کتاب نماد شناسی تطبیقی ۲: جانوران
معرفی کتاب نماد شناسی تطبیقی ۲: جانوران
«نماد شناسی تطبیقی ۲: جانوران» به گرداوری حیدر شجاعی، به نمادشناسی جانوان، از منظر اساطیری، خواب و رویا و ادیان و عرفان و ادبیات پرداخته است.
پیرامون ما، جانداران بسیار گوناگونی زندگی میکنند؛ به طوری که در روی زمین میلیونها نوع جانور و صدهاهزار نوع گیاه وجود دارد.
از نظر روانکاوان، حیوانات اغلب هیولاهایی هستند که در ما وجود دارند؛ نمونه و نشانۀ لایههای عمیق ضمیر ناخودآگاه و غریزهاند. حیواناتی که اغلب در رؤیاها و نقّاشیها دیده میشوند، جنبهها و تصاویری از طبیعت پیچیدۀ انسان را نشان میدهند و مانند آینهای در برابر گرایشهای عمیق رام یا وحشی غرایز انسانی هستند. بنابراین هر یک از این حیوانات با بخشی از ما در ارتباطند؛ آنها پیوسته یا در حال پیوستگی با وجود شخص هستند.
درباره «جیرجیرک» میخوانید:
حشرهای است شبیه به ملخ اما کوچکتر از آن و بیشتر اوقات صدای بلندی از خود در میآورد.
بخش اساطیر و باورهای کهن:
در چین، مظهر رستاخیز و جاودانگی، همچنین نماد پاکیزگی به شمار میرفت زیرا تصور میکردند فقط با شبنم تغذیه میکند و کلاً نزد چینیها، نماد خوش یمنی است.
خواب و رؤیا:
معمولاً صدای آن در خواب تأویل خوبی دارد. البته برخی آن را علامت تملّق و چاپلوسی میدانند. نزد «جی اچ میلر» شنیدن صدای جیرجیرک نشانۀ شنیدن اخبار غم انگیز است و شاید خبر مرگ دوستی را بشنوید. دیدن آن نزد صابر کرمانی، علامت سرزنش، غم و اندوه است.
کتاب خوبیه ولی من نمیدونم هنوز. به این پایه نرسیدم دنبال ی چیز دیگه بودم نرسیدم😏