کتاب چگونه با هر کسی صحبت کنیم
معرفی کتاب چگونه با هر کسی صحبت کنیم
کتاب چگونه با هر کسی صحبت کنیم با عنوان اصلی How To Talk To Anyone نوشته لیل لوندز، با ترجمه مهدی قراچه داغی از انتشارات ذهن آویز است که بهعنوان یکی از آثار محبوب حوزهی روانشناسی عمومی شناخته میشود. موضوع اصلی این اثر که در دستهی کتابهای موفقیت و خودیاری قرار میگیرد، چگونه برقراری ارتباط مؤثر و ایجاد صمیمیت در روابط کاری و اجتماعی است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب چگونه با هر کسی صحبت کنیم اثر لیل لوندز
کتاب چگونه با هر کسی صحبت کنیم نخستین بار در سال ۱۹۹۹ به زبان انگلیسی در آمریکا منتشر شد. این کتاب که در حوزهی روانشناسی و خودیاری است بارها تجدید چاپ شده و به زبانهای مختلف از جمله زبان فارسی ترجمه شده است.
شاید برای شما هم سؤال باشد که جادویی که برخی افراد را شایستهی احترام نشان میدهد و برایشان محبوبیت به ارمغان میآورد چیست و چه چیزی باعث میشود همه بخواهند دوست این اشخاص باشند و آنها را همراهی کنند؟ لیل لوندز در کتاب چگونه با هر کسی صحبت کنیم، تلاش میکند این پرسشها را به زبانی ساده پاسخ دهد. این کتاب راهنمایی جامع برای بهبود گفتار و رفتار در جهت اولین تأثیر است و کمک میکند با دیدی روشن فضای اطراف خود را کنترل کنید. اگر در متقاعدسازی دیگران در مکالمات و بحثهای کاری و حتی روزمره مشکل دارید، خواندن این اثر روشهایی را به شما میآموزد تا با بهکارگیری آنها توانایی ابراز درست و دقیق افکار و احساسات خود را داشته باشید.
همانطور که از عنوان فرعی کتاب برمیآید، این اثر ۹۲ ترفند کوچک را برای موفقیت بزرگ در روابط در اختیار مخاطب قرار میدهد که شامل گوشدادن فعال، شیوههای ایجاد جذابیت در گفتوگو و تکنیکهای اغلب سادهی دیگری میشود که بسیاری از افراد از جادوی آنها بیخبر هستند. لوندز در این کتاب تکنیکهایی را به خواننده پیشنهاد میدهد که به او کمک میکند در محیطهای کاری، دیدارها و زندگی شخصی، اعتمادبهنفس بیشتری کسب کند. این روشها هم مباحث مربوط به مدیریت مکالمه را دربرمیگیرد و هم شامل ترفندهای ارتباط غیرکلامی میشود. نویسنده با ذکر مثالهای متعدد سعی دارد به مخاطب توضیح دهد کسانی که مشاغل سطح بالا را از آن خود کردهاند و به موفقیتهای کاری و شخصی رسیدهاند، الزاماً باهوشتر و جذابتر از او نیستند. از نگاه لوندز در بسیاری مواقع، آنچه تفاوتها را برای افراد مختلف در کیفیت روابط رقم میزند، نه باندبازی و وابستگی، بلکه توجه انسانهای موفق به ترفندها و راهکارهایی است که تأثیرگذاری آنها را افزایش میدهد، دوستیهایشان را محکم میکند و در نهایت به دارایی و اعتبارشان میافزاید.
این کتاب در طاقچه با فرمت ePub منتشر شده که نسبت به PDF خوشخوانتر است و تجربهی بهتر و شیرینتری برای کاربر میسازد. افزون بر این، نسخهی صوتی این اثر هم در طاقچه موجود است که در صورت تمایل میتوانید آن را هم تهیه کنید و به آن گوش دهید.

