کتاب مذاکره تنها راه موفقیت در تجارت و زندگی (تجارت جهانی ۱۲)
خواندن نظراتمعرفی کتاب مذاکره تنها راه موفقیت در تجارت و زندگی (تجارت جهانی ۱۲)
«مذاکره، تنها راه موفقیت در تجارت و زندگی» از مجموعه کتابهای تجارت جهانی به قلم چستر. ال. کاراس است. این کتاب گفتاری کوچک است درباره آنچه در تجارت و ارتباطات اجتماعی بهدستمیآورید و آنچه سزاوارش هستید.
در مقدمه میخوانید:
در تجارت نیز همانند زندگی، آنچه را سزاوارش هستید، به دست نمیآورید، بلکه آنچه را بر سر آن مذاکره کردهاید، به دست میآورید. میدانم که بسیاری با این جمله مخالفت میکنند. این عده نیز مثل من معتقدند مردم بنا به ذات خود در معاملات خود منصف و معقول هستند. رفتار آنان بر طبق قانون طلایی «با مردم چنان رفتار کن که میخواهی با تو رفتار کنند» است. و این اندرزی عالی برای یک زندگی مفید و پرمعنی نیز هست. اما با وجود این نیت پاک بهتقریب جهانی، اغلب میان رضایتی که ما استحقاقش را داریم با آنچه به دست میآوریم، تفاوت از زمین تا آسمان است.
هرگاه که دو نفر با هم تعامل دارند یا معاملهای انجام میدهند، این احتمال هم هست که دیدگاههای متفاوت خود را که باید سازگار شود، وارد این معامله کنند. آنان ممکن است ارزشها و اهداف متفاوتی داشته باشند و چه بسا استعدادها و ابزارهای متفاوتی را در این رابطه وارد کنند تا تعادل قدرت و نفوذی که هر یک بر دیگری اعمال میکند، معلوم شود. حتی اگر با معجزهای، ارزشها، اهداف، ابزارها و استعدادهای آنان با هم سازگار شوند، هنوز هم ممکن است هر دو طرف بر سر بهترین روش برای رسیدن به نقطهی مطلوب، موافقت نداشته باشند. تمام این اختلافات معرف حوزههایی از تضادهای مشروع است که باید مرتفع شود تا دو طرف با رضایت متقابل با هم کار کنند.
مذاکره فرایندی است که این دیدگاههای متفاوت را کنار هم قرار میدهد. و این کتاب هنر مذاکره کردن را به شما خواهدآموخت.
بازی مذاکره (تجارت جهانی ۱۰)
چستر. ال کاراس
هنر تاثیرگذاری و فروشآردی کولاه
۱۴ قانون برای فروش بیشترتاد دانکن
هنر موفقیت در ارائه محصول (تجارت جهانی ۱۹)جری ویسمن
۱۰۱ راه برای فروش بیشتر از هر چیز به هر کساندرو گریفیتس
مهارتهای ارائه موفق: چگونه میتوانیم یک احساس خوشایند در دیگران بوجود آوریمآندرو برادبوری
پیروزیبرایان تریسی