دانلود و خرید کتاب صوتی علی کوچیکه
دستهبندی:
امتیاز:
از ۴۱۹ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب صوتی علی کوچیکه
فروغ فرخزاد (۱۳۱۳— ۱۳۴۵) شاعر نامدار معاصر ایران است. وی با انتشار مجموعهی «تولدی دیگر»، تحسین گستردهای را برانگیخت. سپس مجموعهی «ایمان بیاوریم به آغاز فصل سرد» را منتشر کرد تا جایگاه خود را در شعر معاصر ایران بهعنوان شاعری بزرگ تثبیت کند.
کتاب صوتی «علی کوچیکه» را با اجرای رضا عمرانی بشنوید.
زمان
۱۱ دقیقه
قابلیت انتقال
ندارد
۱۰,۹۲۰۳۰%
من مثل دانش اموزی که درس هندسه اش را دیوانه وار دوست میدارد تنها هستم (فروغ )
بیوگرافی: فروغ زمان فرخزاد در سال 1313 در تهران چشم به جهان گشود پس از گذراندن دوره های آموزشی دبستانی و دبیرستانی برای آموزش نقاشی به هنرستان نقاشی رفت در 16 سالگی با پرویز شاپور ازدواج کرد و به اهواز رفت
خوب بود. سفری به کودکی، به شبهای تابستون روی پشت بوم گاه گلی، که از عصر آبپاشی شده و شب که شد منتظر قصه های بزرگترها * دراز کشیدیم توی جا * یادش بخیر بچگیا 😊
آدمو جادو میکنه و سر ذوق میاره!
شب مث هرشب بود و چن شب پیشو شب های دیگه .. اما علی توو نخِ یه دنیای دیگه ...:)
البته که صدای اقای عمرانی بسیار دلنشینه.. اما پیشنهاد میکنم این متنو یه بار با دکلمه زنده یاد شکیبایی گوش کنید اونوقت مفهوم غرق شدن و لذت بردن از این متن زیبارو به معنای واقعی کلمه میفهمید🥰
عالی بود یک جایی هست که توی داستان بارون می باره منم بچه بودم زیاد بارون می بارید "یادش بخیر"
صدای عالی یه جورایی وقتی شروع میشه ممکنه در خیال خودتون انقدر فرو برید که نفهمید داستان چطور تموم شد!
به دوستانی که گفتن بیان گوینده خوب بوده پیشنهاد میکنم یکبارم با صدای مرحوم خسرو شکیبایی گوش بدن تا متوجه شن... کلا حس میکنم ایشونم سعی داشتن از استاد شکیبایی تقلید کنن، ولی این کجا و آن کجا
عالی