کتاب رابینسون کروزو
خواندن نظراتمعرفی کتاب رابینسون کروزو
«رابینسون کروزو» دانیل دفو (۱۶۶۰-۱۷۳۱) پدر رمان انگلیسی را این بار با بازنویسی دینا مکفادن و ترجمه مجید عمیق برای نوجوانان میخوانید.
قهرمان داستان زندگی مرفه خود در بریتانیا را برای مسافرت در دریاها رها میکند. پس از اینکه از یک کشتی شکستگی جان سالم به در میبرد، ۲۸ سال را در یک جزیره و اغلب به تنهایی به گذران زندگی میپردازدو...
بریدهای از رمان:
نام من رابینسون کروزوئه است. در سال ۱۶۹۲ میلادی در یکی از شهرهای انگلستان به نام یورک بهدنیا آمدم. من از سه فرزند خانواده، کوچکترین آنها بودم. بزرگترین برادرم سرباز بود و در جنگ با اسپانیا کشته شد.
برادر وسطیام مثل آب خوردن ناپدید شد و خبری از او نشد که نشد. یک روز از خانه خارج شد و دیگر هرگز برنگشت. پدر و مادرم که دو فرزندشان را از دست داده بودند، دیگر حاضر نبودند مرا از دست بدهند. پدرم از من میخواست وکیل شوم و در خانه کنار آنها باشم. اما من شیفتهٔ ماجراجویی و سفر به سرزمینهای دوردست بودم. دلم میخواست یک دریانورد شوم.
یک روز صبح، پدرم مرا صدا کرد تا به اتاقش بروم.
او مردی آرام، سختگیر و بسیار تیزهوش بود. برای مدتی طولانی دربارهٔ رؤیاهای جوانی با من حرف زد. پدرم برای تأمین یک زندگی خوب و راحت برای خانوادهاش خیلی سختی کشیده بود. بنابراین من چگونه میتوانستم بهخاطر رؤیای سفرکردن به دریاهای دوردست به همهٔ این چیزها پشت پا بزنم؟
بیست هزار فرسنگ زیر دریا
داریوش عابدی
کیلمنی، بانوی باغال. ام. مونتگمری
خانه رویاهالیز روزنبرگ
۱۱۱ قصه برای بچه های ماجراجوانید بلایتون
تاروک، خار خونین (نبرد هیولاها، شش گانه یازدهم، عصر جدید؛ جلد شصت و دو)آدام بلید
الکو، ارباب دریا (نبرد هیولاها، شش گانه یازدهم، عصر جدید؛ جلد شصت و یکم)آدام بلید
سه خواهر، طلسم خانوادگی و یک ذره جادومیشل هریسن
پیتر و شکارچیان ستارهدیو بری
پاکسسارا پنی پارکر
دخترهای عصبانیله لا لی
والا من اگر یک جزیره با تمام امکانات بهم میدادن حال میکردم نمیدانم چرا این خل دنبال فرار کردن وبازگشت به لندن بود
در نوجوانی خوندمش عالی بود
این یکی از کتاب های مورد علاقه ی منه که توی دوره ی نوجوانی خوندمش و بعد از اون هم بارها خوندم و هر بار برام جذابیت داشته. پیشنهاد میکنم حتما یکبار این کتاب رو بخونید و یا اگر فرزند
پرماجرا و خوب🍀🍀🍀 فقط مطمئن نیستم داستان خلاصه شده ست یا کاملشه ؟؟
این کتاب عالیه ، آنقدر که نسخه چاپی را خریدم تا همیشه داشته باشم .🙂
داستان خوبی بود. ملایم و پر از مناظر طبیعی. شیرین بود.
دوستش داشتم. حس خوبی داشت. دلم خواست ماجراجویی کنم.
فقط میتونم بگم:عالیییی بود🎇🎇⚡⚡💎
خیلی قشنگههه🍭 ژانر ماجراجویی🦋 عاشقشم