کتاب کله پوک‌ها (مجموعه داستان‌های عجیب آقای دال) علی هداوند + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

معرفی کتاب کله پوک‌ها (مجموعه داستان‌های عجیب آقای دال)

«کله پوک‌ها» شامل نمایش‌نامه‌هایی کودکانه، نوشته استاد چیره‌دست داستان‌نویسی کودکان، رولد دال است. کله‌پوکها، آشنایی با میمون‌ها، جنبونک و اسپاگتی، خوراک پرنده برای شب، تویت‌های سروته، کوتوله‌های وحشت‌ناک نام این نمایش‌نامه‌ها هستند. نمایش‌نامه «کله پوک‌ها» درباره نظافت شخصی است و دو شخصیت دارد. آقا و خانم تویت که دوازده راوی آنها را معرفی می‌کنند. کله پوکها پیرمرد و پیرزنی کثیف و ژولیده با موها و سرو لباس نامرتب هستند: (هنرپیشه‌ها، همگی غیر از آقا و خانم تویت، نیم دایره‌ای تشکیل می‌دهند. طبل نواخته شود) هنرپیشهٔ اول: اونا نفرت‌انگیزن! هنرپیشهٔ دوم: بوی گند می‌دن! هنرپیشهٔ سوم: احمقن! هنرپیشهٔ چهارم: احمقای بی‌نظیری هستن! هنرپیشهٔ پنجم: آماده باشید تا آشنا شوید ... هنرپیشهٔ ششم: اولین و آخرین ... هنرپیشهٔ هفتم: وای خدای من! همگی: کله‌پوک‌ها!

Raana
۱۴۰۰/۰۲/۱۶

رولد دال همیشه نویسنده ی مورد علاقم در نوجوانی بود الانم وایه دخترام کتاباشو میخونم اونا هم خیلی دوسش دارن

💜
۱۳۹۹/۰۷/۱۵

خوبه من خوشم اومد🤗

گمشده در دنیای کتاب ها :(
۱۴۰۲/۰۳/۲۹

معرکه بود💚☺👍

eli
۱۳۹۹/۰۴/۲۸

من اینو تو نمایشگاه کتاب دیدم ولی حالا که رایگان نیست حداقل تو طاقچه بی‌نهایت بزاریدش😐

mansam
۱۳۹۹/۰۵/۱۵

من این کتاب رو تو طاقچه نخوندم ولی ورژن چاپ شده اش رو دارم. عالیه و خنده دار دوسش داشتم☺

ابوالفضل کمالی نیا
۱۴۰۳/۰۳/۲۸

کتاب های رولددال کتابهای مورد علاقه ی من است و من روز به روز بیشتر دوست دارم کتاب های بیشتری از این نویسنده بخوانم و این سری از کتاب هایش واقعا عالی است

𝘼𝙂𝘿`𝘚𝘶𝘨𝘢
۱۳۹۹/۰۷/۱۹