دانلود و خرید کتاب افسانه های بیشتر! سعید زیباکلام
تصویر جلد کتاب افسانه های بیشتر!

کتاب افسانه های بیشتر!

معرفی کتاب افسانه های بیشتر!

کتاب «افسانه‌های بیشتر» مجموعه‌ی هفت رساله از سعید زیباکلام است که جدیدترین تاملات انتقادی و صریح این استاد فلسفه دانشگاه تهران را دربردارد. زیباکلام در این اثر به بازخوانی مبانی اندیشه سیاسی و دینی پرداخته است و آنها را در هفت افسانه خلاصه می‌کند؛ افسانه گوهر ناب تعقل، افسانه ذات فلسفه، افسانه ماهیت اقناع، افسانه رویکرد استدلالی توجیهی اثباتی انبیا، افسانه اثبات الهی بودن قرآن حکیم، افسانه لولوی نسبی انگاری عناوین فصل‌های این کتاب‌اند. این اثر، بیشتر از اینکه نسخه‌ای برای حل مشکلات نظری باشد، محلی برای طرح پرسش‌های نظری صریح و بی‌پیرایه این استاد عدالت خواه است. او در آغاز هر رساله خود شاهدی از قرآن کریم نیز آورده که در تفهیم و تشریح موضوع هر بخش کمک شایانی کرده است.
fatemeh
۱۳۹۹/۰۳/۳۰

تقریبا سه تا موضوع رو بررسی کرده درمورد ماهیت عقل و الهی بودن قرآن و دلایل پیامبر ها برای دعوت از قوم هاشون به خدا؛و داره تلاش میکنه بگه که آیا واقعا میتونیم اثبات کنیم یا فقط داریم ادای اثبات

- بیشتر
کاربر 162100
۱۴۰۲/۱۲/۲۶

این کتاب برای مقطع کارشناسی ارشد یا ارشد به بالاست...به نظر میرسه عنوان کتاب مناسب نباشه چون از افسانه بودن ذهن متبادر به دروغین بودن میشه در حالی که بهتر بودکتاب:کاوشی دقیق پیرامون مباحث...نام می گرفت.نویسنده سعی کرده است مباحث

- بیشتر
اگرچه انسان‌ها همگی کم یا زیاد ’تعقّل‘ می‌کنند لیکن ’تعقّل‘ آن‌ها نه الزاماً روشمند و ضابطه‌مند و جهان‌شمول است و نه فرافرهنگی و فراتاریخی.
msadeq
امیدوارم روشن باشد که درنهایت ایشان ناگزیرند عمارتِ ’معرفتِ استدلالی‘ خود را یا بر مبنایی که برای ایشان معلوم و مسلم و مقبول است بنا کنند و یا بر دوری که دست‌کم برای ایشان مقبول و مطلوب است.
Motazer_Vareth
به نظر می‌رسد در جهان مدرن ما، جهان پسا_ویتگنشتاینی، این درس به‌قوت گرفته شده است که معرفت بشری تنها در چهارچوب شیوه‌های زندگیِ به لحاظ اجتماعی و زبانی تعین‌یافته‌ای که ما خود را ساکن آن‌ها می‌یابیم، می‌تواند کار کند. فیلسوفانْ دیگر نمی‌توانند امیدوار باشند که از مرزهای تاریخ و فرهنگ فراتر رفته، یک فرازبان جهان‌شمولی بسازند که ”ساختار نهایی واقعیت را ترسیم کند“
Motazer_Vareth
‫_ این عقل نیست که به ما می‌گوید چگونه تعقّل کنیم، مبدأ تعقّل ما کجا باشد، و مقصدش چگونه و کجا باشد! ما به معنای وسیعی به گونه‌ای یا گونه‌هایی هستیم و پس از ’تعقّل‘ __ هرچه هست و یا به هرگونه‌ای که هریک از ما آن را تخیل و تقویم می‌کنیم __ دربارهٔ موضوعات مورد تعلّقمان، و در مواردی ازجمله دربارهٔ عقل و انواع آن، و حدود و ثغور آن، و توش‌وتوان آن، اخذ موضع می‌کنیم!
Motazer_Vareth

حجم

۱۵۳٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۱۶۲ صفحه

حجم

۱۵۳٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۱۶۲ صفحه

قیمت:
۴۰,۰۰۰
تومان