معرفی و دانلود کتاب یوزپلنگ pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
انتشارات نظری

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب یوزپلنگ

کتاب یوزپلنگ نوشته ایرج افشاری اصل است. این کتاب ماجرای زن و مردی به نام عاطفه و اردلان است که پسری به‌نام سینا دارند. مرد محافظ محیط زیست است و گاهی برای عکاسی به طبیعت می‌رود، در این میان پسرش اصرار می‌کند او را با خودش ببرد. اردلان او را می‌برد اما همه چیز ناگهان به هم می‌ریزد.

اردلانم در دو راهی وظیفه و خانواده، وظیفه را انتخاب می‌کند و پسرش گم می‌شود. حالا همسرش او را بابت همه چیز مقصر می‌داند و فرزندش را از او می‌خواهد. زبان این کتاب جذاب و روان است و از طرفی درون‌مایه‌ی ارزشمندی را هم با خود دارد.

خواندن کتاب یوزپلنگ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به ادبیات نمایشی پیشنهاد می‌کنیم

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب یوزپلنگ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:یوزپلنگ
قیمت کتاب:۱۴۰۰۰ تومان

pockethead
مطمئن نیستم.
۱۳۹۹/۱۰/۱۲

داستان به ارتباط میان یک محیط بان و خانواده او و به ویژه همسرش بر می گردد که درگیر مشکلی در رابطه با شغل محیط بان و پسرش شده اند. داستان خیلی سریع مخاطب رو درگیر می کنه اما نکته...بیشتر

Amirreza Irannejad
توصیه می‌کنم.