کتاب آوای وحش
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۷ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب آوای وحش
«آوای وحش» اثر جاودانه جک لندن، نویسنده آمریکایی اهل سانفرانسیسکو است.
او تحصیلات رسمی چندانی نداشت و هرچه آموخت، خودش آموخت و بسیاری از آثار ادبی را در کتابخانهٔ عمومی اوکلند خواند. بسیاری از داستانهای او با طبیعت و حیات وحش گره خورده است. او صحنههایی را در آثارش به تصویر کشیده که بیشتر آنها را به چشم خود دیده و قهرمانهای داستانهایش نیز از شخصیتهای واقعی گرفته شدهاند. بعضی از رمانهای او مثل همین آوای وحش و سپیددندان بارها به فیلم و سریال درآمده است.
جک لندن در سال ۱۸۹۷ با کشتی، همراه با جویندگان طلا به شهر داوسون در یوکان رفت و این سفر پرماجرا در رمانهای او انعکاس یافته است.
«آوای وحش» داستانی درباره سگی به نام باک است. سگی گرگی از نژاد شپرد که در بچگی دزدیده و در روزگار هجوم جویندگان طلا، به نواحی شمالی منتقل میشود. این کتاب سرگذشت او از زمان دزدیده شدنش تا زمان تبدیل شدنش به یک موجود افسانهای را روایت میکند؛ سرنوشتی غیرطبیعی که باعث جنگی داخلی در ذهن او میشود تا معصومیت و امنیت زندگی در خانهی ارباب را فراموش و به خود واقعیاش، یعنی گرگی درنده میان جنگلی وحشی تبدیل گردد
ژرمینال
آرامگاه لنینفاضل اسکندر
میاندیشم پس بازی میکنمآندره پیرلو
ایدا لاولیس؛ جادوگر اعدادنانسی کاستالدو
پرواز را به خاطر بسپاریرزی کازینسکی
تاریخ فلسفه غرب (جلد چهارم، فلسفه در جهان جدید)
آنتونی کنی
زایش ذهنگری مارکوس
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
کتاب خوبی بود🦋🍃
لطفا کتاب تهی دستان این نویسنده هم قرار بدید واقعا زیباست
من این کتابو جدا خریدم و خوندم بشدت جذاب بود برام و واقعا لذت بردم پیشنهاد میکنم حتما مطالعش کنین^^
قشنگ بود، ترجمه خیلی خوب و در ضمن خلاصه شده هست.
کتابی عالی که زندگی یک سگ را به روایت می کشد. کتاب به تور روان نوشته شده بود و خواننده از خواندن کتاب خسته نمی شود.
کتابی ساده، خوشخوان و روایتی ملموس و گیرا از سرگذشت سگی که تبدیل به قهرمان زندگی خودش میشه. مثل کتاب داستان میمونه اما آدم دوست داره تا آخرش بخونه و کلا در عین سادگی جذاب بود 👌👏
خیلی خلاصه شده بود
ابن ترجمه شاید به نظر صفحات بیشتری داشته باشه گلی وقتی بازش میکنیم با تعداد زیادی عکس مواجه میشیم که صفحات رو پر کرده. به عبارتی این ترجمه خلاصه شده و به جاش با عکس پر شده. ممکنه کسی داستان
عالی حتماً بخونید
بسیار جذاب