کتاب پینوکیو، آدمک چوبی
خواندن نظراتمعرفی کتاب پینوکیو، آدمک چوبی
مصطفی رحماندوست (-۱۳۲۹)، شاعر و نویسنده کتابهای کودک و نوجوان، داستان «پینوکیو، آدمک چوبی» اثر نویسنده ایتالیایی کارلو کلودی (کارلو لورنزینی) را برای کودکان و نوجوانان ترجمه کردهاست.
کلودی در سال ۱۸۲۸ در فلورانس به دنیا آمد. پدرش نانوا و مادرش خدمتکار یکی از ثروتمندان شهر بود. او نویسندگی را از مقالهنویسی در روزنامه ها آغاز کرد و در سال ۱۸۵۰ به نوشتن کتابهای داستانی و غیرداستانی مشغول شد. او افسانههای کشورش، ایتالیا را به روی کاغذ آورد و همین کار باعث شد به او پیشنهاد دهند نوشتن برای کودکان را آغاز کند. در سال ۱۸۸۱ او داستان کوتاهی از زندگی یک عروسک چوبی نوشت و قصهاش را برای یکی از دوستانش که سردبیر یک روزنامهٔ کودکان و نوجوانان در رم بود فرستاد. کلودی از دوستش خواست که اگر قصهاش را پسندید، آن را در روزنامهاش به چاپ برساند.
سردبیر از قصهٔ عروسک چوبی خوشش آمد و آن را چاپ کرد. بچههایی که خوانندهٔ روزنامه بودند از قصهٔ عروسک چوبی خیلی خوششان آمد به همین دلیل کلودی «ماجراهای عروسک چوبی (پینوکیو)» را بهصورت داستانهای دنبالهدار نوشت و در آن روزنامه چاپ کرد. در سال ۱۹۴۰ شرکت والت دیسنی یک سریال کارتونی بر اساس پینوکیو تولید کرد، سریالهای دیگری نیز بر اساس این کتاب ساخته شد، اما هیچگاه سریالهای کارتونی و زندهٔ پینوکیو نتوانستهاست بهخوبی کتاب آن، شیطنتها و مهربانیهای عروسک چوبی را برای بچهها تعریف کند.
عروسی خانم موش
داریوش عابدی
کیلمنی، بانوی باغال. ام. مونتگمری
خانه رویاهالیز روزنبرگ
۱۱۱ قصه برای بچه های ماجراجوانید بلایتون
تاروک، خار خونین (نبرد هیولاها، شش گانه یازدهم، عصر جدید؛ جلد شصت و دو)آدام بلید
الکو، ارباب دریا (نبرد هیولاها، شش گانه یازدهم، عصر جدید؛ جلد شصت و یکم)آدام بلید
سه خواهر، طلسم خانوادگی و یک ذره جادومیشل هریسن
پیتر و شکارچیان ستارهدیو بری
پاکسسارا پنی پارکر
دخترهای عصبانیله لا لی
فکر نمی کردم کتاب پینوکیو هم وجود داشته باشه 😄.. کتاب خوبی بود با توصیفات عالی! چون فیلمشم دیده بودم راحت اون صحنه ها رو تصور می کردم.. من خودم به شخصه کتاب رو خیلیی دوست داشتم.. به قول یه نویسنده بزرگ،
خیلی عالی
کتابی محشریه ترجمه خوبی هم داره و ازش سخته نمی شی ولی چنان جذابیت خاصی نداره توصیه می کنم حتما بخونید ارزش داره الان توی کتاب فروشی همینو می دن 40 هزار تومان طاقچه خیلی به صرف تره
خوبع