهی، در حجیت فعل و کلام ولیّ الهی و اتکاء بر آن در مقام عمل و اتخاذ آن بهعنوان روش و سنت و سیره میباشد. این کتاب را که همزمان با نسخه چاپی در طاقچه منتشر شده، حاج سید محمدمحسن حسینی طهرانی نوشته است و انتشارات مکتب وحی آن را به چاپ رسانده است.
دربارهی کتاب سیره صالحان در حّجیت افعال و گفتار اولیاء الهی
کتاب سیره صالحان در حّجیت افعال و گفتار اولیاء الهی، به روش سیر و سلوک و زندگی صالحان میپردازد که با زندگی خود ثابت کردند، رفتار و گفتار اولیای الهی، حجیت دارد. در این کتاب، مخاطب برای داشتن یک زندگی برا ساس روش سیر و سلوک صالحان راهنمایی میشود تا بتواند مصداق آیهی زیر شود:
یا فَتحُ، کما لا یوصَفُ الجلیلُ جَلَّ جَلالُه و لا یوصَفُ الحُجَّةُ، فکذلک لا یوصَفُ المؤمِنُ المُسلِمُ لِأمرِنا.
«ای فتح، همچنان که خدای جلیل جلّ جلاله به وصف و شرح نیاید، و همانطور که حجت او نیز به وصف و بیان نیاید، همینطور مؤمنی که تسلیم امر ما شده باشد و خود را با تمام وجود در اختیار ما قرار داده باشد و حقیقت ولایت ما را به نحو اتمّ و واقع قبول داشته باشد نیز به وصف و شرح نخواهد آمد.»
کتاب سیره صالحان در حّجیت افعال و گفتار اولیاء الهی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب سیره صالحان در حّجیت افعال و گفتار اولیاء الهی برای افراد علاقهمند به مطالعه آثار دینی و به خصوص مبانی تفکر اسلامی و شیعی، جذاب و خواندنی است.
دربارهی حاج سید محمد محسن حسینی طهرانی
سید محمدمحسن حسینی طهرانی، فیلسوف، عارف و فقیه شیعی است. او پس از پایان تحصیلات ابتدایی خود به تحصیل به رشتهی مکانیک و ماشینسازی روی آورد و بعد از مدتی وارد علوم حوزوی گشت. سید محمدمحسن حسینی طهرانی برای تکمیل آموزش خود مدتی را در قم و نجف سپری کرد. وی در سال ۱۳۷۴ در مشهد در گذشت.
جملاتی از کتاب سیره صالحان در حّجیت افعال و گفتار اولیاء الهی
عقل که موهبتی است الهی، از آن جهت دارای شرافت و کرامت است که نفس را در موارد شبهه و ابهام از تردید و سرگشتگی درمیآورد و حق و باطل را به او مینمایاند؛ و بدین جهت، حکم و اجتهاد او هم از جهت شرع و هم از نظر عرف مورد پذیرش و قبول است.
کلام انبیاء الهی و اولیاء پروردگار نیز بهجهت حکایت از متن واقع و حقیقت نفسالأمر دارای حجیت ذاتیه است؛ و به این علت، عقلْ حکم به لزوم متابعت از آنان را دارد؛ یعنی پیش از اطاعت و انقیاد نسبت به احکام و تکالیف شرع، این حکم و الزام عقل است که انسان را مجبور به پذیرش اوامر و نواهی صادره از انبیاء الهی و معصومین علیهم السّلام مینماید؛ و اگر در این الزام و اجبار اختیار تام و حکم قطعی نداشت، انسان ملزم به اطاعت نبوده و در پیشگاه عدل الهی محکوم نمیگردید.
در تمامی کتب آسمانی بهخصوص قرآن کریم و آثار حضرات معصومین علیهم السّلام، هیچگاه و در تحت هیچ شرایطی لزوم متابعت از انبیاء و معصومین علیهم السّلام به شخص و سلیقه و طرز فکر و نظر خاص آنها برنگشته است؛ بلکه فقط و فقط بهجهت حکایت و نقل سخن آنان از عالم واقع و انطباق کلام آنان با واقعیات عوالم ربوبی بوده است، و در واقع هیچ خواست و اعمال سلیقهای از آنان صادر نمیشود تا موجب ابهام و شبهه گردد.
حجم
۸۲۲٫۳ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۵۸۰ صفحه
حجم
۸۲۲٫۳ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۵۸۰ صفحه
نظرات کاربران
بسیار عالی حقیقتا این کتاب در کنار کتاب اسرارملکوت جلد دوم خیلی از حقائق پیرامون اولیا الهی را روشن کرده است و جلوی بسیاری از انحرافات را گرفته است