کتاب فراتر از سفرکردهی بیجاده (سفری بیانتها به سوی رشد معنوی)
نویسنده:ام. اسکات پک
مترجم:اعظم عزیزی
انتشارات:انتشارات نسل نواندیش
دستهبندی:
امتیاز:
از ۳ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب فراتر از سفرکردهی بیجاده (سفری بیانتها به سوی رشد معنوی)
«فراتر از سفرکردهی بیجاده (سفری بیانتها به سوی رشد معنوی)» نوشته دکتر ام. اسکات پک، نویسندهی کتاب «سفرکردهی بیجاده» است. موضوع این کتاب خودشناسی و سیر یافتن معنا در زندگی است.
زندگی پیچیده است. هر یک از ما باید در زندگی مسیر خودمان را بسازیم. در هیچ کتابی مبانی خودیاری و هیچ گونه پاسخ سادهای وجود ندارد. یک راه درست برای یک انسان، راهی غلط برای دیگری است. در هیچ جای این کتاب با جملاتی از قبیل «این راه را بروید» و «در اینجا به چپ بپیچید»، روبهرو نخواهید شد. مسیر سفر زندگی آسفالت و هموار نیست، با رنگهای درخشان روشن نشده است و دارای هیچ گونه تابلوی علایم راهنمایی نیست. مسیری سنگلاخ در میان برهوت است.
من در این کتاب سعی خواهم کرد در مورد مطالبی بگویم که در ده سال اخیر آموختهام، همانها که وقتی در تاریکی از میان برهوت راهم را جستجو میکردم، آن را برایم آسان میکرد. اما در مورد گم کردن راهم، باید بگویم آن را با دنبال کردن خزههایی که در طرف شمال درختان میرویند، باز یافتم. و من تا حدودی به یقین باید شما را آگاه سازم که در جنگلهای درخت ماهوت درختان بسیاری وجود دارند که خزه همهی اطراف آنها را پوشانده است.... اگر این کتاب به هر طریقی به شما کمک کند، بیش از هر چیزی امیدوارم که به شما یاری کند کمتر سادهپندارانه فکر کنید. امیدوارم از تمایل شدید به ساده کردن هر موضوعی، جستجو برای فرمولها و پاسخهای ساده صرفنظر کنید و شروع کنید به چند بُعدی فکر کردن، تا از رازها و ضد و نقیضهای زندگی لذت ببرید، نه اینکه از علتها و نتایج چندگانه که در هر تجربهای ذاتی است، وحشت کنید و تحسین کنید این حقیقت را که زندگی پیچیده است.
قراردادهای مقدس
رازهایی درباره زندگیباربارا دیآنجلیس
ماکس وبرکایرن آلن
زندگینامه گابریل گارسیامارکزجرالد مارتین
ترجمه مفردات الفاظ القرآنحسن بن محمد راغب اصفهانی
من به نوبه خودم بسیار تلاش کردم اماقدمهای من دربرابر فشار گذشته بسیار ناچیز بوده نمی توان