کتاب مترونوم دربازیگری
معرفی کتاب مترونوم دربازیگری
کتاب مترونوم دربازیگری دربارهی سهگانهی مهم بازیگری مدرن، انرژی، زمان و حرکت است. این اثر در گفتگو با مهدی ارجمند تهیه شده است.
دربارهی کتاب مترونوم دربازیگری
کتاب مترونوم دربازیگری اثری است که در گفتگو با مهدی ارجمند و به صورت پرسش و پاسخ تهیه شده است و دربارهی انرژی، زمان و حرکت در بازیگری مدرن صحبت میکند. در این اثر دربارهی هرکدام از عناصری که میتواند در بازیگری تاثیرگذار باشد صحبت میکند. از خلق شخصیت گرفته تا انرژی، بدهه پردازی، کشف وجود حافظهی حسی و ...
کتاب مترونوم دربازیگری را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به بازیگری سینما و تئاتر از خواندن کتاب مترونوم دربازیگری لذت میبرند.
بخشی از کتاب مترونوم دربازیگری
در بحــث بازیگــری به عنــوان یــك هنــر خــلاق، این کــه یــك بازیگـر آداجیـو بتوانـد یـك نقـش آلگـرو را بـازی کنـد خـودش نوعـی چالـش و هنرآفرینـی اسـت و بازیگـران بـرای اثبـات توانایـی خـود، در برخـی از مـوارد دسـت بـه ایـن چالـش میزننـد و کاراکترهایـی را بـازی میکننـد کـه بـه لحـاظ فیزیـکال و پـردازش ذهنـی بـا آنهـا متفــاوت باشــند و اگــر ایــن بازیگــران در کار خــود موفــق شــوند بــه آن هــا بازیگــران "شــش دانــگ" میگوییم.بــه قــول آلمانیهــا shauspieler Uberیــا فــوق بازیگــر؛ شــبیه دوندههــای دهگانــه کــه میتواننــد در تمــام رشــتههای دومیدانــی رکــورد بزننــد. ایــن بازیگرهــا قادرنــد بغیــر از شــخصیتهای نزدیــک بــه خودشــان کاراکترهــای دورتــر رو هــم بــازی کننــد و از نظــر ضرباهنــگ و مترونـوم هـم قابـل قبـول باشـند.
فهرست
- مقدمه ناشر