دانلود و خرید کتاب سید موسی صدر ؛ نگاهی به زندگی و زمانه امام موسی صدر امیر صادقی
تصویر جلد کتاب سید موسی صدر ؛ نگاهی به زندگی و زمانه امام موسی صدر

کتاب سید موسی صدر ؛ نگاهی به زندگی و زمانه امام موسی صدر

نویسنده:امیر صادقی
انتشارات:میراث اهل قلم
دسته‌بندی:
امتیاز:
۴.۷از ۱۸ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب سید موسی صدر ؛ نگاهی به زندگی و زمانه امام موسی صدر

«سید موسی صدر» نوشته امیر صادقی، نگاهی به زندگی و زمانهٔ امام موسی صدر روحانی و مجتهد شیعه مؤسس مجلس اعلای شیعیان لبنان دارد. او در ۹ شهریور ۱۳۵۷، در سفری رسمی به لیبی به دعوت معمر قذافی، ناپدید شد. در حالی که بسیاری گزارش‌ها حاکی از قتل او بدست قذافی است، برخی گزارش‌ها از وجود او در زندان‌های لیبی خبر می‌دهند. «خوش‌تیپ بودی! قشنگ لباس می‌پوشیدی؛ عبای مشکی نازک. تابستان‌ها رنگ‌های روشن. بلوز یقه‌اسکی دوست داشتی. گردن‌ات بلند بود و به‌ت می‌آمد. ساعت می‌بستی و انگشتر دست می‌کردی. «نعلین» نمی‌پوشیدی، فقط کفش معمولیِ مشکی. «دشداشه» نمی‌پوشیدی؛ هیچ‌وقت، هیچ‌جا. کم‌غذا بودی. می‌گفتی «یک چهارم همین‌که می‌خوریم، بس است». فشارت که می‌افتاد، شیرینی می‌خوردی. بعد از ناهار کمی می‌خوابیدی؛ سرجمع ۵ تا ۱۰ دقیقه. می‌نویسم تا یادم نرود... از گریهٔ بچه‌ها بغض می‌کردی. با بچه‌ها حرف می‌زدی؛ اگر سرحال بودی، شوخی هم می‌کردی. کلاً بچه‌ها را خیلی تحویل می‌گرفتی. گاهی زیر لب شعر می‌خواندی. به عربی و فرانسه مسلط بودی. انگلیسی هم می‌دانستی. قرار گذاشته بودی بچه‌ها در خانه، فقط فارسی حرف بزنند؛ نه عربی، نه فرانسه. قابل اعتماد هستی. جوان‌های فامیل حرف دل‌شان را فقط به تو می‌گفتند. بچه‌ها را این‌جوری تنبیه می‌کردی: با آن‌ها حرف نمی‌زدی؛ چند ساعت تا یک روز. هیچ‌وقت مستقیم توصیه نکردی؛ این کار را بکن یا آن کار را نکن! اهل پرس‌وجود نبودی؛ نمی‌پرسیدی نماز خواندی؟ نخواندی؟ کی خواندی؟ می‌نویسم تا یادم نرود...»
zahra arsham
۱۳۹۹/۰۱/۳۰

چقدر این کتاب قشنگ بود. درعین اینکه خاطره ها مختصر و کوتاه بودن اما نکته ها ی خوب و قابل توجهی داشتن و با ذکر بیش از حد جزئیات مخاطب رو خسته نمیکردن. مخصوصا قسمت های آخر کتاب که درمورد

- بیشتر
f_dousti
۱۳۹۹/۰۵/۱۳

متاسفانه درباره زندگی این شخص بزرگ و عزیز هیچوقت اونجوری که باید صحبت نشده. و یا بهتر بگم، ما کم لطفی کردیم و سراغشون نرفتیم. واقعا از خوندن کتاب لذت بردم، خصوصاً سخنان آخر کتاب که فوق العاده بود. نثر

- بیشتر
hossein_kmc
۱۳۹۹/۰۵/۰۳

کتاب جالبی بود، و مختصر. اونقدر برام لذت بخش بود که متوجه گذر صفحات نشدم. برای آشنایی با امام موسی صدر خیلی خوبه.

راحیل
۱۳۹۹/۰۸/۰۶

از طاقچه خواهش میکنم برای شناخت بیشتر این مرد بزرگ و تقریبا گمنام در ایران کتاب ۷ روایت خصوصا از زندگی امام موسی صدر رو هم به کتابهای طاقچه اضافه کنند

خانوم شین
۱۳۹۹/۰۱/۱۵

بسیار عالی❤

کاربر ۲۵۶۷۵۱۶
۱۳۹۹/۰۹/۱۴

به همه دوستان عزیز پیشنهاد میکنم ۲ ساعت وقت خودشونا بزارند و یک دور این کتاب رو مطالعه کتاب کنند. کتابی کاملا موثر در جهت تغییر سبک زندگی و شغلی و ایجاد کارهای تشکیلاتی.

