کتاب حماسه ویچر (کتاب پنجم، غسل آتش) آنجی سپکوفسکی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب حماسه ویچر (کتاب پنجم، غسل آتش)

کتاب حماسه ویچر (کتاب پنجم، غسل آتش)

معرفی کتاب حماسه ویچر (کتاب پنجم، غسل آتش)

کتاب حماسه ویچر (کتاب پنجم، غسل آتش) نوشته‌ی آنجی سپکوفسکی ادامه‌ی ماجراهای گرالت اهل ریویاست؛ ویچری که در میانه‌ی جنگ، سیاست و جادو به‌دنبال نجات دختری است که برای او حکم خانواده را دارد. انتشارات آذرباد آن را منتشر کرده است و بهناز حسینی و سینا طاوسی‌مسرور ترجمه‌ی فارسی آن کتاب را برعهده داشته‌اند. این جلد، خواننده را از جنگل‌های بروکیلون تا دربار نیلفگارد و توطئه‌های جادوگران می‌برد و هم‌زمان بر سرنوشت گرالت، سیری و جهان پیرامون‌شان تمرکز می‌کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب حماسه ویچر (کتاب پنجم، غسل آتش)

کتاب حماسه ویچر (کتاب پنجم، غسل آتش) نقطه‌ای است که در آن جهان ساخته‌شده توسط آنجی سپکوفسکی وارد مرحله‌ای تیره‌تر و سیاسی‌تر می‌شود. در این جلد، گرالت پس از زخم‌های سنگین ماجرای ثاند در بروکیلون به‌هوش می‌آید، درحالی‌که جنگ میان امپراتوری نیلفگارد و پادشاهی‌های شمالی شعله‌ور شده و همه به‌دنبال دختری هستند که هم پرنسس سینتراست و هم حامل پیشگویی‌ها. کتاب حماسه ویچر (کتاب پنجم، غسل آتش) از همان فصل‌های آغازین، با تمرکز بر میلوا، شکارچی و راهنمای جنگل، نشان می‌دهد که چگونه سرنوشت گرالت با سرنوشت الف‌ها، درایادها و گروه‌های شورشی اسکویاتائل گره خورده است. در کتاب حماسه ویچر (کتاب پنجم، غسل آتش) ساختار روایت میان چند خط داستانی جابه‌جا می‌شود: گرالت و همراهانش، بازی‌های اطلاعاتی دیکسترا در ردینیا، مذاکرات دیپلماتیک نیلفگارد و نشست پنهانی جادوگران در مونته‌کالوو. این کتاب در فصل‌های متعددی پیش می‌رود که برخی از آن‌ها روی تعقیب سیری، برخی بر جنگ و سیاست و برخی بر گفت‌وگوهای جادوگران تمرکز دارند. از بخش‌هایی مانند «داستان‌ها و افسانه‌ها» تا صحنه‌های مربوط به دیکسترا و سفیر نیلفگارد، متن مدام میان جنگل، دربار و قلعه‌های مخفی جابه‌جا می‌شود. کتاب حماسه ویچر (کتاب پنجم، غسل آتش) بیش از آنکه فقط نبرد با هیولاها را دنبال کند، به بدهی‌ها، دِین‌ها، وفاداری‌ها و معامله‌هایی می‌پردازد که هر شخصیت را به‌سمت انتخاب‌های دشوار می‌کشاند.

خلاصه داستان حماسه ویچر (کتاب پنجم، غسل آتش)

در کتاب حماسه ویچر (کتاب پنجم، غسل آتش) گرالت پس از نجات از کشتار ثاند در بروکیلون در حال بهبود است و درایادها و میلوا مراقب او هستند. او درحالی‌که هنوز از نظر جسمی و روحی زخمی است، می‌فهمد که امپراتوری نیلفگارد و پادشاهی‌های شمالی به‌دنبال او و سیریلا هستند؛ دختری که حالا به‌عنوان پرنسس سینترا و نامزد احتمالی امپراتور معرفی شده است. کتاب حماسه ویچر (کتاب پنجم، غسل آتش) گرالت را در آستانه‌ی تصمیمی خطرناک نشان می‌دهد: ترک پناه امن بروکیلون و حرکت به‌سوی سرزمینی که در آتش جنگ و توطئه می‌سوزد، درحالی‌که جادوگران، جاسوسان و فرماندهان اسکویاتائل هرکدام نقشه‌ی خود را برای آینده‌ی جهان و سرنوشت سیری دارند.