خلاصه کتاب چگونه با هر کسی صحبت کنیم
این کتاب در زمینهی خودیاری و موفقیت نوشته شده و بیش از هر چیز به اولین تأثیر و جادوی آن در شکلگیری روابط تاکید دارد. نویسنده توضیح میدهد چطور میتوان با لبخند و زبان بدن مناسب افراد را تحت تأثیر قرار داد و آنها را برای ایجاد رابطهای مؤثر آماده ساخت. نکتهی مهم در مورد کتاب چگونه با هر کسی صحبت کنیم این است که لیل لوندز هم از تجربیات دورانی کودکی و نوجوانی خود، زمانی که فردی کمرو بود در نوشتن این اثر بهره برده، هم به سراغ اشخاص موفق رفته و شیوهی تأثیرگذاری آنها را بررسی کرده و گاهی از خودشان جویا شده است. نتیجهی این جستوجو و گفتوگوها، به ۹۲ ترفند مؤثر برای موفقیت در روابط تبدیل شده که در ۹ بخش با موضوعات مختلف شرح داده شدهاند:
روشهای بهبود اولین تأثیر، روشهایی برای ماهرشدن در گفتوگوهای کوتاه و استفاده از زبان بدن، شیوههایی برای راهرفتن و صحبتکردن مانند افراد مشهور، ترفندهایی برای خودمانی به نظر رسیدن در هر جمعی، روشهای ایجاد رابطهی عمیق با هر کسی، تکنیکهای تغذیهی غرور دیگران، روشهای تأثیرگذاری عمیق، مانند سیاستمداران رفتارکردن در مهمانیها و روشهای رسیدن به آنچه از دیگران میخواهید یا انتظار دارید.
- افرادی که بهدنبال بهبود روابط با دوستان و همکاران خود هستند.
- آدمهای کمرو و خجالتی که نیازمند تقویت مهارتهای اجتماعی هستند.
- فعالان حوزهی کسبوکار که میخواهند روابط کاری فوقالعادهای را تجربه کنند.
چرا باید کتاب چگونه با هر کسی صحبت کنیم را بخوانیم؟
- تأثیرگذاری در بهبود روابط اجتماعی و بالا بردن اعتماد به نفس
- سادگی اغلب ترفندها و قابل یادگیری بودن برای اکثر مخاطبان
- تنوع تکنیکهای کلامی و غیرکلامی
- کاربردیبودن ترفندها در زندگی شخصی و کاری
- آموختن روشهای تأثیرگذاری از شخصیتهای مشهور در زمینههای مختلف
- اثر نویسندهای باتجربه در زمینهی ارتباطات در دنیای واقعی
درباره لیل لوندز
لیل لوندز نویسنده و کارشناس ارتباطات مشهوری است که در سال ۱۹۵۰ در آمریکا به دنیا آمده است. او علاوه بر نویسندگی، تسلط بالایی بر سخنرانی و برگزاری سمینار دارد و بهعنوان سخنران انگیزشی هم فعالیت میکند. این نویسنده و فعال رسانهای کتابهای پرفروشی در زمینهی ارتباطات نوشته است و آثارش به ۱۹ زبان ترجمه شدهاند. لوندز تمرکز خود را بر روی کمک به افراد برای بهبود تعامل با دیگران قرار داده و تلاش دارد با آشکارکردن رازهای پشت ارتباطات موفق، راههای جلوگیری از بر هم ریختن روابط را به آنها نشان دهد. از جمله آثار دیگر این نویسنده میتوان به خجالت نکش، زندگی کن و چطور با هر جور نگاهی آشنا شویم اشاره کرد. برای مطالعهی زندگینامهی کامل لیل لوندز، به صفحهی اختصاصی او در طاقچه مراجعه کنید.

کتاب یا نویسنده آن چه جوایز و افتخاراتی کسب کردهاند؟
لیل لوندز بهخاطر تألیف کتابهای متعدد در زمینهی ارتباطات بهخصوص چگونه با هر کسی صحبت کنیم، مورد ستایش نیویورک تایمز، شیکاگو تریبون و مجله تایم قرار گرفته است. آثار این نویسنده برای بسیاری از مدیران ارشد شرکتهای بزرگ آمریکا، راهنما و راهگشا به شمار میآید.
نظر افراد و مجلههای مشهور درباره کتاب
این کتاب رابطهای دوطرفه با افراد مشهور دارد؛ از سویی با تأثیر از شیوهی رفتار و گفتار آنها نوشته شده، از سوی دیگر، برخی از آنها را تحت تأثیر قرار داده است.
لری کینگ یکی از چهرههای شناختهشدهای است که این اثر را ستوده است. او در این باره میگوید: «شما نه تنها یخ را خواهید شکست، بلکه با مهارتهای جدید خود، آن را ذوب خواهید کرد».
- هاروی مککی هم این کتاب را «هنر گمشدهی ارتباط کلامی» معرفی میکند که توسط لیل لوندز احیا شده است.