ryhan
۱۴۰۰/۰۹/۱۲

این کتاب یکی از موثرترین کتاب هایی بود که تا به حال خوندم. از همه فعالان فرهنگی،از روحانیون،از هر کسی که دوست داره کار فرهنگی کنه در هر جای دنیا پیشنهاد میکنم امام موسی صدر رو بشناسه... حرف های این

- بیشتر
محمد مهدی اسماعیلی
۱۴۰۰/۰۸/۰۵

سلام علیکم کتاب منم بسیار روانی دارد اما از دقت بالایی برخوردار نیست. در زندگی نامه افراد مخصوصا فردا بزرگی مثل امام موسی صدر باید دقت زیاد باشد تا تاثیر گذاری تفکر آن فرد هم در کتاب بیشتر شود

F.Ganje
۱۴۰۰/۰۶/۰۳

بسیار جالب بود برام و هممون احتیاج داریم به خوندن این کتاب و شناخت بزرگ مردانی اینچنین

Fatemeh Samie
۱۴۰۰/۰۵/۳۰

این کتاب واقعا فوق العادس پیشنهاد میکنم حتما بخونید

«رباب! دل‌ات را به این چیزها خوش نکن. تو را تحسین کنند یا نکنند، راه خودت را برو. مراقب باش رباب! کار خودت را بکن و توکلت هم بر خدا باشد. این چیزها برایت مثل نسیمی باشد که صورتت را نوازش می‌دهد و از کنارت رد می‌شود.»
"حیات"
می‌گفت: «آدم‌ها را زود دسته‌بندی نکنید. چون فلانی این‌طوری لباس می‌پوشد، پس این‌طوری فکر می‌کند چون این‌طوری فکر می‌کند، پس حتماً فلان‌جور است.»
Sajjad Nikmoradi
برنامهٔ همیشگی‌اش این بود؛ هجده ساع کار مفید و مؤثر در شبانه‌روز! هیچ‌وقت هم تعطیلی نداشت. پیش می‌آمد دو شبانه‌روز را بیدار بماند.
"حیات"
اصرار داشت کرامت و شرافت انسان‌ها، از هر دین و مذهبی که باشند، باید به بهترین وجه حفظ گردد.
Sajjad Nikmoradi
اگر روحانیون مسلمان اسلام را هماننده امام صدر عرضه میکردند اثری از مسیحیت و سایر ادیان باقی نمی ماند. جرج جرداق
s.latifi
برنامهٔ همیشگی‌اش این بود؛ هجده ساع کار مفید و مؤثر در شبانه‌روز! هیچ‌وقت هم تعطیلی نداشت. پیش می‌آمد دو شبانه‌روز را بیدار بماند. می‌گفت: «نمی‌توانم مشکلات مردم را ببینم و بی‌تفاوت بمانم. مبتلا هستم! چاره‌ای نداریم!»
Sajjad Nikmoradi
همان زمان، رفقای غیرطلبه‌اش بیشتر از رفقای طلبه‌اش بودند. چون به درس‌های حوزه و دانشگاه و زبان‌های فرانسه، عربی و انگلیسی تسلط داشت
Sajjad Nikmoradi
قذافی آدم نرمالی نبود. مثلاً در مصاحبه با روزنامهٔ الحوادث و قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، در پاسخ به سؤالِ «به نظرت انقلاب ایران به کجا خواهد رسید؟» پاسخ داده بود: «به زودی به زباله‌دان تاریخ خواهد پیوست!»
s.latifi
هرگز نمی‌پذیرم بمب‌های اسرائیلی خانه و کاشانهٔ مردم لبنان را ویران کرده بود. اهالی روستای «عین عرب» به دشت مرجعیون پناه برده بودند، تا زمین را فرش و آسمان را روانداز خود کنند. تا این مصیبت را شنید، گفت: «هرگز نمی‌پذیرم، حتی یک شب را، در هوای آزاد صبح کنند.» بلافاصله دستور داد قبل از رسیدن شب، چادر، پتو و سایر لوازم تهیه و برای اهالی روستا ارسال شود. سحرگاه آن شب هنگامی که اهالی دشت مرجعیون بیدار شدند، صدها چادر سفید دیدند که در سراسر زمین مسطح و هموار آن منطقه برپا شده بود. امام صدر اگرچه همه را به پایداری و استقامت در برابر دشمن دعوت می‌کرد، اصرار داشت کرامت و شرافت انسان‌ها، از هر دین و مذهبی که باشند، باید به بهترین وجه حفظ گردد.
haed135
اصرار داشت کرامت و شرافت انسان‌ها، از هر دین و مذهبی که باشند، باید به بهترین وجه حفظ گردد.
"حیات"
تلفن زده بود قم؛ به یکی از بازاری‌های قدیمی: - آقا به فریاد برسید! در این لبنان وضع شیعه به جایی رسیده که من باید شبانه‌روز دستمال به دست بگیرم و گریه کنم.
Sajjad Nikmoradi
