معرفی کتاب کلمات
ژان-پل شارل ایمار سارْتْرْ (۱۹۸۰- ۱۹۰۵)، فیلسوف فرانسوی است.
«کلمات» متن ستایشانگیزی است و بسیار بهتر از دیگر آثار سارتر نوشته شده است اما، برخلاف آنها، درصدد متقاعد کردن خواننده نیست.
سارتر نوشته که «خواننده میفهمد که من از کودکیام و همه چیزهایی که از آن مانده احساس نفرت میکنم.»
این جمله نسبتاً بیرحمانهای است که نویسنده «کلمات» با نوشتن آن خود را از شر کودکیاش خلاص کرده است، اما وقتی به بررسی این کودکی میپردازد، ولو این کار را با بیزاری انجام دهد، نیت مشخصی دارد و آن چگونگی پدیدارشدن ذوق ادبیاش است.
این دومین مضمون موجود در «کلمات» است. کودک مسموم شده بر اثر همنواگری، عادت گریز به جهانی خیالی، جهان میشل استروگف یا پاورقیهای میشل زواکو را کسب میکند، اما کودک بر اساس همین منابع الهام کوچک یک جهان و یک نقش برای خود ابداع میکند و میپندارد که جهان داستانیای را که از کتابها میرباید، بازآفرینی میکند.
خود سارتر نوشته است که از سر تقلید و برای آن که ادای آدم بزرگها را دربیاورد، به نوشتن پرداخته و از آن پس، رؤیایش که «نوشتن» برای نوشتن بوده، سر بر آورده است.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب کلمات و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | کلمات |
| موضوع | فلسفه قدیم، قرون وسطی و شرق، فلسفه مدرن، نظریات و مکاتب فلسفی، هستیشناسی، زندگینامه |
| نویسنده | ژان پل سارتر |
سونات کرویتسرلئو تولستوی
دشمنانآنتوان چخوف
جشن بیمعناییمیلان کوندرا
مرگ آرتمیو کروزکارلوس فوئنتس
📚کلمات 👤ژان پل سارتر شاهکار ادبی سارتر با عنوان «کلمات» زندگینامه خودنوشت سارتر تا سن ده سالگی است که بیش از همه با اعترافات روسو مقایسه شده است. کلمات کتابی است درباره نویسنده شدن، کشف مرگ، خلاقیت، ریاکاری و ابتذال. کلمات...بیشتر
متاسفانه کتاب هستی_نیستی از سارتر رو نمیتونید بزارید واقعا متاسفم
سلام کتابا که میخریم کجا دخیره میشن ؟؟؟