کتاب راه بندگی به روایت کاریکاتور
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۶ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب راه بندگی به روایت کاریکاتور
«راه بندگی به روایت کاریکاتور» برداشتی آزاد از کتاب «راه بندگی» فردریش هایک است.
این اثر در سال ۱۹۴۴ ابتدا توسط انتشارات راتلج در انگلستان و سپس انتشارات دانشگاه شیکاگو در آمریکا منتشر شد. این نسخه در کشورهای انگلیسیزبان بارها تجدید چاپ شده و دستکم به ۲۰ زبان دیگر ترجمه شدهاست. این اثر نخستین نقد منسجم لیبرالها از همه اشکال مداخله دولت در اقتصاد، اعم از مداخله فاشیستی و سوسیالیستی بهشمارمیرود که هنوز هم اعتبار خود را حفظ کرده است. مطابق تفسیری که هایک در این کتاب ارائه میکند، بین فاشیسم و نازیسم و کمونیسم و دیگر اشکال مداخله دولت در زندگی شهروندان، تفاوتی نیست. فاشیسم برخلاف آنچه سوسیالیستها میگویند نتیجه قهری نظام سرمایهداری و رقابت نیست، بلکه دقیقا نتیجه مداخله دولت است. هنگامی که هایک این کتاب را مینوشت، زمزمه پایان جنگ جهانی دوم شنیده میشد؛ به همین علت هایک کوشید اهمالهایی را که به پیدایش رژیمهای موسولینی و هیتلر و استالین انجامیده بود توصیف کند و به آیندگان هشدار دهد که بار دیگر به چنین بلیههایی دچار نشوند. هایک به این هدفش رسید و کتابش - هرچند با تاخیر- مقبولیت فراگیری یافت و حتی از دهه ۱۹۸۰ به بعد الگوی برخی سیاستمداران از جمله رونالد ریگان و مارگارت تاچر قرار گرفت. آن چیزی که در دهههای اخیر به «انقلاب محافظهکاری» آمریکا و انگلستان مشهور شده، در واقع میوه آن نهالی است که هایک در سال ۱۹۴۴ و با انتشار راه بندگی کاشت.
خصوصیسازی پول
فریدریش فون هایک
اقتصاد و دولت در ایرانموسی غنینژاد
اندیشههای اقتصادی و سیاسی فردریش هایکدونالد جی. بودراکس
اشرافیت، سلطنت، دموکراسی: داستان حماقت و تباهیِ اخلاقی و اقتصادیهانس هرمان هوپ
قانون، قانونگذاری و آزادی (جلد ۳: نظم سیاسی مردمان آزاد)فریدریش فون هایک
قانون، قانونگذاری و آزادی (جلد ۲: سراب عدالت اجتماعی)فریدریش فون هایک
سوسیالیسم و سرمایهداری: رسالهای روش مند دربارهی اقتصاد، سیاست و اخلاقیاتهانس هرمان هوپ
پیکتی؛ مغالطه قرن بیست و یکمموسی غنینژاد
اقتصاد در دو درسجان گوئیگن
تاریخ مختصر اقتصادنیل کیشتینی
اینترنت اشیاآنابث آگارد
۱۰,۵۰۰۳۰%
من کتاب را خریدم اما نحوهی انتخاب نمونه از طرف شما هم به نظرم خیلی غیر حرفهای است. از ۳۵ صفحهی نمونه ، ۳۰ صفحهی آن مقدمهی مترجم بود. من اگر به کتاب فروشی بروم میتوانم ابتدا تا انتهای کتاب
فوق العاده عالیه.. خوشم اومد...تا حالا کتاب سیاسی مصور ندیده بودم! از همه مهم تر اینکه سرنوشت ملت های دیکتاتوری مثل آلمان نازی رو داره توضیح می ده، به صورت مفید و مختصر.
کتاب دید خوبی در مورد حکومت نازی و هیتلر به خواننده میده
کتاب کمحجم و سودمندی برای آشنایی با کتاب معروف فردریش هایک و نظرگاه اقتصادی وی است.
جالب بود
خلاصه ای از آنچه هر روز زندگی میکنیم.
از این کتاب خوشم اومد میتونید ازش یاد بگیرید هرچند جزئی
کتاب جالبی نبود بخش عمده کتاب رو مقدمه و پیوست هاش تشکیل میداد که من حوصله خوندنشون رو نداشتم و دوست داشتم کتابی باشه که با کاریکاتور تاریخ و سیاست های جنگ جهانی دوم رو بگه ولی اینطور نبود و