معرفی و دانلود کتاب راز گل سرخ؛ روایتی داستانی از زندگی شهیدآیت الله سید محمدرضا سعیدی (قهرمانان انقلاب ۷) + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب راز گل سرخ؛ روایتی داستانی از زندگی شهیدآیت الله سید محمدرضا سعیدی (قهرمانان انقلاب ۷)subscriptionAvailable

۵.۰ امتیاز(از ۱ رأی)
خسرو باباخانی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب راز گل سرخ؛ روایتی داستانی از زندگی شهیدآیت الله سید محمدرضا سعیدی (قهرمانان انقلاب ۷)

مجموعه ۱۷ جلدی «قهرمانان انقلاب» که به همت انتشارات سوره مهر و با قلم نویسندگان توانای حوزه انقلاب اسلامی نوشته شده است، داستان زندگی شخصیت‌های مهم، انقلابی و موثر در پیروزی انقلاب اسلامی را روایت می‌کند. جلد هفتم از این مجموعه به گوشه‌هایی از زندگی شهید آیت الله سید محمدرضا سعیدی پرداخته است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب راز گل سرخ؛ روایتی داستانی از زندگی شهیدآیت الله سید محمدرضا سعیدی (قهرمانان انقلاب ۷) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابراز گل سرخ؛ روایتی داستانی از زندگی شهیدآیت الله سید محمدرضا سعیدی (قهرمانان انقلاب ۷)
موضوعزندگی‌نامه
برچسبمجموعه قهرمانان انقلاب

شیرین
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۱۱/۱۱

ما توی خیابون سعیدی زندگی می کنیم. چند باری هم قسمت شده مسجد امام موسی بن جعفر رفتیم. با خواندن این کتاب خیلی علاقه ام به محل زندگی مون بیشتر شد.... شخصیت آیت الله و شجاعتشون واقعا ستودنی هست. ان شاء الله بتونیم...بیشتر

بریده‌هایی از کتاب

زینب هاشم‌زاده
اگر ما تاریخ کشورمان را بدانیم؛ اگر علل پیروزی‌ها و شکست‌ها، کامیابی‌ها و ناکامی‌های پدران و مادرانمان را بدانیم، می‌توانیم از این تجربه‌ها، از این دانایی در ساختن جامعه‌مان و هدایت آن به سوی بهروزی و سعادت استفاده کنیم. امّا اگر ندانیم، ناگزیریم از صفر شروع کنیم و در این راه پر رنج و زحمت چه بسا که ناچار به تکرار شکست‌ها و ناکامی‌ها شویم.