نقدهای مطرح بر کتاب چگونه با هر کسی صحبت کنیم؟
کتاب چگونه با هر کسی صحبت کنیم بهدلیل ساده و قابل فهم بودن برای اغلب خوانندگان جذابیت دارد، اما میتوان نقدهایی بر آن وارد کرد؛ از جمله:
- عمیقنبودن برخی تحلیلها و تکیه بر مثالها
- کهنهشدن برخی اصطلاحات و عبارتها
- نوشتهشدن پیش از انقلاب ارتباطات و همهگیری شبکههای اجتماعی
چه نسخههای دیگری از این کتاب در بازار موجود است؟
کتاب چگونه با هر کسی صحبت کنیم را مترجمان متعددی به فارسی برگرداندهاند که از این جمله میتوان به مجید رشید (انتشارات ژکان)، محمد اسدی نسب (انتشارات ارمغان گیلار)، مهناز حاجی کریمی (انتشارات سفیر قلم)، محسن صادقیان (انتشارات نارنگی) و فاطمه اسدپور (انتشارات امید آینده) اشاره کرد. با مطالعهی مطلب «بهترین ترجمههای کتاب چگونه با هرکسی صحبت کنیم»، میتوانید به بهترین نسخههای این اثر دسترسی داشته باشید.
بخشی از متن کتاب چگونه با هرکسی صحبت کنیم
در این زندگی به دو دسته از اشخاص برمیخوریم. آنهایی که وارد اتاق میشوند و میگویند: «خب! من اینجا هستم.» و آنهایی که وارد اتاق میشوند و میگویند: «اوه! شما اینجا هستید.»
آیا تا کنون اشخاص موفقی را تحسین کردهاید که به نظر میرسد آن چه را میخواهند در اختیار دارند؟ این اشخاص را میبینید که در جلسات تجاری و در مهمانیهای اجتماعی با اطمینان خاطر و اعتماد به نفس بالا حرف میزنند. اینها کسانی هستند که بهترین مشاغل را از آن خود کردهاند. بهترین همسران را دارند، دوستان ناب دارند و حسابهای بانکیشان پر از پول است. اما تند نروید و به عجله قضاوت نکنید. بسیاری از آنها از شما باهوشتر و با استعدادتر نیستند. از شما بیشتر درس نخواندند، حتی از شما جذابتر هم نیستند. با این حساب موضوع از چه قرار است؟
کتاب بسیارکاربردی و خوبی بود من چندین مرتبه خوندم و پیشنهادمیکنم بهتون
کتاب واقعا مفیدی بود ولی یه مشکلی که داشتم این بود که این ترفند ها رو دوستم امتحان کردم، با کمال تعجب دوستم بهم گفت چی زدی داداش؟ واینکه این نویسنده ماشالله چقدر دوست و رفیق داره.
این کتاب میتونه شمارو کمک کنه تا با دیگران به راحتی ارتباط برقرار کنین. به شما توصیه میکنم حتما مطالعه کنین. اگه میخواهین بهتر و بهتر به این کتاب دست پیدا کنین ۲ بار یا ۳بار بخوانین.
اغلب راهکارها کاربردی هستن، اما بنظرم میزان کاربردی بودن کتاب بیشتر به میزان نیاز شما به مهارتهای ارتباطی بستگی داره، مثلا خود من بعضی موارد رو قبلا هم میدونستم و رعایت میکردم اما بعضیهاش برام جدید و جالب بود
تقریبا اولای مرداد بود که شروع کردم به خوندنش، الان تمومش کردم 😮💨 . 1= بیشتر روی سخنش با کسایی بود که توی کسب و کارن، معروفن و یه سره تو مهمونیان،زیاد کاربردی برای من نداشت. . 2= قسمتهایی که یکم راههحل واسه ما
این کتاب، کتاب بسیار کاربردی و مفید هست . و اینکه من خودم هم چند از روش هاش رو امتحان کردم واقعا جواب میده . پیشنهاد من اینه که حتما این کتاب رو بخونید.
اگر درونگرای عجیبی هستید که خیلی براتون ارتباط با دیگران سخته و یک جوری گیج میشید در هر ارتباط که باید فکر کنید الان باید چه واکنشی نشون بدم چرا طرف داره این کار رو میکنه؟ الان من چه کنم که طرف توجهش
من میخوام مشاور املاک بشم بنظرم بدردم بخوره
کتاب واقعا جالبی بود و تکنیک های خیلی مفیدی رو بهش اشاره کرده که میتونید با استفاده از اون مهارت ارتباطی خودتون رو بهبود ببخشید
چقدر روان هست خوب نوشته و ترجمه شده