کتاب چگونه مردم را به خود جذب کنیم
معرفی کتاب چگونه مردم را به خود جذب کنیم
کتاب«چگونه مردم را به خود جذب کنیم؟» راه نفوذ در دلها را به شما نشان میدهد. لیل لوندز روشهای تضمینی خود را در این موارد در اختیار شما قرارمیدهد: روابط دوستانه و وعدههای ملاقات دوستی و معاشرت مهمانیها و صحبتهای کوتاه روابط در محیط کار و... مطالبی است که در این کتاب میخوانید تا بتوانید دیگران را به شیوهای مثبت تحت تاثیر قراردهید.
درباره لیل لوندز
لیل لوندز یک نویسنده و سخنران است. او زندگی خود را وقف کمک به مردم کرده تا بتوانند در برقراری روابط فردی، تجاری و عاطفی خود موفق عمل کنند. لوندز به نوشتن و صحبتکردن دربارهٔ مهارتهای ارتباطی علاقهٔ بسیار دارد. ریشهٔ این علاقهمندی به دوران کودکی این نویسنده باز میگردد؛ در دوران کودکی دختری کمرو و خجالتی بود؛ این کمرویی تا زمان دانشگاه ادامه پیدا کرد؛ بهطوریکه حتی زمانی که لیل لوندز معلم شد، هنوز احساس ناامنی میکرد. او بهخاطر این مسئله تدریس را رها کرد، اما عملی معکوس با آنچه میخواست انجام داد. لیل لوندز تصمیم گرفت شغلی انتخاب کند که با افراد بسیار زیادی در ارتباط باشد؛ پس بهعنوان مهماندار هواپیما در پروازهای بینالمللی مشغول به کار شد تا با افراد زیادی از سراسر دنیا در ارتباط باشد. ابتدا این کار برای او بسیار دشوار بود، اما رفتهرفته به جایی رسید که در کشتیهای مسافربری بهعنوان مدیر صحبت میکرد. او بعدها در رادیو هم مجری شد و بارها تلفنی با مردم حرف زد. پس از دهها سال ارتباط با انواع و اقسام افراد، تصمیم گرفت نوشتن را آغاز کند. او بهشکل جدی برای مردم سخنرانی کرد و با شرکت در سمینارهای بزرگ دانش خود را با همگان به اشتراک گذاشت. لیل لوندز، نویسندهٔ ده کتاب پرفروش در زمینهٔ مهارتهای ارتباطی برای کسبوکارها، روابط اجتماعی و عاشقانه است. «کتاب چگونه با هرکسی صحبت کنیم» یکی از این کتابها است.
من این کتاب رو زمان دبیرستان خوندم سال اول بودم و خب تازه از دوستای راهنماییم جدا شده بودم و فقط یه دوست از راهنمایی داشتم این کتاب رو هرروز صبح تو راه مدرسه میخوندم و فکر میکردم وقتی همراهمه خیلی
این کتاب خلاصه کتاب چگونه با هر جور آدمی ارتباط برقرار کنیم از لیل لوندز هست
خیلی نکات ریز و کاربردی و عالی ای گفته ، این کتاب رو از دست ندهید