کتاب قصهگویی ۶
معرفی کتاب قصهگویی ۶
مجموعه قصهگویی یک از تولیدات کانون پرورش فکری است که زیر نظر شراره وظیفهشناس و با تصویرگری زهره پریرخ در انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برای گروه سنی نونهالان منتشر شده است.
در هرکدام از جلدهای این مجموعه قصههایی برای کودکان با تصاویری ساده و جذاب وجود دارد.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایهگذاری شد، گستردهترین شبکه کتابخانههای کودکان و نوجوانان را دارد و از برجستهترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمیهای سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید میکند.
خواندن مجموعه قصهگویی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان علاقهمند به قصهخوانی و والدینی را که مایلند برای کودکان خود قصه بگویند به خواندن این مجموعه جذاب دعوت میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب قصهگویی ۶ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | قصهگویی ۶ |
| برچسب: | مجموعه قصهگویی، باشگاه کتابخوانی ازتا، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹ |

داستان آموزنده ای است👌🏻🤗😘
باتشکر بابت این داستانها و حکایتهای کوتاه که برای کودکان است
عالی،بسیار زیبا
عالی من دوستش دارم و داستاناش خیلی خوب روایت شده حتما اگه عین من عاشق کتابی اینو بخونید حتما 💜
همه قصه هایش زیبا و جذاب بودند .
سوالهای آخرقصه هاونتیجه گیری ازآنها کتاب بچه هاراپربارترکرده
خیلی عالی یود