کتاب راهی دراز برای رسیدن به آب
معرفی کتاب راهی دراز برای رسیدن به آب
رمان «راهی دراز برای رسیدن به آب» بر اساس زندگی واقعی نوجوانی است که درگیر جنگ میشود.
نویسنده دو داستان موازی را که در دو تاریخ مختلف اتفاق میافتند، روایت میکند.
قهرمان داستانِ اول پسربچهای است به اسم «سالوا» که در دهکدهی کوچکی در سودان زندگی میکند. سال ۱۹۸۵ سودان درگیر جنگ داخلی میشود؛ جنگی که تمام مردان و پسران دهکده، درگیرش میشوند. دهکده نابود میشود و سالوا تلاش میکند خانوادهاش را در این شرایط پیدا کند.
داستان دیگر مربوط به دختری نوجوانی به اسم «نیا» است. سال ۲۰۰۸ است و سودان درگیر خشکسالی است. نیا، مجبور است برای پیدا کردن آب برای خود و خانوادهاش روزی هشت ساعت پیادهروی کند و برای زنده ماندن در کشورش با فقر و بیآبی بجنگد.
در ادامه داستان به سال ۲۰۱۰ میرسیم و سالو را در امریکا میبینیم که داستان واقعی زندگیاش را برای ما روایت میکند. داستان دو نوجوان که در کشور سودان که هرکدام به نحوی با زندگی میجنگند؛ دو نوجوان با دو داستانِ متفات از یک سرزمین.
رمان «راهی دراز برای رسیدن به آب» برای نوجوانان نوشته شده اما واقعیتهای تاریخی و شخصیتهای حقیقی این داستان برای هر سنی میتوان جذاب و خواندنی باشد.
«لیندا سوپارک» با قلمی روان و جذاب ما را با بخشی از تاریخ و فرهنگ یکی از فقیرترین کشورهای جهان آشنا میکند. او برای این کتاب برنده جایز «جین آدامز» در سال ۲۰۱۱ شد.
من اعتقاد دارم کتاب اجازه میده به جای تمام کسایی که نمیتونیم زندگی کنیم و سعی کنیم از دید اونا زندگی رو ببینیم سالوا یه پسر قوی بود که از پس سخت ترین شرایطی که ماهایی که تو خونه نشستیم و
فوق العاده تاثیر گذار و خواندنی کتاب ترسناکی بود نه از نظر ژانر بلکه از نظر ماجراهایی که فقط چند کشور اونور تر میفته و اونم توی قرن ۲۱ و هیچ فردی هیچ اهمیتی راجبش نمیده داستان مردمی که میگن
⚜داستان اصلی در مورد جنگ سودان شمالی و جنوبی بود که در طی اون پسری به اسم سالوا از جنگ سودان فرار میکنه و میخواد جایی برای زندگی پیدا کنه که کلی ماجرا از سر میگذرونه و... 🔸۱_داستان عالی بود.
خیلی دوسش داشتم، پابه پای سلوا جلو رفتم وگاهی واقعا باور نمیکردم سلوا با این مشکلاتِ واقعا طاقت فرسا چطور هنوز ادامه میده،همین در نزدیکی ما آدمایی هستن که برای یه آب چندساعت پیاده روی میکنن! اونوقت خودمون فقط با
داستانی از سرزمین افریقا؛ ماجرای این داستان واقعیه و روایتی از گرفتاری مردم در جنگ ، متن روانی داره و جذابیت نسبتا خوبی
این کتاب تو انتشارات پرتقال پولیه. درود بر نشر پیدایش که تو بینهایت گذاشته.. این کتاب یه عالمه جایزه برده.. از دستش ندید🌷🌷🌷🌷🌷
عالییییی و فوق العاده دوسش داشتم😊
کتاب خیلی قشنگی بود... ماجرای دو نفر رو تعریف می کنه و در آخر این دو نفر به هم ربط پیدا می کنن. کوته بود و من یک روزه خوندمش😁 اتفاقاتی که توی داستان میوفتاد رو دوست داشتم و باهاش
خوب بود و ای کاش نویسنده اینقده کلی نمینوشت😬
من نسخه چاپیش رو خوندم، واقعا کتاب قشنگیه، پیشنهاد می کنم بخونید.