کتاب فراسوی سازمان و ایدئولوژی داعش (مجموعه مقالات)
۵٫۰
(۱)
خواندن نظراتمعرفی کتاب فراسوی سازمان و ایدئولوژی داعش (مجموعه مقالات)
«فراسوی سازمان و ایدئولوژی داعش» مجموعه مقالات علی شهبازی درباره فهم مضمونهای ورای سازمان و ایدئولوژی داعش است.
در مقدمه اثر میخوانید:
«. فرض من این است که داعش پدیداری تاریخیست و افق خود را دارد؛ لذا برای تعریف درست و دقیق از داعش باید این افق را به فهم درآورد. به فهم درآوردن افقِ داعش از توان روششناسیهای فعلی خارج است. پژوهش در این حوزه و با این هدف عموماً تحلیل کیفی و ژرفکاوی در کنشها، شعارها، بیانیهها و اندیشههای داعش را میطلبد، اما وقتی تفسیری را بهدستآوردیم، چگونه میتوانیم به صحّت آن اطمینان داشتهباشیم؟ این پرسش بزرگترین چالشِ این کتاب است. بدین دلیل تا حدّ امکان تلاش کردم آراء سایر اندیشمندان و پژوهشگران این حوزه را بررسی کنم.
در «فصل نخست» دستهبندی پارادایمیک از پژوهشهای انجامشده در حوزهٔ مطالعات تروریسم و بهخصوص داعش ارائه و در «فصل دوم» مباحثی پیرامون فلسفهٔ خشونت را مرور کردهام. برای مطالعهٔ فلسفهٔ خشونت از آراء چهار تن از فلاسفهٔ معاصر استفاده کردهام که عبارتند از: فردریش نیچه، فردریش هگل، ماکس شلر و ژان پل سارتر. در تمام این پژوهش فرض اصلی من آن است که پارادایم کینتوزی میتواند درک منسجم و عمیقی از زیستجهان داعش به ما ارائه کند، اما این پارادایم را در فصل آخر و با روششناسی هرمنوتیک زندگی تفسیر کردهام. در «فصل سوم» ذیل پارادایم کینتوزی ماکس شلر به تفهّم این پدیدار پرداختم. در این فصل نشان دادم این پارادایم میتواند در ژرفکاوی این پدیدار موفق باشد. در «فصل چهارم» با استفاده از پارادایم استراتژیک بهعنوان یکی از چارچوبهای مطرح در زمینهٔ مطالعات تروریسم به بررسی این پدیدار تاریخی پرداختهام. در این فصل ظرفیت تحلیلی پارادایم اشارهشده را نیز نقد و بررسی کردهام تا در انتها خواننده امکان آن را داشتهباشد که میان منظرهای متعدّد با نقدهای نویسنده نیز آشنا شود. در «فصل پنجم» با کاربست فلسفهٔ نیچه بهعنوان منظری که بتواند ژرفای زندگی انحطاطیافتگان را به فهم درآورد، جهان زندگی داعش را کاویدهام. دلیل پیشکشیدن فلسفهٔ نیچه نیز آن بود که از پیش میدانستم نیچه مقولات مهمی را در نوشتههای خود دارد که میتواند عمق افکار و اندیشههایی را که محصول غرایز منحط و آمال سرکوب شدهاند، بهخوبی هرچه تمامتر به فهم درآورد.
اما در «فصل ششم» با بهرهگیری از روششناسی هرمنوتیک زندگی به تفهّم پدیدار داعش پرداختم.»
بیان نیاز عملیاتی نیروهای مسلح
قاسم فولادی
بررسی آن چه بهاییت از آن به عنوان دلایل حقانیت خود یاد می کند؛ دلیل تقریرحسن ارشاد
مداد مگه خوراکیه؟هوانگ پی شو
دم بریدهکلود بوژون
دستنامه مدیریت دانش (جلد اول)نیک میلتون
قانون اجرای احکام مدنیمحسن یادگاری
با خاطراتت زنده امطیبه مزینانی
عناصر دیداری و اهمیت آن در کتاب های کودک و نوجوانالهه اصغرزاده
فرایندها و سیستم های جویراسل تامپسون
گورستان مسافرانعماد لک
مایستر اکهارتکورت فلاش
همه چیز درباره فناوری نانوعلی ابراهیمی
تبلیغات تجاری اسلامیسعید مسعودیپور
رابطه بین برتری نیمکره های مغز و سبک های تفکر با سندرم پیش از قاعدگی (PMS)مینا حسینی سده
مدیریت گردشگری پایدارجان سوار بروک
سفر به جنونعبدالرضا فریدزاده
کاری بکنید!سارا دیلارد
دایره هاحمید نورشمسی
صحن و سرای معرفت (جلد اول و دوم)سیدمحمد بنیهاشمی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
حجم
۲۲۴٫۰ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۲۴۳ صفحه
حجم
۲۲۴٫۰ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۲۴۳ صفحه
قیمت:
۱۰,۰۰۰
تومان
نظرات کاربران
طاقچه عزیز این کتاب را در کتابخانه عمومی قرار بدین داعش منهدم شد تا الان با رویداد داعش آشناییم در کتابخانه بزارید فردا که تب این موضوع تمام بشه و یه گروهک جدید بیاد وسط این کتاب از دهن خواننده میفته