معرفی و دانلود کتاب کله پوک‌ها (مجموعه داستان‌های عجیب آقای دال) + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب کله پوک‌ها (مجموعه داستان‌های عجیب آقای دال)subscriptionAvailable

کتاب کله پوک‌ها (مجموعه داستان‌های عجیب آقای دال)

۳.۹(از ۱۶ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب کله پوک‌ها (مجموعه داستان‌های عجیب آقای دال)

«کله پوک‌ها» شامل نمایش‌نامه‌هایی کودکانه، نوشته استاد چیره‌دست داستان‌نویسی کودکان، رولد دال است. کله‌پوکها، آشنایی با میمون‌ها، جنبونک و اسپاگتی، خوراک پرنده برای شب، تویت‌های سروته، کوتوله‌های وحشت‌ناک نام این نمایش‌نامه‌ها هستند. نمایش‌نامه «کله پوک‌ها» درباره نظافت شخصی است و دو شخصیت دارد. آقا و خانم تویت که دوازده راوی آنها را معرفی می‌کنند. کله پوکها پیرمرد و پیرزنی کثیف و ژولیده با موها و سرو لباس نامرتب هستند: (هنرپیشه‌ها، همگی غیر از آقا و خانم تویت، نیم دایره‌ای تشکیل می‌دهند. طبل نواخته شود) هنرپیشهٔ اول: اونا نفرت‌انگیزن! هنرپیشهٔ دوم: بوی گند می‌دن! هنرپیشهٔ سوم: احمقن! هنرپیشهٔ چهارم: احمقای بی‌نظیری هستن! هنرپیشهٔ پنجم: آماده باشید تا آشنا شوید ... هنرپیشهٔ ششم: اولین و آخرین ... هنرپیشهٔ هفتم: وای خدای من! همگی: کله‌پوک‌ها!

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کله پوک‌ها (مجموعه داستان‌های عجیب آقای دال) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:کله پوک‌ها (مجموعه داستان‌های عجیب آقای دال)
موضوع:داستان خارجی، داستان کودک و نوجوانان
نویسنده:علی هداوند، رولد دال
انتشارات:كارگاه فيلم و گرافيگ سپاس
سال انتشار نسخه فیزیکی:۱۳۹۳/۰۶/۰۳
فرمت کتاب:EPUB
حجم فایل کتاب:۳.۵۱ مگابایت
تعداد صفحه‌ها:۱۰۰ صفحه
قیمت کتاب:۵۲۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه داستان‌های عجیب آقای دال، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

Raana
۱۴۰۰/۰۲/۱۶

رولد دال همیشه نویسنده ی مورد علاقم در نوجوانی بود الانم وایه دخترام کتاباشو میخونم اونا هم خیلی دوسش دارن

💜
۱۳۹۹/۰۷/۱۵

خوبه من خوشم اومد🤗

گمشده در دنیای کتاب ها :(
۱۴۰۲/۰۳/۲۹

معرکه بود💚☺👍

mansam
۱۳۹۹/۰۵/۱۵

من این کتاب رو تو طاقچه نخوندم ولی ورژن چاپ شده اش رو دارم. عالیه و خنده دار دوسش داشتم☺

🩺𝓓.𝓚.𝓝𝓪𝓯𝓪𝓼 𝓐𝓻𝓼𝓱𝓪𝓭𝓲🩺🎒
۱۴۰۵/۰۲/۲۹

خیلی قشنگ و طنز بود. خوشم اومد.

۱۴۰۵/۰۱/۱۷

خوبه

ابوالفضل کمالی نیا
۱۴۰۳/۰۳/۲۸

کتاب های رولددال کتابهای مورد علاقه ی من است و من روز به روز بیشتر دوست دارم کتاب های بیشتری از این نویسنده بخوانم و این سری از کتاب هایش واقعا عالی است

𝘼𝙂𝘿`𝘚𝘶𝘨𝘢
۱۳۹۹/۰۷/۱۹