چرا باید کتاب حماسه ویچر (کتاب پنجم، غسل آتش) را بخوانیم؟

کتاب حماسه ویچر (کتاب پنجم، غسل آتش) برای کسانی جذاب است که دنبال ترکیب ماجراجویی، سیاست، جادو و شخصیت‌پردازی چندلایه هستند. این جلد نشان می‌دهد چگونه یک ویچر، یک شکارچی جنگل، الف‌ها، جادوگران و جاسوسان هرکدام از زاویه‌ی خود به جنگ و سرنوشت نگاه می‌کنند و در دل این آشوب، مفهوم دِین، وفاداری و انتخاب شخصی چه معنایی پیدا می‌کند.

خواندن کتاب حماسه ویچر (کتاب پنجم، غسل آتش) به علاقه‌مندان فانتزی تیره، دوست‌داران مجموعه‌ی ویچر، کسانی که از داستان‌های پر از توطئه‌ی سیاسی و گفت‌وگوهای پرکشمکش لذت می‌برند و خوانندگانی که دنبال ادامه‌ی سرنوشت گرالت و سیری پس از حوادث ثاند هستند پیشنهاد می‌شود.

بخشی از کتاب حماسه ویچر (کتاب پنجم، غسل آتش)

«او به تلخی گفت: «البته، من دِینی دارم... البته؛ چون اعدامی‌ای بودم که طنابش بریده شده. این‌طور که می‌بینم تا زمانی که زنده باشم، هرگز نمی‌تونم این دِین رو ادا کنم.» ایثنه جواب داد: «هرکسی یه دِینی داره. زندگی این‌طوره ماریا برینگ. دِین‌ها و بدهی‌ها، تعهدها، حق‌شناسی، جبران کردن‌ها... انجام دادن چیزی برای کسی. یا شاید برای خودمون؟ چراکه در حقیقت ما همیشه داریم برای خودمون تلافی می‌کنیم و نه کس دیگری. هر بار که مدیون می‌شیم، دِین رو به خودمون ادا می‌کنیم. تو وجود هرکدوم از ما یک بستانکار و بدهکار باهم وجود دارن و هنر اینه که محاسبه‌ها درون ما باهم بخونن. ما به‌عنوان جزء کوچکی از زندگی‌ای که بهمون داده‌شده وارد جهان می‌شیم و از اونجا به بعد، همیشه در حال ادا کردن دِین‌ها هستیم. به خودمون. برای خودمون. تا محاسبهٔ نهایی باهم بخونه.» - این انسان براتون عزیزه بانو ایثنه؟ اون... اون ویچر؟ - هست. اگرچه از این موضوع باخبر نیست. به کُل سرای برگرد ماریا برینگ. برو پیش اون؛ و کاری رو که ازت می‌خواد انجام بده. *** میان دره، خاشاک خرد شدند و ترکه‌ای شکست. یک زاغ چَکِرچکر پرسروصدا و عصبانی‌ای سر داد و چند سهرهٔ جنگلی پرواز کردند، بال‌های سپید و پرهای دم‌شان یک‌لحظه از جلویش گذشت. میلوا نفسش را حبس کرد. بالاخره. زاغی چکرچکر خواند. چکرچکرچکر. ترکهٔ دیگری شکست. میلوا محافظ چرمی فرسوده‌ و جلا داده‌شدهٔ روی ساعد چپش را مرتب کرد و دستش را درون حلقه‌ای برد که به سلاحش متصل بود. او تیری از تیردان مسطح روی رانش برداشت. از روی عادت نوک تیر و پرهای انتهایش را بررسی کرد.»

۷۰%