دانلود و خرید کتاب چگونه دستورات دینی ما را تربیت میکنند؟ علیرضا پناهیان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
کتاب چگونه دستورات دینی ما را تربیت میکنند؟ اثر علیرضا پناهیان

کتاب چگونه دستورات دینی ما را تربیت میکنند؟

انتشارات:بیان معنوی
امتیاز:
۴.۳از ۴۳ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب چگونه دستورات دینی ما را تربیت میکنند؟

«دستورات دینی و عباداتی که پروردگار مهربان آنها را مطابق با پیچیدگی های روح انسان طراحی کرده است، هر یک دارای آثار تربیتی خاصی هستند که موجبات سازندگی روح و آبادانی قلب انسان را فراهم میکنند. اگر در حد ممکن از ساز و کار و نحوهٔ تأثیرگذاری این عبادات و دستورالعملها بر روح خود خبر داشته باشیم، می‌توانیم در تأثیرگذاری بیشتر و عمیق‌تر آنها بر خود نقش ایفا کنیم.»

نظرات کاربران

کوروش
۱۳۹۸/۰۸/۲۷

آدم حسابی یعنی 🔸” بسیاری از اوقات ما آدم‌ها تنها با همان خوبی‌هایی که با آن زاده شده‌ایم زندگی می‌کنیم و تمام عمر از ارثیهٔ صفات خوب پدری و مادری استفاده می‌کنیم. آن‌وقت اسم آدم‌حسابی هم روی خودمان می‌گذاریم! در

- بیشتر
مليكه
۱۳۹۷/۰۵/۰۷

دست استاد پناهیان درد نکنه برای زحماتشان کاش بتونیم بهره ی کامل ببریم👏

Paria
۱۳۹۸/۰۱/۲۶

عالی.. . دید عمیق ایشون در آثارشون متجلیست....

s.latifi
۱۳۹۷/۰۴/۲۳

به شدت برای این ایام توصیه میشه فوق العادس

کاربر ۲۰۱۸۴۳۲
۱۳۹۹/۰۹/۲۴

کتابی با متن ساده و روان که درظاهر بیشتر درمورد آثار رمضان صحبت میکنه ولی درباطن منظور تمام اعمال معنوی هستش که چطور میتونن باتوجه به ظرفیت هرکس بر او اثرگذار باشند و انسان را به تقوای واقعی برسانند.حتما بخونید👌

amirhossein.raeisi
۱۴۰۱/۰۶/۰۷

کتابی خوبی بود در مورد فضائل و اهمیت ماه مبارک رمضان، با اینکه کم حجم بود ولی احساس کردم خواندش سخت است و حوصله میخواهد اما نکات جالبی برای یادگیری داشت.

کاربر 162100
۱۴۰۲/۰۷/۲۰

کسانی که عبادت می کنند نماز می خوانند ولی همان هستند که بودند این کتاب را بخوانند...

hamed...*
۱۴۰۳/۰۱/۲۴

مفید برا هرکسی

Faezeh.b
۱۴۰۲/۰۶/۰۳

متن روان و قابل فهم و مهمتر از اون قابل اجرا برای همه👌

کاربر ۳۱۴۶۵۹۹
۱۴۰۱/۰۸/۲۵

سلام خداقوت مثل تمام فرمایشات استاد این کتاب هم عالی بود ان شاءالله توفیقاتشان روزافزون