دعوت صحیح اگر توأم با عمل نباشد و وضع اجتماعی دعوت‌کننده یا هم‌مذهبان او بد باشد، دعوتِ کم‌اثر خواهد بود. آخر چطور ممکن است که مردم ادعای مسلمانی را که اسلام را ضامن سعادت دنیا و آخرت می‌داند باور کنند؛ در حالی‌که فقر و جهل و مرض و کثافت آنها را فراگرفته است.
Sajjad Nikmoradi
همان اول که رسید لبنان، چشم‌انداز حرکت‌اش را شفاف و بدون قلم‌خوردگی بیان کرد: «وظیفهٔ دینی من در لبنان، ارتقای سطح زندگی اجتماعی مردم، به طور عام، و ارتقای سطح فرهنگی دینی مسلمانان به طور خاص است، زیرا معتقدم تا وقتی سطح زندگی و معیشت مردم به شکل کنونی باشد، ارتقای فرهنگ دینی میسر نخواهد بود.»
ftm_ghasemi
شیعیان مرتضی علی مگر ممکن است برگردند؟ بله آقا! بنده دیده‌ام شیعه مسیحی شده! دیده‌ام شیعه سنی شده! دیده‌ام شیعه وهابی شده! شما ممکن است دیده باشید، ممکن هم هست ندیده باشید!
s.latifi
آخر چطور ممکن است که مردم ادعای مسلمانی را که اسلام را ضامن سعادت دنیا و آخرت می‌داند باور کنند؛ در حالی‌که فقر و جهل و مرض و کثافت آنها را فراگرفته است.
Sajjad Nikmoradi
مسئولین امر ما را بسیار نصیحت می‌کنند. حرف‌های خوب هم که در دنیا بسیار است، این نصیحت‌های گرانمایه و این سخنان بسیار خوب را برای خودتان نگه‌دارید و بیایید با «دست‌هایتان» به ما کمک کنید.
محسن
رباب! دل‌ات را به این چیزها خوش نکن. تو را تحسین کنند یا نکنند، راه خودت را برو. مراقب باش رباب! کار خودت را بکن و توکلت هم بر خدا باشد. این چیزها برایت مثل نسیمی باشد که صورتت را نوازش می‌دهد و از کنارت رد می‌شود.»
ftm_ghasemi
«سعد حداد» یکی از عمال رژیم صهیونیستی در مصاحبه‌ای تلویزیونی در پاسخ به این سؤال که با گروه‌های فلسطینی و احزاب چپ لبنان چگونه برخورد می‌کنند؟ گفته بود: «از چندین روش استفاده می‌کنیم، که آن‌قدر موفق هستند که دیگر نیازی به جنگ نخواهد بود. یک شیوه تطمیع یا خرید افراد است. شیوهٔ دیگر استفاده از زنان و فاسد کردن روحیهٔ افراد است و شیوهٔ بعدی اهداء اسلحهٔ جدید و ماشین مناسب است که وقتی در اختیار آن‌ها قرار می‌دهیم، دیگر آن‌ها خود به ما مراجعه می‌کنند.» پس از آن از او پرسیدند که اگر چنین است پس چرا جنگ ادامه دارد؟ و او در جواب گفته بود: «ما فقط یک مشکل داریم و آن "جوانانِ موسی صدر" هستند. با این‌ها به هیچ‌وجه نمی‌توان کنار آمد. با این‌که پولی ندارند و فقیرند، با این‌که ماشینی ندارند و پیاده به جبهه می‌آیند، با این‌که کفش مناسبی ندارند و در برف‌های زمستان به مشکل برمی‌خورند. با وجود همهٔ این‌ها اصرار دارند که با ما بجنگند. تا به الآن نتوانسته‌ایم با آن‌ها کنار بیاییم. اگر هم ما با این‌ها کاری نداشته باشیم، آن‌ها با ما کار دارند.»
کاربر ۱۳۲۴۴۸۹
برنامهٔ همیشگی‌اش این بود؛ هجده ساع کار مفید و مؤثر در شبانه‌روز! هیچ‌وقت هم تعطیلی نداشت. پیش می‌آمد دو شبانه‌روز را بیدار بماند. می‌گفت: «نمی‌توانم مشکلات مردم را ببینم و بی‌تفاوت بمانم.
hossein_kmc
در همین حالِ خفقان، سید موسی آمد ایران؛ سال ۱۳۴۴. رفت شیراز و در مسجد حضرت ولی‌عصر (عج) سخنرانی کرد: «دشمنان اسلام از مرزهای کشورهای اسلامی گذشته به قلب کشور ما نفوذ کرده و تبلیغات شوم می‌نمایند. شما ملت چرا نشسته‌اید؟ چرا زن‌ها جلسات دینی ندارند؟ چرا درس نمی‌خوانند؟ ای ملت! روحانیت را تنها نگذارید، بیایید در خانهٔ علما و رهبران دینی جمع شوید و آن‌ها را تنها نگذارید. شخص مسلمان چه به هدف خود برسد، چه نرسد موفق و پیروز است
hoda.213

حجم

۱۹۶٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۰

تعداد صفحه‌ها

۹۶ صفحه

حجم

۱۹۶٫۹ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۰

تعداد صفحه‌ها

۹۶ صفحه

قیمت:
۱۶,۰۰۰
۸,۰۰۰
۵۰%
تومان