کتاب آنچه زنان شادمان می دانند
خواندن نظراتمعرفی کتاب آنچه زنان شادمان می دانند
دان بیکر(۱۹۴۶- )، کتی گرینبرگ و اینا یالوف ، سه پژوهشگر فعال در حوزه روانشناسی مثبت هستند.
یکی از مهمترین دغدغههای زنان در طول زندگی، یافتن راههایی برای رهایی از افسردگیها، استرسها و برخی مشکلات روحی است که روانشناسان برای آنها نسخههای متعددی پیچیدهاند.
«آنچه زنان شادمان میدانند: چگونه یافتههای جدید در روانشناسی مثبت میتوانند زندگی زنان را بهتر کند» میتواند به شما کمک کند تا بار دیگر به شادی و نشاط برسید.
اگر شما مانند اغلب زنان باشید ممکن است فکر کنید که همه زنان به جز شما شاد و شادمان هستند. اما حالا زمان آن رسیده تا به نشاطی که شایسته شماست دست یابید. این کتاب راه دستیابی به نشاط را به شما نشان میدهد.
این کتاب با ارائه راهکارهایی کاربردی با استفاده از برخی جلسات مشاوره و بررسی پرونده مشکلات عمده زنان در حوزههای مختلف، می تواند تا حدودی به دغدغه زنان امروز که در جوامع پیشرفته با مصائب مختلفی از جمله فشار و استرس کار در بیرون منزل، تربیت فرزند و رسیدگی به زندگی شخصی در کنار برخی روحیات خاص خودشان مواج هستند، پاسخ بدهد و از فشارهای روحی و روانی آنها بکاهد و بر نشاط زندگیشان بیفزاید.
همچنین نویسندگان کتاب تلاش کرده اند برخی راهکارهای آزموده شده در بحث خوشبختی و موفقیت در زندگی را برای زنان، بازگو کنند.
برای روابط بهتر کاری نکنید!
آرییل کین
آیا میتوانم رابطهام را نجات دهم؟ (چگونه تشخیص دهم که باید در رابطهام بمانم یا بروم؟)مایکل. اس. برودر
از لوس کردن شوهرتان دست برداریدجان ب. آردن
زنانی که بسیار نگراناندهالی هزلت استیونز
زندگی مشترک بدون فریاد: حفظ آرامش، رشد کردن و صمیمیتر شدنهال ادوارد رانکل
ازدواج ساختنی است نه شانسی (جلد دوم): : آشنایی با مهارتهای کنترل مشاجرات و حل مشکلاتعلی اکبر حسن زاده
ازدواج ساختنی است نه شانسی (جلد سوم): از با هم بودن لذت ببریدعلی اکبر حسن زاده
ازدواج ساختنی است نه شانسی (جلد اول): خطراتی که بر سر راه دوام ازدواج قرار داردعلی اکبر حسن زاده
روابط سالمهنری کلاود
زندگی مشترک و حد و مرزهایشهنری کلاود
باهم با تو متولد میشویم (راهنمای پدران ومادران آینده)زهره سپهریشاملو
تریلوژی عشق؛ عشق درون را آزاد سازیدباربارا دیآنجلیس
چگونه رابطه زناشویی خود را نجات دهیدفیلیپ مکگراو (دکتر فیل)
مردان مجنون زنان لیلی (جلد اول)علی شمیسا
تنها راه پایداری زندگی زناشوییآدولف گوگنبال
مشاوره خصوصی با باربارا دیآنجلیس: عشقی پایدار، قبل، حین، و بعد از ازدواج، مشاوره ازدواج، مشاوره خانوادهباربارا دیآنجلیس
مسائل و مشکلات زناشویی و راهکارهاسیداصغر ساداتیان
رازهایی درباره زندگیباربارا دیآنجلیس
قانون اساسی کشور شادی و خوشبختی را تضمین نمیکند
به نظر من کتاب خیلی خوبی بود البته تا نصفش تقریبا ولی بعد ازون ربط خاصی به زنها نداشت و خیلی کلی بود .
کتاب خوبیه
پیشنهاد می کنم دانلود نکنید ، راهکار عملی نداشت