با کد تخفیف Salam اولین کتابتان را با ۵۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کنید.

۴٫۳ از ۴۴ نظر
برای خرید و دانلود کتاب مبانی بازیگری نوشته ایرج افشاری اصل و خواندن و شنیدن هزاران کتاب الکترونیکی و صوتی دیگر، اپلیکیشن طاقچه را رایگان نصب کنید.
دیگران دریافت کردهاند
معرفی کتاب مبانی بازیگری
«مبانی بازیگری» درسهای بازیگری ایرج افشاری اصل برای دانشجویان و هنرآموزان این رشته است.
سایر کتابهای ایرج افشاری اصل
تعداد صفحات۱۹۲صفحه
قیمت نسخه چاپی۱۵,۰۰۰تومان
نوع فایلEPUB
تاریخ انتشار۱۳۹۶/۰۱/۰۶
مشاهده همه نظرات (۱۶)کتاب خوبی است برای کسانی که به بازیگری علاقمند هستند، اما نکته ای که هست این هست که این کتاب از کلمات و جمله هایی استفاده میکند که درک آن برای سن من کمی مشکل است، اما با این حال
عالی بود بازیگریو به بهترین نحو ممکن تعریف کرده بود من که واقعن لذت بردم
دیالوگ ماندگار استاد عزت الله انتظامی # فیلم_ روسری آبی_ رخشان بنی اعتماد_ ۱۳۷۳ " با این کارای شما، بی حساب شدیم! شما برای حفظ حیثیت خونوادگی و ترس از بی آبرویی، بد جوری آبروی منو بردین!! بقیه ی آبرومو، من همین جا میزارمو
عالیه مخصوصا متن های تمرین بیان
خوب من این کتاب رو چند روز هست دارم مطاله میکنم و به نظر میاد کتاب خوبی .خوب من یک نظر دیگه هم که داشتم این بود که این کتاب دربارهی یک جمله مثلا(بازیگری چیست؟)یک توضیح مهکم داده بود و
واقعا عالیه من این کتاب رو میخونم برای بازیگری عالیه
جمله بندی ها عجیبه انگار ترجمه لغت به لغت شده سخت و نامفهوم،،،جمله شروع میشه به پایان که رسید معلوم نیست چی میخاسته بگه ،یه موضوعی شروع میشه ولی در وسط انگار کلا بحث عوض میشه ،در کل از سبک
خیلی خفنه🥰😍
بی شک یکی از مهم ترین و موثرترین کتاب های دنیای بازیگری میباشد