بریده‌هایی از کتاب
مشاهده همه (۶۲)
وقتی بناست خدا کمکمان کند دیگر چه جای نشستن است؟
-Sara-
یکی از تفاوت‌های نسخه‌های دینی با نسخه‌های دنیایی، برای درمان دردهای انسان، این است که اگر شما مثلاً آثار آنتی‌بیوتیک و آثاری را که مصرف آن در بدن شما دارد، ندانید، صِرف مصرف آنتی‌بیوتیک اثر خود را می‌گذارد و کار خودش را انجام می‌دهد. نیازی به سواد و آگاهی شما ندارد. اگر دارو را بخورید، چه متخصص باشید، چه عامی باشید، دارو کارکرد یکسانی خواهد داشت. اما نسخه‌های دینی این‌جور نیستند. این نسخه‌ها را هرچه بیشتر بفهمیم، و داروهایش را هرچه بیشتر بشناسیم، بیشتر اثر خواهد داشت. معرفت در تأثیرگذاری رفتارهای دینی به‌ویژه افعال عبادی نقش بالایی دارد. به حدی که انجام اعمال توصیه شده در دین، به قدر معرفت انسان، به قدر عقل آدم‌ها، و به قدر دقت آدم‌ها، بر روی انسان اثر می‌گذارد.
-Sara-
یکی از برخوردهای عوامانه با علم، همین است که عوام با کمترین شنیده‌ها در یک موضوع، احساس استغنا می‌کنند و دقت برای درک معارف فراوان باقی مانده را از دست می‌دهند
مهدی عبدالهی
اساساً یک نگرش کامل و عمیق، خصوصاً در زمینهٔ معارف الهی و انسانی، به «مرور» به دست می‌آید
-Sara-
خیلی از گنهکاران به همین دلیل که فکر می‌کنند خدا با لذت بردن بندگانش مخالف است، قلباً از خدا و دین او ناراحت و دلگیر هستند و به همین دلیل هم گاهی به دین‌گریزی و حتی دین‌ستیزی هم کشیده می‌شوند. از نظر اجتماعی نیز تصوّر غلطی از دینداران برای دیگران پدید می‌آید و یکی از دلایل مهم مورد تمسخرقرار دادن دینداران همین است. گاهی نیز چنین تصوری موجب عقب‌ماندگی‌هایی در برخی از پیشرفت‌های مادی در جامعهٔ دینی شده است.
-Sara-
روش دین این است که ابتدا انسان را بیدار می‌کند، بعد او را به حرکت فرا می‌خواند. آن‌هم باز نه به شیوه‌ای که استقلال و ارادهٔ انسان را به هر وسیله‌ای سلب نماید و او را وادار کند.
کاربر ۸۶۷۰۹۲
امام صادق (ع) فرمود: یقیناً، در نزد خدا، برآورده ساختن حاجت مومن محبوب‌تر است از بیست حجی که در هر کدام از آنها صد هزار (دینار یا درهم هجده نخود) خرج شود؛ لَقَضَاءُ حَاجَةِ امْرِئٍ مُؤْمِنٍ أَحَبُّ إِلَی اللَّهِ مِنْ عِشْرِینَ حَجَّةً کُلُّ حَجَّةٍ ینْفِقُ فِیهَا صَاحِبُهَا مِائَةَ أَلْف. الکافی، ج ۲، ص ۱۹۳، باب قضاء حاجة المؤمن، ح ۴.
-Sara-
اما در اینجا خوب است به یک سؤال اساسی جواب بدهیم: چرا در مسیر دینداری همیشه مجبوریم با امیال طبیعی خود مبارزه کنیم؟ اگر این امیال و کشش‌های طبیعی ما بد هستند، چرا خدا آنها را از اول، در وجود ما قرار داده است؟
MAHDInp
اگر کسی به زندگی در مدل غربی عادت کرده که مثلاً پای یک برنامهٔ جذاب تصویری بنشیند و یا در آن برنامه شرکت کند و آن برنامه هم با تسخیر کردن عقل و احساس او، با وارد شدن از ناخودآگاهِ فرد، به روح او نفوذ کند و در او تأثیر بگذارد، چنین کسی باید فکر تأثیرپذیری از رمضان را از سر خود خارج نماید. شهر خدا، نعوذ بالله، شهرفرنگ یا شهربازی نیست که با فرو غلتاندن بازی‌خوردهٔ خود در غفلت، او را سرمست کند و لبریز از شور بی‌شعوری نماید. رمضان ابتدا انسان را نگاه می‌دارد، سپس انسان را وادار به نگاه می‌کند، و بعد رها می‌کند تا به سوی آنچه از خوبی‌ها که خودت دیده‌ای و دریافت کرده‌ای بروی.
kafeil
بسیاری از اوقات ما آدم‌ها تنها با همان خوبی‌هایی که با آن زاده شده‌ایم زندگی می‌کنیم و تمام عمر از ارثیهٔ صفات خوب پدری و مادری استفاده می‌کنیم. آن‌وقت اسم آدم‌حسابی هم روی خودمان می‌گذاریم. در حالی‌که آدم‌حسابی کسی است که حسابی خود را تغییر و تکامل داده باشد و و در این راه حساب خود را رسیده باشد. خوبی‌های موروثی و غیر اکتسابی ما، دلیل خوبی برای خوبی ما نیست. آدم خوب یعنی آدم خودساخته و تغییریافته.
-Sara-

حجم

۵۶٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۱۱۲ صفحه

حجم

۵۶٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۴

تعداد صفحه‌ها

۱۱۲ صفحه

قیمت:
۱۰,۰۰۰
تومان